A onda... što ti to može popraviti dan...

četvrtak, 21.03.2019.
Recimo, kad skuhaš sasvim solidan bologneze prilagođen dijabetičkoj prehrani (u okviru preporučenih namirnica i količine).
Ma, odličan čak :)
S nešto malo više povrća, bez vina (par kapi jabučnog octa je poslužilo kao zamijena) i s manje masnoće, što se u konačnici stvarno nije previše odrazilo na okus.
Btno da su gosti V - restorana bili zadovoljni (jep... to je taj uspjeh) :))Nadam se da ćete i vi pronaći nekakvu sitnicu koja će vam na sličan način moći uljepšati ovaj dan ;)Half Moon Run - It Works Itself Out
Što ti obilježi dan...


Ono kad baš nikako ne možeš pritisnuti raspršivač dezodoransa...

M'da... moglo bi ti to obilježiti dan, a možeš napraviti i jedan ljutiti krug po sobi, pa dohvatiti dezodorans s obje ruke i stiskati i stiskati ga dok ne potrošiš barem pola bočice, pa onda u oblaku aloa vera mirisa pobjedonosno odšetaš u novi dan :))

'Jutro... odoh sad kuhati i isprobati neke nove kuhinjske miloduhe :O
Joj

utorak, 19.03.2019.


headbangheadbangheadbang


Kumpić mi je malo prolupao, pa je samoinicjjativno, tko zna čime izazvan, odlučio pobrisati pisljednjih cca 12 GB fotografija.
Nije ih sakrio ni sklonio u stranu, nego ih je baš pobrisao :I
I ne samo to... puno toga je vratio na tvorničke postavke, usput si oslobodio jako puno prostora.... uglavnom, napravio je pravi dar-mar.
A meni žao konja.... :(

Niš', ako mi Recuva ne pomogne, onda idem malo plakati :I


Oliver - Magdalena


<< Arhiva >>