AnaM

četvrtak, 18.02.2021.

Vaccina...


Živimo u svetu gde su uvek aktuelne podele.
Tako je i sad.
Postoje ljudi koji su za vaccinaciju i oni koji su protiv. Svaki ima milijun razloga i objašnjenja…sve stručnjak do stručnjaka. Naučnici mudro šute i samo se ponekad tiho oglase i naprave novi kaos.
Neka ovih protiv.


Ovi za, se oglasili svojim teorijama.
Problem je jer postoji pfeizer, ruska, kineska. Izbor je na čoveku koju će izabrati. To mu dođe kao izbor za navijačku strast nogometnom klubu. Izabereš jednog, za koga se kasnije svom snagom boriš, a oni drugi postaju ti žestoki protivnici. Neću reći da ih mrziš, ali tu negde.
Elita se opredeljuje za feizera, za rusofile zna se, ali za Kineze malo nezgodno, probala sam njihov alat za vrt, garderobu…
Pod hitno objasniti pučanstvu da li onaj feizerovac može imati kontakt sa rusofilom. Da li se mogu sklapati brakovi, poslovi, druženje sa razno-vaccinisanim.
Što sa onima koji su primili samo jednu dozu?? Da li smeju popiti kavu sa onima koji imaju antitela, ili se moraju malo strpiti.

Kontrolori vaccinisanih, nevaccinisanih, jednovacinicanih na čekanju, onih sa antitelima i bez njih, idealnih prenosioca koji ne obolevaju, treba biti žestoka. Najbolje svima istetovirati stanje na čelu. Kad se promeni, precrtaš tatu i napišeš drugi.
Mnoge zemlje se natječu da naprave što više vaccine u stilu nije zbog prodaje i zarade, nego sve sami humanisti.
Ako primite rusku vakcinu kažu primili ste Putina...
Ako primite pfizerovu...primili ste Bajdena.
Ako Austrija napravi vakcinu dobićemo Kurca.
Ko je šta primio do sada, primio.
Molim ženskice i neke muškiće da se na vreme prijave za turistička putovanja i obilazak Beča.
Za što god se opredelili ili neopredelili jedno kajanje vam ne gine…
Budite vi meni zdravi i veseli i U boj, u boj toreador…

- 09:07 - Komentari (46) - Isprintaj - #