Evo ga opet

ponedjeljak, 19.08.2019.
Je... krenulo me s ovim kratkim tekstovima (a usavršit ću ja i one snažne jednorečenične poruke... kad-tad)... pa mi sad pade na pamet pitati se što ako je Bog crnac, ili žena... ili crna žena...
Ajme, ako je tako, onda nije ni čudo što ga/nju nitko nije vidio. Aj samo zamislite kakve bi reakcije bile, što od bijelih, što od crnih ljudi... a tek Azijati...
Ajme O_O


Quo vadis, Domine?


Onak' i ovak' si nešto mislim... eno onaj Golden samo osmrtnice piše, da bi dig'o nos s njih, a onaj Freš se bavi samo čipkama. heklerajem i haklerajem... pa dobro, kamo to ovaj Blog ide...?
Osmrtnica, čipka, osmrtnica, čipka... do kada tako?
Eeehhh... zna li netko? :)

Pa da se barem onih Mecinih pilića dotaknu, ili Ančinih postola, il' Tokicinog mr... braka, il' ... ne znam... Zlatnih Mađara?!?!?

Ovak', i onak' samo osmrtnice, čipke, osmrtnice, čipke...eh.


Joj, dragi blogeri... ja malo žmrljam tu, to su valjda ONI dani... a je l' možete vi biti ljubazni pa reći što to vi najviše volite vidjeti kod drugih blogera. Što vas to ispunjava, i zašto vas ispunjava... da li zato što to i sami nemate, ili upravo zato što imate, pa osjećate jaku povezanost?


Aj, nemojte me ignorirati, baš osjećam jaku potrebu povezati se s vama na duhovnoj razini (dajte, sigurno ima i vas s ONIM danima) i malo podijeliti želje, pozdrave i iskustva.

Ja, evo, trenutačno osjećam jaku potrebu raditi postove sa samo jednom rečenicom (ne bilo kakvu, nego samo one koje nose neku snažnu poruku, jasno) ili s linkom na nekakvu pjesmu.

Što vi kažete, da li bi vam se svidjela takva ja?

P.s. jako vam se želim svidjeti...


Educirajmo Freša

nedjelja, 18.08.2019.

Dakle, mene je danas Freš nazvao kokoškom... e, a ne jidim se ja, da što bi... očito je da on, bidan, puno toga malo zna, i svakako nezna šta je kokoš, pa kako mu onda zamirit.
Evo, Frešu, kokoš ti je OVO:


Je l' sad što jasnije? :)


Colonia - Njeno ime ne zovi u snu
No, ali i nije ovo najbitnije... prava akcija se zapravo, kao i obično, odvija u pozadini, a zove se - Posvojimo Seku Smith!<< Arhiva >>