moj pokojni djed mi je uvijek govorio da se od svega jestivog može napraviti fino i ukusno jelo a ovo tvoje i po izgledu i po okusu (PROBALA PREKO EKRANA) je fantastik
11.05.2016. (09:39)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Moji su obroci na rubu bolničkih, s puno samonametnutih ograničenja, i sasvim obična svakodnevna jela, pa mi je uvijek čudno kada netko u njima vidi nešto više od toga. Ali dobro, nije bitno, valjda sam lažno skroman. Ova ideja s jajima je zanimljiva, s par iznenađenja. Uskrsne varijante meni podrazumijevaju i šunku, ali ovako je vjerojatno još bolje, bar što se tiče okusa, kalorija sigurno ne. Siguran sam da bi meni pršut najmanje pasao u ovoj kombinaciji. Što se tiče ulja, bučino mi ne bi bilo čak ni zadnji izbor. Baš nikada ga nisam koristio u jelima koja se termički obrađuju. Ono što bi uz papar rado dodao je neki začin, možda kim ili list estragona, ali slažem se da je i rajčica na dobrom tragu. Možda bi moglo ići malo sjeckane iz konzerve, uz svježi bosiljak. Mladi luk bi upotpunio sliku Uskrsa. Sve u svemu, iako mi odiše pomalo francuski, ja bi ovo globalno zvao musaka. Djeluje kao sasvim pristojno jelo, a i izgled ništa ne zaostaje, i zapravo vjerojatno baš ništa ni ne treba mijenjati ;)
11.05.2016. (09:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
meni je ovo definitivno jedno od najboljih jela.. kad ga je moja mama pravila, zvali smo ga francuski krumpir i umjesto salame ili pancete, stavljali smo na kolutiće narezani mesni doručak, a odozgo zaliveno samo vrhnjem bez jaja, kojih je ionako bilo dovoljno unutra u redovima..u masi drugih finih jela, ovo bi bilo moj prvi izbor :) zanimljivo, moja djeca ga baš nisu voljela, pa sam ga rjeđe i pravila, uglavnom katkad za svoj gušt :)
11.05.2016. (10:41)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja Tvoj stol je sigurno kao pjesma... samo nebo zna Nisam naučila probati okus preko ekrana...ali pokušaću :)) Kalorijski restoran ... minus40kg ... dražeN ;) Divim se i klanjam tvojim postovima, da od običnih namirnica stvoriš remjekdjelo i za oko i za nepce... Zadnja rečenica u komentaru je napravila da sam porasla 10cm :)) annaboni Holesterol se unosi namirnicama,ali se stvara i u tijelu. Sexi muški, imaju ga više prirodnog, pa im je to neka satisfakcija... lion queen Jelo je i poteklo sa Sušaka, pa nije čudo da si ga prepoznala :))
11.05.2016. (13:21)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi Mi ga zovemo francuski krompir. Hvala na komplimentu :)) Euro Sve se može kad se mora..i kad si gladan :)) V Tartufom?? Opasnice :)) između U kuhinji i nisam neki poeta, ali obično svi traže repete :))
11.05.2016. (13:24)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
i kod nas je to francuski krumpir. samo bez onih krastavaca, sa šunkom ili vratinom umjesto špekine. salata je posebno. koja koincidencija, pred dva dana sam napravila cijeli protvan, moji hahari su sve potamanili, a mujcek i pesonja su šteli polizat dno. nisu imali više kaj, ha, ha.
11.05.2016. (13:40)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Meca ne ljuti se na sebe...svatko kuha za sebe onako kako najbolje zna...meni se dopadne Tvoje kuhanje...zato što je sasvim simpl...jednostavno se napravi....a ono što pravi Dražen je malo drugačije ali ja sve napravim po svome...isto kolači od naše Gurmanke...važno, da je na kraju dobro za pojesti...zar ne:))
11.05.2016. (19:46)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Je, pa što se čudiš...odgovarao bi uz ovo jelo, a na tržištu nije rijetkost, i može se naći po dosta povoljnoj cijeni (mala bočica, ali ja to koristim "na kapaljku" :))
Imam i ulje od lješnjaka, ako ti ovo ne odgovara...također je zanimljivo :)
11.05.2016. (21:01)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka Dobro došla:)) Ćaća ost\'a sam, al\' jubavi pun... Dobrom čovjeku se lijepe kilogrami:)) stara teta I ja volim te brzinske stvari...a Albi već izvodi,na svako drugo jelo mijauče i traži meso:)) modrina neba Uvijek kažem, kod mene niko nije umro od gladi:)) V Pogledaću prvom prilikom...
