AnaM

utorak, 10.11.2015.

Ovako je glasovao meca...


Meca glasa za naj sliku bloga

Počelo je interesantno, zabava.
Sliku koju sam htjela objaviti rekli su mi da se ne smije, jer me mogu tužiti. Badava sam govorila da je to glupost, danas je to napisao i onaj fotograf što sve zna. Ideja je dobila cenzuru.
Ljuta, baš sam stavila šipak, eto, neka se zna, sreća je šipak. Sa druge strane sam ipak stavila glog, lijek za srce, jer bez srca nema ni sreće.
Ura, moj link se učantrao bez problema.
Onako sa visine gledam veličine kojima to ne uspjeva. Ha ... tu sam vas čekala, programeri i ostali genijalci.
Sreća je trajala kratko, treba sad glasovati.
Postoji više načina za to.
Možeš glasati kako već to ide na Balkanu, po ključu.
Može se glasati i ja tebi, ti meni. To nije bilo teško, jer nitko nije za mene glasao, mislim za sliku, mene bi svi jednoglasno izglasali. Nemaju svi sajtovi na blogu mecu.
Možeš glasovati za sliku čiji ti se motiv najviše sviđa. Napravila sam izbor. Nije prošao. Rečeno mi je da tako ne može, jer pokazuje da čeznem za obitelji pa će blogeri misliti da im se uvlačim, tamo gdje se već uvlači, ne bi li me milosrdno glasali. Obitelj, djeca, otpada.
Ljubav, nikad nisi dovoljno mlad ni star, glasaću za ljubav, cvjetiće, zalaskiće sunca, MORENCE, oblačiće, to je neutralno. Opet popis. Ne valja, udaraš na setimentalnost, infantilno, kao da ti je 15 godina.
Uh, da je lijepo pobjegnem iz civilizacije, tamo, malo malo pa se internet izgubi i vuk sit, i ovce a broju. Kukavice, srami se, ne smiješ dati svoj glas. Ne valja. Ne valja, ali mi se dopalo. Ne glasuješ, i niko se ne ljuti, kao praviš se da nisi stigao.
Da glasam za one piksele, miksele i slične tadrmoljke.
. To je lakše reći nego učiniti, jer pojma nemam što znače ti tandrmoljci. Samo znam da su mnogo važni.
Ljubim ti onog Glavnog ripče jetreno, što je nešto zabrljao, pa sve nestalo. Ura ... bež… bež ... meco. Oslobodi se bijede.
Auuuu ... ne valja, popravio i još se ispričava. Došlo mi da ga polijem kriglom pive sa Dunava, onom što u nju stane 100, ili 1000litri pive, mnogo u svakom slučaju.
I ovi blogeri, baksuzi, udarili sve ljepše od ljepše slike. Ma, svima dajem po tri boda, sem dvije tri, te mi se ne dopadaju.
Mogu li ja glasati za slike koje mi se najmanje dopadaju ??
Šipak, onda tek neći imati nijedan komentar, jer ja sam onaj zastarjeli bloger koji uživa kad neko gvirne na njegov blog.
Hajde, dragi moji, uživajte.
Odoh da turim moje glasove i pobjegnem od onih koji su ih zaslužili, a nisu dobil…
Sretno svima!!

- 10:35 - Komentari (30) - Isprintaj - #