AnaM

srijeda, 06.01.2016.

Sudbina...

Sudbina?
Zapisana ili ne ??
Može li se promjeniti ??
Možda postoji knjiga u kojoj je sve zapisano. Kakva sam znatiželjka, odmah bih pročitala zadnje stranice, isprepadala se, jer se nitko nije okovao na ovome svijetu, a onda bih na preskok čitala samo one zgodne doživljaje. Tako radim i sa dosadnim i sa onim knjigama koje se moraju pročitati.
Gledala mi neka ciganka u dlanu i kavi sudbinu, i svašta namuljala, morala je nešto i pogoditi. Mislila sam da je fulala kad je rekla da ću neke gluposti napraviti, jesam, i još više. Prorekla mi je i princa na konju, bogatog, lijepog, pametnog, zaljubljenog, u mene naravno. Ja sam mislila da to treba biti jedan, ali se to nekako promiješalo. Čak ni onaj konj nije bio pravi, nego drveni u luna parku. Sjetila sam se i njezina predvidjanja mojih putovanja oko svijeta. Jasno mi je bilo kad sam za dar dobila neki prcknedlasti globus, pa putuj okolo, a ne po svetu.Ne znam da li je bogatstvo u prijateljima mislila na fejsbuk prijatelje, u reali ih imam samo nekoliko.
Gadna ta sudbina, ako i postoji, zamjenjiva ili sudjena.
Sve u svemu primijetila sam, kad nam je dobro nitko na sudbinu i ne pomisli, a kad krene nešto loše, za sve je ona sirota kriva ...
Nema slike, sudbinu nitko nije fotografirao, a kako i ja spadam u te nitko, nema ...

Oznake: sudbina, gatare

- 10:25 - Komentari (22) - Isprintaj - #