11.05.2016. (22:02)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
meni to fino izgleda, jedino ima malo previše masti, ali čovjek si ponekad ako zdravlje dopušta treba spraviti i nešto za guštiranje :-) Ovo s krastavcima je zgodna fora
11.05.2016. (23:14)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Oljinaljuljacka Kad sam gladna, dobijem ideje :)) marionetta Ako vidiš komentar, molim za recept. Ove ruže su baš za zimnicu i svi me pitaju , a mene je sram priznati da ne znam :) nisan EL DIABLO Mala promjena u jelovniku :)) Shelly Kelly Biće da si u pravu, jer kad je puno sexa, jedva stigneši sendvičak napraviti ;)) evezmajevska I dva za tebe :) :) NF Brzo i ukusno Leptirica Ruža je malo spustila glavicu poslije kiše...
14.05.2016. (08:15)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
divno... volim... a često ukrasim jelo s laticama ruža... :)
11.05.2016. (09:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
moj pokojni djed mi je uvijek govorio da se od svega jestivog može napraviti fino i ukusno jelo a ovo tvoje i po izgledu i po okusu (PROBALA PREKO EKRANA) je fantastik
11.05.2016. (09:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Moji su obroci na rubu bolničkih, s puno samonametnutih ograničenja, i sasvim obična svakodnevna jela, pa mi je uvijek čudno kada netko u njima vidi nešto više od toga. Ali dobro, nije bitno, valjda sam lažno skroman. Ova ideja s jajima je zanimljiva, s par iznenađenja. Uskrsne varijante meni podrazumijevaju i šunku, ali ovako je vjerojatno još bolje, bar što se tiče okusa, kalorija sigurno ne. Siguran sam da bi meni pršut najmanje pasao u ovoj kombinaciji. Što se tiče ulja, bučino mi ne bi bilo čak ni zadnji izbor. Baš nikada ga nisam koristio u jelima koja se termički obrađuju. Ono što bi uz papar rado dodao je neki začin, možda kim ili list estragona, ali slažem se da je i rajčica na dobrom tragu. Možda bi moglo ići malo sjeckane iz konzerve, uz svježi bosiljak. Mladi luk bi upotpunio sliku Uskrsa. Sve u svemu, iako mi odiše pomalo francuski, ja bi ovo globalno zvao musaka. Djeluje kao sasvim pristojno jelo, a i izgled ništa ne zaostaje, i zapravo vjerojatno baš ništa ni ne treba mijenjati ;)
11.05.2016. (09:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
annaboni
Moj bi ti rekao : "hvala, puno kolesterola"
Meni se svidja!
11.05.2016. (10:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lion queen
meni je ovo definitivno jedno od najboljih jela.. kad ga je moja mama pravila, zvali smo ga francuski krumpir i umjesto salame ili pancete, stavljali smo na kolutiće narezani mesni doručak, a odozgo zaliveno samo vrhnjem bez jaja, kojih je ionako bilo dovoljno unutra u redovima..u masi drugih finih jela, ovo bi bilo moj prvi izbor :) zanimljivo, moja djeca ga baš nisu voljela, pa sam ga rjeđe i pravila, uglavnom katkad za svoj gušt :)
11.05.2016. (10:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
potpisijem Dražena i nije francuski več mecin. Gladan sam :)
11.05.2016. (10:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
vidis da se moze samo kad se hoce hehe
11.05.2016. (11:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
I svi složni u složencu :)
Dobila sam nedavno maslinovo ulje aromatizirano bijelim tartufom...ja bih ovo malo poškropila s njim :)
11.05.2016. (11:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
easy
ja prepoznajem tvoju poeziju...a, uz nju se i hrana transformira u okuse...:)
11.05.2016. (11:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Predivno meca kuharica, vjeruj da bi Gurmanka vrlo rado svratila na tvoj fini, fini ručak :)
11.05.2016. (13:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Dinaja
Tvoj stol je sigurno kao pjesma...
samo nebo zna
Nisam naučila probati okus preko ekrana...ali pokušaću :))
Kalorijski restoran ... minus40kg ... dražeN ;)
Divim se i klanjam tvojim postovima, da od običnih namirnica stvoriš remjekdjelo i za oko i za nepce...
