utorak, 10.01.2006.

...



Žene su divlja stvorenja, ali usprkos tome lako ih je pripitomiti. Najbolji postupak je metoda mrkve i batine, a osnovna oprema džep pun čokolade. To nikako ne smije biti čokolada od 100 grama ili više, jer kada se takva načne, zvijer se baci na nju i ne ispušta je dok je ne dovrši, a onda više nije za ništa. Najbolje su mini-čokoladice od 5 grama, a u slučaju primjeraka težih od 85 kilograma pogodne su i bajadere. Svaki puta kad žena kaže nešto pametno ili povoljno, nagradi je se slatkim zalogajčićem, ali samo jednim. Žene su senzibilna bića, pa kad bubnu nešto bedasto ili nepovoljno, dovoljno je samo upitno podići jednu obrvu, prijekorno ih pogledati i reći kratko, ali odlučno "Hm!"

Žene su bića razvijene podsvijesti. Njihova podsvijest će vrlo brzo naučiti kakve izjave i ponašanje mogu dovesti do čokoladica, pa će žena nesvjesno tome prilagoditi svoje djelovanje. Kad je podsvijest zauzdana, čokoladice se mogu zamijeniti griotama punjenim maraskinom i čokoladnim kokos-kuglicama punjenim rumom, za uklanjanje inhibicija svijesti, a umjesto kazualne konverzacije i bezveznog laprdanja vrijeme je da se krene na svrsishodnije teme poput "Milo, bi li se razodjenula?", "Lezi ovdje, na leđa!" i tako dalje. Pripitomljene žene vrlo su podatne i moguće ih je uvježbati da izvode razne marifetluke.

Daleko izvjesniji i brži učinak daje i korištenje heroina, no pravi gentleman to s gnušanjem odbija jer bi to bilo jednako sportski kao loviti zečeve bacačem plamena.

<< Arhiva >>

eXTReMe Tracker