AnaM

utorak, 03.12.2019.

Pismo-mejl...


Šaljem ti mail jer ne znam gde se kupuje kuverta i marke.
Dragi deda Mrazu, Božiću, Božičnjaku, ili već kako te ko zove. To mu dođe više kao političko versko pitanje, pa ne bih se izjašnjavala.
Ne dolazi još, jer to što vidiš da blješti na sve strane, nisu svećice na boru, nego samo komercijalni osvrt na sadašnjost. Za dva meseca ipak više možeš prodati nego za sedam, dana, a biznis je biznis, kapital je kapital.
Ne čekaj ni sneg, jer si ti nešto zabrljao na polovima i krenulo globalno zagrevanje. Šta se petljaš u ono što ne znaš?? Lepo je bilo, na polutaru toplo, na vrhovima polutka hladno. Baka Mrazici bilo hladno pa da joj učiniš. E, lepo si svima napravio.


Pokloni su spremni??
Primaš li internet naruđbe i do kog roka??
Sedi tamo gde si i ne brini za dostavu.
Dimnjaka nema, pa ne moraš držati dijetu jer se nećeš zaglaviti spuštajući se niz krov.
Besplatna dostava je ako šalješ neki pristojan poklon. To ti se više isplati nego se lomatati sa onim irvasima po nebu. Može neki nastradati od dronova pa kad te dohvati društvo za zaštitu životinjki, nadrljao si.
Neka te ne zavaraju reklame kako se svi raduju Coca Coli. Lično očekujem nešto konkretniji dar. Skromna sam, ne daj se gnjaviti razmišljanjima što kupiti. Lepo uplati bon, novčani-čestitku i svi zadovoljni.

Pozvala bih te da dođeš lično čestitati, ali volim mlađe.
Skrećem ti pažnju na sajt blog.hr.
Pazi dobro što ćeš doneti blogerima. Ne brini se za sneg, tamo će svega biti od pahulja koje lepršaju, pa do janjca i odojka koji se još veselije okreću.Čemu se raduju, samo oni znaju.
Zaobiđi ih.
Ne znam što reći kako da se opredeliš za darove.
Možeš po glavi, to jest po blogu, ali pobuniće se ona sirotinja sa jednim blogom, a oni sa deset će reći da si mogao doneti jedan, ali vredan.
Možeš deliti i poklone i po komentarima, ali to je tek zafrkancija. Imaš postove sa malo i one sa malo više komentara koji su diskutabilni naročito kad su darovi u pitanju. Kako god uradiš neko će zanovetati da je oštećen i da dar nije u kategoriji koju vlasnik bloga zaslužuje.
Pazi što radiš.

Nemoj da te zavaraju oni koji kao ne očekuju poklone.
Jedan već dva meseca svaki dan broji koliko je dana ostalo do tvog dolaska. Znatiželjko. Malo je nezgodan tip. Nikad ne znaš što voli što ne voli. Taman misliš uhvatio si ga, a on okrene ploču. Ne bih mu se ja zamerala. Stavi poklon u kutiju, pa ovu u veću, pa treću, i tako desetak kutija. Neka se umori otvarajući pa neće videti što drugi dobijaju.
Kad kupuješ za blogere koji putuju, tu je tek problem. Sve su videli, sve imaju. Pusti ih da oni tebi nešto donesu sa putovanja.
Najbolje ćeš proći sa onima koji objavljuju gole ženske. Gole muške niko ne objavljuje… plaši se konkurencije. Možeš naći neke zaostale lutke Barbike, lupiš im silikona… na sve strane zalepiš, nikad nije previše. Dalje će oni već znati što će.
Imam odlične ideje za pesnike i fotografe, ali post predugačak.
Zato skuhaj si kavicu, pogledaj malo po blogu. Radi i ti nešto. Ne mogu sve ja.
Ako treba pomoć o nekom konkretnom, javi se.
Upamti jedno.
Nikad nećeš pogrešiti ako za neki post daš pozitivan komentar, u stilu aj, vaj, maj, baj, saraj I što god kupio, darovao, neko će mu naći manu.
Takvi smo, kakvi smo, bolje nemaš.
Mogao bi doneti neku zajedničku igru, jer se oko Božića-Nove, očekuje priliv mozgova, nostalgičnih, a odliv blogera ka granicama. Možda ih to zabavi.
I na kraju, mali , ali ne zanemarljiv savet: Treniraj delenje poklona u vidu komentara.
Evo možeš na mom blogu…
Onom tvom rođaku, Nikoli, kaži da ove godine nemam kratku čarapicu, ali imam odlične hula-hopke pa kako sam bila dobra cele godine, šibe neka zaboravi, a hula hopke napuni onim čokoladnim bombonicama što imaju u sredini lešnjak ili višnju.
Toliko za ovo javljanje, a za dalje ne znam
Vita jela zelen (okićeni) bor, šalji brzi odgovor.

- 17:19 - Komentari (31) - Isprintaj - #