Zadnja rečenica u komentaru je napravila da sam porasla 10cm :))
annaboni
Holesterol se unosi namirnicama,ali se stvara i u tijelu.
Sexi muški, imaju ga više prirodnog, pa im je to neka satisfakcija...
lion queen
Jelo je i poteklo sa Sušaka, pa nije čudo da si ga prepoznala :))
11.05.2016. (13:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Sjedokosi
Mi ga zovemo francuski krompir.
Hvala na komplimentu :))
Euro
Sve se može kad se mora..i kad si gladan :))
V
Tartufom??
Opasnice :))
između
U kuhinji i nisam neki poeta, ali obično svi traže repete :))
11.05.2016. (13:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
SokyCastello
.ja od listopada do danas se udebljao ravno 20 kg, pa sad imam 132 i ovo mi uopće ne izgleda primamljivo, a nekad bi unija za vako nešto, eto....
11.05.2016. (13:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
stara teta
i kod nas je to francuski krumpir. samo bez onih krastavaca, sa šunkom ili vratinom umjesto špekine. salata je posebno. koja koincidencija, pred dva dana sam napravila cijeli protvan, moji hahari su sve potamanili, a mujcek i pesonja su šteli polizat dno. nisu imali više kaj, ha, ha.
11.05.2016. (13:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
Meca ne ljuti se na sebe...svatko kuha za sebe onako kako najbolje zna...meni se dopadne Tvoje kuhanje...zato što je sasvim simpl...jednostavno se napravi....a ono što pravi Dražen je malo drugačije ali ja sve napravim po svome...isto kolači od naše Gurmanke...važno, da je na kraju dobro za pojesti...zar ne:))
11.05.2016. (19:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
Je, pa što se čudiš...odgovarao bi uz ovo jelo, a na tržištu nije rijetkost, i može se naći po dosta povoljnoj cijeni (mala bočica, ali ja to koristim "na kapaljku" :))
Imam i ulje od lješnjaka, ako ti ovo ne odgovara...također je zanimljivo :)
11.05.2016. (21:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Gurmanka
Dobro došla:))
Ćaća ost\'a sam, al\' jubavi pun...
Dobrom čovjeku se lijepe kilogrami:))
stara teta
I ja volim te brzinske stvari...a Albi već izvodi,na svako drugo jelo mijauče i traži meso:))
modrina neba
Uvijek kažem, kod mene niko nije umro od gladi:))
V
Pogledaću prvom prilikom...
11.05.2016. (22:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Oljinaljuljacka
meni to fino izgleda, jedino ima malo previše masti,
ali čovjek si ponekad ako zdravlje dopušta treba spraviti
i nešto za guštiranje :-) Ovo s krastavcima je zgodna fora
11.05.2016. (23:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
marionetta
moja susjeda pravi liker od rakije, šećera, latica ruža, sunca i vremena. ako si zainteresirana priupitam za točne omjere.
ručak ti je...pristojan :)
12.05.2016. (07:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nisan EL DIABLO
Sve je to super.. nesto ala musaka :)))
12.05.2016. (13:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Shelly Kelly
taman sam prstima zaustio kako je po nekima kuhinja, kuhanje, odraz seksualnosti, ali onda si me uhvatila na recept... :-D zanimljivo; isprobat ću.
12.05.2016. (13:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
evezmajevska
smile to you.
12.05.2016. (19:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
ma meni to odlično izgleda :D
12.05.2016. (22:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Leptirica
pravila sam nesto slicno samo bez slanine;) a ruza mi izgleda bas magicno, nimalo tuzno :)
13.05.2016. (14:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Oljinaljuljacka
Kad sam gladna, dobijem ideje :))
marionetta
Ako vidiš komentar, molim za recept.
Ove ruže su baš za zimnicu i svi me pitaju , a mene je sram priznati da ne znam :)
nisan EL DIABLO
Mala promjena u jelovniku :))
Shelly Kelly
Biće da si u pravu, jer kad je puno sexa, jedva stigneši sendvičak napraviti ;))
evezmajevska
I dva za tebe :) :)
NF
Brzo i ukusno
Leptirica
Ruža je malo spustila glavicu poslije kiše...
14.05.2016. (08:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...