AnaM

nedjelja, 17.02.2019.

Slaganje...

Slaganje
Nekad u davna vremena kad su ženskice nosile cipele. a ne tenisice morale su se slagati boje.
Ako su cipele bile crvene, takva je bila i torbica, ako su zelene zelena.
U kazalište si morao ići dobro obučen. To pod dobro, se podrazumevalo da ne možeš obući traperice pulover i na sve to natakariti neku ešarpu vrišteće boje. Sve se moralo slagati i biti za oko ugodno.
Na ples si išao sa partnerom ili već kako se to tada zvalo. Plesalo se u ritmu glazbe i partneri su se idealno slagali. Neki tvrde da samo partneri koji se slažu dok plešu mogu se slagati u zajedničkom životu. Obično izgazim partnera, kao što se od mece i očekuje. Viša sam obavezno bar za glavu od njega… I jedva čekam da se završi ta cupkarnica.
Ima nešto u tome pokazalo se.
Sad se ništa sa ničim ne slaže.


Traperice su ostale za sve prilike, tenisice su svih mogućih i nemogućih boja, torbice se ili ne nose ili su torbetine u kojima ne stanuje samo zec beli koji sreću deli.
Ne slažeš se sa susedima, ni onaj lažni osmeh, kao idi k vragu gde te susretoh sad ćeš gnjaviti. Male državice se ne slažu sa nalozima velikih, kao one znaju bolje, (baš nekog za to zabole… glava)
Sve u svemu opšte neslaganje. I ko onda oseća potrebu za mir u svetu, blogu, stanu, na Marsu??
Nego nešto mislim, da ja kupim crvene cipelice, crvenu torbicu i crveni ruž, pa da nakrivim šešir (crveni) ko preživi, preživi, a možda se vrati i ono staro dobro vreme kad ti je plesač sa valcerom uplesao za čitav život pa kako se kome zalomi…

- 08:45 - Komentari (26) - Isprintaj - #