poslije kuhanja njegovog ručka kuhinja izgleda kao tvoja.... onda nastupam ja... prije mi nije bilo mjesta u kuhinji...ipak... objedovali smo odlično...
02.03.2022. (09:53)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Eto vidiš kako je vješt, pravi le chef, usput rješava i križaljku (na mom blogu?). Nego, meni ova riba više liči na komarču nego na šarana a i koje ćeš vino staviti nego 'kvalitetno' sa označenim geografskim porijeklom i godinom berbe. (Ribe iz ribnjaka mi nisu nikad išle.)
02.03.2022. (10:22)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Apsolutno obožavam morsku ribu, ali smuđ i štuka u umaku od vrganja, definitivno su delicija par excellence, a o šaranu na rašljama da i ne pričam, to je gastronomski creme de la creme ;) P.S. Rado se sjetim i težine šarana iz Tko pjeva zlo ne misli :)))
02.03.2022. (12:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
TEATRALNI
Haha mene su još od ranog djetinjstva učili da riba pliva 3 puta u moru /jezeru u ulju i želucu, kao i da nema ribe ni ptice do prasice :))
02.03.2022. (09:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shadow-of-soul
danas je riba na jelovniku i to ne znam koja, ali ja je sigurno neću peći :)
02.03.2022. (09:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nisan EL DIABLO
Šta bi Ti jadna bez.... njega? :))).
Mislin na zakonitog... :))))))
02.03.2022. (09:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
poslije kuhanja njegovog ručka kuhinja izgleda kao tvoja....
onda nastupam ja...
prije mi nije bilo mjesta u kuhinji...ipak...
objedovali smo odlično...
02.03.2022. (09:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
TEATRALNI
Ima i dalje
Nema ptice do prasice,
još da su joj kupusova krila
pod krilima ćuturice vina,
što bi lepa tica to bila :))
02.03.2022. (10:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
shadow-of-soul
Ribu obično sama sprema, skeptična sam na onu pečenu u ribarnicama...
02.03.2022. (10:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
nisan EL DIABLO
Iskreno??
Bilo bi mi grozno...
02.03.2022. (10:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Dinaja
Znam tu situaciju :))
02.03.2022. (10:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Eto vidiš kako je vješt, pravi le chef, usput rješava i križaljku (na mom blogu?). Nego, meni ova riba više liči na komarču nego na šarana a i koje ćeš vino staviti nego 'kvalitetno' sa označenim geografskim porijeklom i godinom berbe. (Ribe iz ribnjaka mi nisu nikad išle.)
02.03.2022. (10:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
Riba ribi grize rep hehe
02.03.2022. (11:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Nisam znala da on može konkurirati
za šefa najjačih kuhinja svijeta :)
02.03.2022. (11:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.Annabonni
znači, ti u kuhinji ne kuhaš nego ko priučeni kuvar dodaješ......Neka !
02.03.2022. (12:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Apsolutno obožavam morsku ribu,
ali smuđ i štuka u umaku od vrganja,
definitivno su delicija par excellence,
a o šaranu na rašljama da i ne pričam,
to je gastronomski creme de la creme ;)
P.S. Rado se sjetim i težine šarana
iz Tko pjeva zlo ne misli :)))
02.03.2022. (12:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sewen
Koji Gazda, hahahaha....
02.03.2022. (12:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
VladKrvoglad
Znaci, pao je 'pijani saran'? :)))
02.03.2022. (13:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
gogoo
Dobar je kuhar, još bolji organizator.
Zar najbolji restorani nemaju muškiće kao glavne kuhare??:))
02.03.2022. (16:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Euro
Obično veća guta manju celu:))
02.03.2022. (16:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Lastavica
Spretniji je od mene, pri kuvanju troši manje sudova i nikad mu ništa ne zagori:))
02.03.2022. (16:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Annabonni
Svaki dan sam šef kuhinje i glavni kuhar,
samo izuzrtno nadzorni organ i kušač :))
02.03.2022. (16:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
dražeN ;)
Morsku robu volim iz više razloga, a rečnu jedem...
Na slici je ipak šaran, ali iz ribnjaka.
02.03.2022. (16:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
sewen
Zna, zna gazdovati :))
02.03.2022. (17:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
VladKrvoglad
Prvo se napio šaran, a onda ja od same pomisli na odlično vino.
Nego, što ne kažeš da si mi bio sused kod Merkatora, novog??:))
02.03.2022. (17:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
VladKrvoglad
Tehnicki, jos sam! :)))
Licna karta mi je na toj adresi!
02.03.2022. (17:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
viatrix
Meni nema boljeg od morske bijele ribe na gradelama.:)
02.03.2022. (17:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
riba, mljac :))*
02.03.2022. (22:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...