Komentari

luki2.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


 • morska iz dubina

  Uglavnom ne spavam, pa budna sanjam.

  avatar

  20.12.2020. (22:56)    -   -   -   -  

 • egidija

  rijetko, rijetko sanjam..............kasno liježem i rano se budim.....

  avatar

  20.12.2020. (23:00)    -   -   -   -  

 • Mrs. Galaxy

  Ne sanjam ovako, ali sanjam uvijek. Nemoj se zabrinjavati. Sve će biti u redu. Samo smireno.

  avatar

  20.12.2020. (23:25)    -   -   -   -  

 • litterula

  Sve što sam vidjela u snovima pokušat ću ispisati na listiće, a ima toga dosta, prikupila se s godinama poprilično velika hrpica..

  avatar

  20.12.2020. (23:35)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Gadno, mislim na snove te vrste. Zanimljivo je to da je fenomen snova zapravo još uvijek neobjašnjiv, zasad je potvrđeno da su snovi projekcija podsvijesti, što povremeno i može biti ali ja ne generaliziram nikad niti po pitanju toga. Jer ako je to striktno tako, ako su snovi uvijek u svim slučajevima projekcija podsvijesti kako sam ja prije sad već popriličnog vremena mogao sanjati razna paranormalna mjesta, duhove kako me bacaju po ukletoj kući kad nisam niti vodio ikakvu konverzaciju oko toga ni sa kim niti sam gledao nešto takvo niti sam razmišljao o tome a eto, ipak me potrefilo tako nešto sanjat i to realistično! Stvarno ono baš kao da je stvarnost, doslovno trzanje iz sna, sa nabijanjem srca i bome mi je trebalo kojih 2minute da se osvjestim, da je san a ne stvarnost. Inače takve horore ne sanjam to je više iznimka uglavnom mi se snovi kad ih imam miksaju i nisu povezani, zapravo svaki od njih je nepovezan bez ikakvog smisla iako su odvojeni. Ps sad si me sjetila na jedan lijepi ali i poprilično bizaran san, samo to nije za javnost pa ti eventualno mogu poslati u mailu.

  avatar

  21.12.2020. (00:11)    -   -   -   -  

 • nisan EL DIABLO

  Svašta!... oni kojih se sitin
  ujutro su mi uglavnom nelogični!:)

  avatar

  21.12.2020. (00:28)    -   -   -   -  

 • Dinaja

  želim ti da taj san nije poruka... :)

  avatar

  21.12.2020. (00:41)    -   -   -   -  

 • Lastavica

  Sanjam maštovite nevjerojatne priče sa stvarnim ljudima.

  avatar

  21.12.2020. (07:08)    -   -   -   -  

 • samo za vranju

  Mene su snovi jako opterećivali jer sam isto tražila poveznice sa stvarnošću, a bilo ih je. Zabranila sam si sanjati. I ne sanjam, ili sanjam pa se ne sjećam. Dresirala sam svoj mozak. I sretnija sam, neopterećena.

  avatar

  21.12.2020. (08:31)    -   -   -   -  

 • U zvijezdama piše

  Ja i budna sanjam

  avatar

  21.12.2020. (09:23)    -   -   -   -  

 • Mmarivall

  Malo sanjam. Malo i spavam od kad mi je brat prije 19 godina umro od tumora na mozgu:(((( U vrijeme kad se tumor vratio poslije 7 godina je došlo do poremećaja spavanja, a poslije sam to nespavanje prihvatila kao dar s neba jer puno tihih poslova noću stignem odraditi ( vođenje knjiga, kačkanje, pletenje ).
  I peglanje je tiho, ali pegla od mene bježi ko od Vraga. Mislim da je pegla kriva.

  avatar

  21.12.2020. (09:49)    -   -   -   -  

 • athropa

  Spavam samo uz lijekove. Vec godinama.
  Ne znam imaju li snovi znacenje. Vidim ih vise kao procesiranje informacija koje sam skupila tokom dana.

