Komentari

moj-plavi-svijet.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • shadow-of-soul

  svakome tko voli SF serije, misterije, fantaziju - preporučujem ovu odličnu seriju. Snimljene su sve 3 sezone i mogu se gledati kompletne na HBO videoteci preko A-1 kabelske TV.

  avatar

  09.10.2021. (14:17)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Nisam neki ljubitelj sf-a, iznimka su oni koji su kao neka bliža ili dalja budućnost ali da imaju neki doticaj sa realnošću. Ovo iako ne preferiram ameriku izgleda kao zanimljiva serija, samo nisam ja od plaćanja online (ko se speče puše i na hladno) iako sam mislio aktivirat hbo-go zbog "uspjeha"

  avatar

  09.10.2021. (14:49)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  @TEATRALNI - izuzetna serija... pokušaj gledati, a na HBO imaš jako puno odličnih serija raznih tematika ...

  avatar

  09.10.2021. (14:54)    -   -   -   -  

 • litterula

  Zanimljivo, al zasad to kod mene nije moguće

  avatar

  09.10.2021. (15:31)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  @litterula - serija je odlična... šteta da je ne možeš gledati, a postoji još jedna, "OTKRIVANJE VJEŠTICA" snimljena prema knjizi "Trilogija All Souls – Otkrivanje vještica, Sjena noći i Knjiga života" Deborah Harkness

  "Otkriće tajanstvenog alkemičarskog rukopisa u oxfordskoj knjižnici Bodleiani povjesničarku Dianu Bishop, jedinu osobu na svijetu koja ga može otvoriti, odvest će u neslućenu potragu za porijeklom.

  Diana Bishop moćna je vještica iz slavne američke vještičje obitelji, ali od najranijeg djetinjstva i nasilne smrti roditelja ne želi upotrebljavati ni razvijati svoje moći.

  Snažna magija oslobođena iz izgubljene knjige u Oxford privlači stvorenja koja uz ljude nastanjuju svijet – vještice, vampire i demone. Svi oni žele se dočepati moćne knjige koja krije tajnu o postanku vrsta.

  Diana Bishop u životnoj je opasnosti, a pomoći će joj genetičar Matthew Clairmont, vampir star više od 1500 godina. No ljubav vještice i vampira zabranjena je od davnina..."

  izvor: internet

  avatar

  09.10.2021. (15:49)    -   -   -   -  

 • IzgubljenaUGalaksiji:)

  Fora, no gledam samo ono sto ima na Netflixu. HBO koliko sam upoznata, nije dostupan u Njemačkoj (stream uživo)...

  avatar

  10.10.2021. (01:03)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...