četvrtak, 05.01.2006.

CRNA KRONIKA

------------------------- PUSTOPAŠNI K.H. -----------------------------------



Bacio salatu od kupusa u tetin akvarij sa zlatnim ribicama, povraćao u predsoblju, izašao kroz prozor i popišao se iza ugla na očigled svih gostiju. Izgazio leju s tulipanima i šutirao mačku nogom preko ograde. Drugi dan nije ništa vjerovao kada su mu pričali što je sve još radio.

Bila tamo neka iz Karlobaga. Prvo joj udvarao, a zatim je udario šakom u glavu i oteo joj torbicu. Naišao njen brat s prijateljima, te otišli piti u kolodvorsku restauraciju. Upoznao penzionera V.L., predstavio se kao ginekolog, pregledao ga i na prevaru otuđio 830 dinara i ključeve od stana. Ukradenim ključevima otvorio "Wartburg" parkiran na uglu ulice braće Oreški i Prilaza JNA i odvezao se do Klane. Tamo ukrao svinju. Na povratku pregazio samohranu majku na biciklu i pobjegao s mjesta nesreće. Iz Trsta švercao traperice i dijelove za veš-mašine; usput podmitio carinike. Sa sedamnaest ga izbacili iz svih škola sjeverno od Ekvatora. Upisao se u Legiju stranaca, u kojoj se isticao lošim vladanjem. Sudjelovao u diverzijama na jugu Afrike i klanju lokalnog stanovništva.

Preko Rumunjske vratio se u domovinu. Ilegalno prenio preko granice veću količinu šuškavaca. Ništa nije uspio prodati. Tulio kroz Dugo selo kao vol. Oženio se sebi sličnom. Navodno se zaposlio u Skupštini grada kao računovođa. Tukao pedere. Oženio se još jedanput. Oskvrnuo groblje. Pronevjerio 420.000 dinara u godinu dana. Pola dao u dobrotvorne svrhe. Prčkao po trafostanici. Maloljetnoj N.B. se lažno predstavio kao njen ujak, odveo je na mračni puteljak i silovao je. Njenoj majci rekao da je mađioničar u mirovini, ponudio brak i obećao da će joj nabaviti građevinsku dozvolu "preko veze", te joj pokupio svu ušteđevinu. Kasnije joj ciglom razbio prozor.

Napisao si svjedodžbu o završenoj osnovnoj školi. Preprodavao falsificirane umjetnine. Ilegalno obavio četiri abortusa; dva na istoj osobi iste sedmice. Podmetnuo požar u prodavaonici "Duhana". Sreo u parku direktora gimnazije i pretukao ga. Tijekom veljače poslovao u brzom vlaku Munchen-Klagenfurt-Jesenice-Zagreb-Beograd-Athena-Istambul, prodavao plastične jelene i namamljivao putnike na igru sa šibicama. U svađi izbio oko prijatelju iz djetinjstva. Opljačkao crkvenu škrabicu u Bosanskoj Kostajnici. Demolirao kafić. Pao niz stepenice, razbio glavu i prenesen u Traumatološku bolnicu.

Došao s otvorenim šlicem na svečanu premijeru. Rušio državu i instalirao mafiju. Družio se s pedofilima. Širio rasnu netrpeljivost. Poznat po kopanju nosa. Viđen u blizini mjesta zločina. Kamatario. Ubo oca žlicom u leđa, jebo majku na uranku. Ukrao kopačke. Džepario u tramvaju. Rasturao pornografiju. Rasparčavao drogu. Malo i sam probao. U eteričnom obliku prošao kroz zid, skočio s balkona i preletio četiri ulice. Otišao na utakmicu "Dinamo" - "Šubidubi" i gađao suca kamenjem i konzervama.

Ludo se zabavio.









<< Arhiva >>

eXTReMe Tracker