  avatar

  21.12.2020. (11:29)    -   -   -   -  

 • kamena

  kao i @AnnaBoni, rijetko, rijetko sanjam, ali kako imam dobar i čvrst san (mogu topovi pucati dok spavam) možda se snova ne sjećam... nekad mi dođe žao što ne sanjam, a možda je to i blagoslov :)

  avatar

  21.12.2020. (19:24)    -   -   -   -  

 • karenjina

  Vrlo malo spavam i snovi su mi često istrgani i nepovezani...ali ako ništa ne sanjam,ne mogu prežaliti :)

  avatar

  21.12.2020. (22:00)    -   -   -   -  

 • Mikitarije

  Malo spavam, svaki šum me probudi, ali sanjam kao da spavam bar 6 sati u komadu. Boje, boje i samo boje pršte iz mojih snova, a sanjam svašta. Ukoliko mi se učini da je u snu netko od meni dragih ili ja u opasnosti, promijenim san, svjesno nađem izlaz tako da nikad nemam noćne more. Ako se probudim dok sanjam neki super san, mogu otići popiti vode, leći i nastaviti gdje sam stala. Često sanjam da letim nekim drugim svemirima, ali ljeti to nikad ne sanjam. Kad padne prvi snijeg, jedva čekam, u snu dobijem krila i ona traju do negdje ožujka. U ožujku umjesto leta krilima plivam koliko treba i tako do negdje prosinca ili prvog snijega. Ludnica. Nekad prije sam zapisivala snove - a ovo što si napisala da osjećaj ostane i onda ga tražiš, analiziraš ili, a to mi je najgore, očekuješ - tako je i kod mene. Nekoliko puta snovi su mi bili baš stvarni i ostvarili su se - kao i većini jer i ćorava kokoš zrno pogodi. Uglavnom, opet moram reći da su mi snovi ludnica. Život mi je pomalo dosadnjikav, ali na snove se ne mogu požaliti. Ne znam čime su me točno hranili kad sam bila dijete, ali preporučam svima premda mi se čini da se nuspojava tek prije pola godine otkrila, a to je pisanje dugačkih komentara. :-) Svima želim ugodan san i vrlo živahne snove.

  avatar

  21.12.2020. (22:17)    -   -   -   -  

 • luki2

  Divno, Lastavice! Pusa, L+B+G

  avatar

  21.12.2020. (22:29)    -   -   -   -  

 • luki2

  Kamena: uopće kod Tebe ne mogu više otvoriti komentare. Jedan sam ostavila, pa je nešto zanlokiralo. Blago Ti se da možeš tako spavati.Baš blagoslov! Pozdrav, L+B+G

  avatar

  21.12.2020. (23:25)    -   -   -   -  

 • Vrtlog_

  luki2, ovo što pišeš je bogami vrlo ozbiljno. Ja san ima nekoliko puta san koji bi se ostvarija. Jasno, ne doslovno, ali ko metafora bi se ostvarija. Mislin da si i ti otvorena dovoljno da sanjaš te, ajmo reć "proročke" snove.

  Btw, još jedna situacija, sestra mi imala psihotičnu epizodu u kojoj je vidila da san se ja razbolija i vraćan se kući iz Sarajeva, di san bija na faksu. Par godina nakon toga, ja dobijem jedan neurološki poremećaj i vratin se kući. Još je toga vidila vezano za me što se poslje ostvarilo, samo previše mi je intimno da pišen.

  Mene zanima, kako je ovo moguće? Jung je pisa da postoji dio naše psihe koji je izvan prostora i vrimena... Ne znam. Al me ovakve stvari iznimno inspiriraju. :)

  avatar

  22.12.2020. (20:00)    -   -   -   -  

 • Vrtlog_

  Da ti odgovorin, vidiš nisan razmišlja o jezi od tih snova... Zeznuto je to. Drž se, sad je tako, imaš takve snove i to je to... Ja svoje snove zadnje vrime slabo pamtin, tako da, možda to i nije loše.

  avatar

  22.12.2020. (22:02)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...