Komentari

gusarskabanda.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • Lastavica

    Ne volim feferone ni pivo, ali volim obilaziti Njemačku, valjda
    ću imati prilike i ove godine.

    avatar

    01.06.2020. (07:28)    -   -   -   -  

  • nisan EL DIABLO

    Ae, zaebano, kad ti je do jaja a nema ih! :)))

    avatar

    01.06.2020. (07:44)    -   -   -   -  

  • Just me

    Volim dobro svjetlo pivo. Poslije dobre papice. Mislim da bi mi se svidjela ta pivska cesta i domaća jajca ;))

    avatar

    01.06.2020. (08:02)    -   -   -   -  

  • smjehotvorine

    eto problema kad se najmanje nadaš :))

    avatar

    01.06.2020. (08:34)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    zanimljiv su te tvoje lamentacija od jaja, do piva i papričica........nije ti ni dosadno, ni suvišno......taman!

    avatar

    01.06.2020. (08:34)    -   -   -   -  

  • jelen

    Pfingstmontag ha? Tek sam neki dan čuo za to ali mi se sviđa, jer se ne radi.
    Pozdrav iz Baden Wurttemberga

    avatar

    01.06.2020. (09:22)    -   -   -   -  

  • NF

    ha, ha, odličan post, al očito dugo nisi bila tu, ja već jako dugo nisam na pivu, jedno vrijeme sam se čistio, a sad još gore, na biljnim likerima. piva weihenstephan sam sva degustirao, dobra su naravno, svojevremeno ih je hvalio i tada uz mene ;) najveći znalac, imenjak poznatog pjevača michaela jacksona i autor par knjiga, replicirao sam mu na mail, meni je alt pivo Uerige ostalo u daleko najboljeg sjećanju, dobio sam ga prilično nakon hvaljenja u jednoj diskusiji na dar, no problem je što mu je rok trajanja dvadesetak dana ;)

    avatar

    01.06.2020. (14:25)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    @Lastavice stvarno si vanserijska, ne voljeti feferone, pa kud taj svijet ide ;)
    @nisan EL DIABLO, ha ha ha da, dovragaibestraga :)
    @Just me, garantiram da onda zaista bi, jer ideš tako cestom i u svakom selu po pivovara i to neloša, pa di to ima :)
    @smjehotvorine, baš, a zamisli da i mljekomati ne rade. pa to bi već bila i tragedija
    @AnnaBoni, ne znaš ti kako tu zna biti komplksnih situacija kad im se najmanje nadaš :)
    @jelen, srećom je katolički pa ga slavi valjda cijela njemačka
    @NF, pa to sa pivom mi je stvarno novost, i na likere si prešel, uh, ali to stvarno ne mogu, preveć šećera za moj pojam. a što se tiče vrsta i kakvoće pive, taj jadnik se stvarno morao ozbiljno potruditi ispitati sve pivovare, dobro je živ ostao. Tu u lokalnoj Au-Halertau pivovari isto imaju to mlado mutno pivo i isto mu je rok trajanja jako kratak. jako dobro, ma definitivno najbolje. obično kad mi dolazi neka delegacija iz domaje onda odem pa kupim to direkt u pivovaru

    avatar

    01.06.2020. (15:18)    -   -   -   -  

  • Razmišljanja jedne žene

    Nevjerojatna si. Zanimljivo o jajima i o pivu:))

    avatar

    01.06.2020. (19:47)    -   -   -   -  

  • Euro

    Nista bez jajca fafaroni i piva hehe

    avatar

    01.06.2020. (22:20)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Meni su zakon ta Bavarska sela, prije dok sam više hodao po sajmovima, obično bi zakasnio rezervirat smještaj na vrijeme, pa bi mi ostalo nešto po nenormalnoj cijeni u Munchenu ili pansion u nekom selu, ono deset kuća pansion, restoran i pekara :)
    Mislim da sam pio to pivo, etiketa mi se čini poznata, a možda sam i izmislio :)

    avatar

    01.06.2020. (22:39)    -   -   -   -  

  • Viatrix

    Obožavam feferone i pivo. Mogao bi živjeti u tom naselju.:)

    avatar

    01.06.2020. (23:24)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Zanimljivo o nestašicama, makar mislim kako ne treba čekati nedjelju za obnoviti zalihe, nekad smo to razmjenjivali sa susjedima. Eh, ja ne koristim ni mlijeko ni pivo, a ni kolu...

    avatar

    02.06.2020. (01:17)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Neka jela jednostavno traže pivo...a ne bih ni feferone odbila.
    Što hladnije pivo, što ljući feferoni ;)

    avatar

    02.06.2020. (07:25)    -   -   -   -  

  • Bez filtera

    Smiješno mi je jer cijeli dan maštam o pivu i sada pročitah ovaj post :)

    avatar

    02.06.2020. (19:43)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    @Razmišljanja jedne žene, je, zanimljivo može biti o bilo čemu :))
    @Euro, znamo sve :)
    @FreshCaYg, ak si išel po sajmovima onda si lako zalutao baš u tu moju zonu.
    @Viatrix i ja , a misliš selu. to je teško naselje, ali selendra da ;)
    @gogoo, pa lako tebi delati zalihe kad nemaš termite doma, mogu ja raditi što god želim kad se ovi pubertetlije ulove jaja trava ne raste :))
    a što se tiče pive, škodi mi pa ga u principu zaobilazim, o mlijeku neću jer to je zabranjena zona, a i kola, to pogotovo.
    @mecabg, recimo janjetina sa ražnja jel tak? je je ljute feferone obožavamo :)
    @Bez filtera, šteta da nije tekuće ali šta se može ;)

    avatar

    02.06.2020. (21:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...