Ljetni stil za curu koja je in Ljetni stil za sve cure koje su IN

20.06.2018.

Vrući izgled za vruće dane

Nisu samo dečki ti koji gledaju izgled djevojke koja je u prolazu gradom… Puno češće glavni su komentatori upravo same žene koje će se diviti onoj koja se nepogrješivo uskladila ili pak pitati se zašto i one tako ne izgledaju. Odgovor je jednostavan: postoje kombinacije i stil koji djevojke čini IN! A da biste i vi pripadale u tu grupu nemate opravdanja da ste među onima koje nisu sretnice da plivaju u bogatstvu i peglaju karticu roditeljima ili mužu, budući da najčešće jednostavnost i umjerenost čine vaš izgled savršenim. Kako skombinirati vrući izgled uz minimalne troškove, svakako pročitajte u nastavku.



Sve što trebate, već je u ormaru!

Iako će brojni reći da fizički izgled tijela nije najbitniji (naravno da nije), ipak će najprije biti uočene one djevojke koje su i tijekom zime posvećivale pažnju svome izgledu i žive zdravim načinom života pa su zadržale vitku liniju. Ako su uz to već došle i do preplanule kože, prva dva preduvjeta su ispunjena - bez ikakvih problema i ustručavanja obući će kratke hlače. One su nepogrješiv trend, a ako izaberete kratke hlače od teksasa i to u svijetloj nijansi, već ste došli do pola IN izgleda. Uz takve hlače kombinirajte vječnu popularne majice s mornarskim uzorkom (ali ne standardno plavo-bijele). Izgled je to koji se može priuštiti svaka djevojka. Osim mornarskoga uzorka odlično će odgovarati i pamučni top u jarkim bojama. Ako su vam kratke hlače prekratak izbor, zasigurno imate bermude ili ih si možete priuštiti. Uz njih obucite široke majice ili muške košulje koje su na djevojkama uvijek ono što ih izdvaja i izgleda posebno.

Dašak sebe…



Bilo da ste se odlučile na kombinaciju s kratkim hlačama ili bermudama, svakako ostaje završiti svoj izgled te zasjati na ulicama grada. Djevojka koja je IN neće se obazirati na modu i visoke pete te lomiti noge. Svjesne smo i mi, ali i mladići koji nas vide, da apsolutno ne izgleda lijepo na morskim ulicama punim kamenčića i s usponima i padovima, vidjeti nekoga tko kao da je izletio s najglamuroznijeg bala. Stoga uz predložene dvije odjevne kombinacije svakako izaberite espadrille. One su hit ovoga ljeta, a uz pokazani gležanj izdužit će vašu figuru. Osim toga uz espadrille ćete se osjećati i najugodnije te najlakše se i kretati. Ako ste u šetnji u prijepodnevnim ili poslijepodnevnim satima, ono čime ćete još naglasiti svoju pojavu jest šešir širokoga oboda. Sunčane naočale ne morate platiti nekoliko tisuća kuna, ako možete - super, no izaberite one koje odgovaraju crtama vašeg lica, ali nikako ne prestrogu formu. Ono što trebate jest torbica i upravo ona predstavlja završnu točku upadnosti. Svakako preporučamo laganu platnenu torbu u jarkoj boji! Možete ju uskladiti s espadrillama, ali i ne morate. Sam lak na noktima u toj nijansi bit će dovoljan da pokažete kako ste usklađeni od glave do pete s jedne strane, a s druge opet tako jednostavni i prirodni.



Sada kada vidite kako su savjeti i kombinacije zapravo jednostavni, zasigurno i povezujete da ste se i vi divile barem jednom u životu upravo tim curama koje su toliko pažnje privlačile, a da to uistinu nije bilo ništa posebno. Upravo u tomu i jest posebnost svih onih koji se oblače i žele oblačiti IN! Pokušajte i vi ovoga ljeta zasjati u nekom novom svjetlu.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.