ponedjeljak, 03.08.2020.

DUŠEVNA UTOPIJA

DUŠEVNA UTOPIJA

Čovječanstvo smo mi ljudi, među njima i ja čovjek. Na prvi pogled bez ikakve analize logično.
Krenimo redom.
Fetus u trudnoći i po rođenju beba tijelom od krvi i mesa, 100 % je biološko, fizičko i materijalno biće, nikako božansko biće jer stvarno nema dušu čovjeka. Po znanju apostol strpljenja, jer zna samo u čistom nema energije duše, nema ovisnosti ni želja, nema umišljanja, logike ni psihologije za teorijom pretpostavki za vjerom u boga.
Majka je trebala prirodno odgajati bebu, a ne njeno znanje mijenjati za duševne slabosti.

Svima je jasno sam pojam duša čovjeka znači ovisnost, primitivizam mraka, bolesno stanje.
Duša ne može biti dobronamjerna jer joj uvijek fali sve od ovoga svijeta. Humanost, povjerenje, ljubav, inspiracija u cilju volje prema životu, zdravlje, vitalnost i dugovječnost, nisu na strani duše čovjeka. On slijedi evoluciju, čitaj traži najkraći put da usmrti tijelo, sa motivom oslobađanje duše.
Zato on đavolski osjeća emocije ili fizičku realnost prikazuje kao logičnu neodređenost.
Doživljaj, istina stvarno, razumijevanje realnosti također su suprotno od duše čovjeka.

Imajući subjektivnu strukturu duše i mentalno djelovanje čovjeka, nikako ne stoji da je on ljudsko biće od krvi i mesa. Zbog energije koja mu uvijek fali, možemo reći čovjek je vanzemaljac, iluminat, izrod iz tame.

Vještom igrom duša upravlja tijelom, zato čovjek naziva sebe bićem, zato svoj jači primitivizam od životinjskog instinkta brani na svaki mogući način.
Po ponašanju za svakog normalnog, pametnog, svjesnog i kulturnog čovjeka, jednim imenom možemo reći LUDI, a ne ljudi. Pri tome razumne osobe za čovjeka su budale, jer vole život bez novca i sve što čovjeku znači.
A djeca če postati normalnpo ludi, jer će prvo primiti smrtonosnu dozu vakcine pa tko preživi. Djeca će stvoriti duševne navike uživanja u mrtvim sadržajima jer nude više energije od prirode.
Mudraci i genijalci su potpuno ludi po logičnoj terminologiji, međutim iznad svega su nepredvidljivi i opasni, kako sa idejama tako i sa ostvarenjima.

Od kada je čovjeka on usavršava tehnologije, kako bi sebi stvorio izobilje energije.
U ovoj situaciji se nameće pitanje kada se čovjek može zadovoljiti?
Obzirom da on boravi u tijelu od krvi i mesa, sva ubrzanja koja nameće većom energijom gravitacije, praktički su nepodnošljive. Dolazimo do zaključka i spoznaje kako je čovjek uvijek bio protiv zdravlja tijela i sada je najgori.

Otuda i pitanje može li se čovjek osloboditi duše, ovisnosti, želja, uživanja, posjedovanja, iluzija općenito? Presudne su boli i bolesti, jer on sam ne podnosi mučenje.

Tako će probati sve što je umislio i stvorio nano tehnologijama, poslije čega će kao usrana duša konačno shvatiti priroda zemljine kugle nije za vanzemaljce i iluminate. Točnije um će zamijeniti razumom i posvetiti se istini i stvarnim potrebama tijela zbog zdravlja.
Znači poslije noži je dan, poslije kiše sunce, poslije trovanja pročišćenje.

Naravno sve će to biti od slučaja do slučaja, slično fazama puberteta.

Zašto se čovjek grčevito bori da uništi biološki opstanak?
Zato što on od strukture duše i nije biološko biće. Dovoljno je sakriven u tijelu, dovoljno manipulira njime i prosto rečeno vodi za nos osobu, jer je najprije izvršio cijepanje ličnosti i jačom energijom dominira.
Čovjek ruši zdravlje u mjeri dok može podnositi bol, inače on bi sve učinio da tijelo usmrti odmah.
Do sada jedino u ratovima je bilo masovno ubijanje osoba, jer ako direktno napadneš drugoga s namjerom ubistva, on će se sigurno braniti.
Sada imamo situaciju gdje genijalci i milijarderi svijeta koriste tajna sredstva za masovno ubijanje ljudi, kako oni ne bi bili linčovani.
Pogledajte koliko dugo se svijet nateže oko covid19, da li je virus ili otrov, da li je ovo ili ono?
Inače biološko oružje su otrovi u vodi, hrani, zraku, odjeći, svuda gdje može biti skriveno od javnosti.

Pojam sloboda za čovjeka znači nasilje jačih nad slabijima. Kaže se pravda je spora ali dostižna.
Pri tome valja imati u vidu jedinu pravdu istinom, a ne po zakonima koji isključivo služe da štite nasilje, kriminal, korupciju i mafiju.
Navodno sloboda mišljenja, blejanje na društvenim mrežama i dostupnost informacija na internetu, stvarno samo služe praćenju i kontroli svakog pojedinca.
Klupko se mora odmotati i svatko kriv biti će kažnjen.

Plan globalista sličan je namjeri luđaka da u centru velegrada izgradi nuklearku i deponiju smeća.
Njemu ta lokacija odgovara, ima veliku rijeku, svima je smećara na dohvat ruke.
On bi to svakako uradio, međutim tu smo mi koji trebamo živjeti i luđaka smo spriječili da nas uništi.
U situaciji covid19 luđaci provode plan smanjenja broja populacije, međutim mi u tome nismo,
stavili su nam maske i strpali u karantenu. Prije toga otrovi i tehnologije nam oduzimaju kiseonik,
a industrija servira štetnu hranu, kozmetiku, odjeću od plastike jer su prirodni materijali jako skupi.
BIO hrana je jako skupa, kao da ne živimo u prirodi izobilja. Međutim moramo priznati gradovi u kojima živimo stvarno nisu priroda o kojoj mašta svako razumno biće.

Uspostaviti red i mir jednostavno znači držati se istine i prirode. Biološka smo bića od krvi i mesa.
Ne dopustiti nečistim dušama, genijalcima, da nam kroje sudbinu, jer nismo životinje, svatko može živjeti koliko želi, koliko je u stanju biti čist i neovisan od ponuđenih gluposti, kao što su otrovi u svemu, struja u svemu, Internet u svemu.

Svi imamo problem sa vremenom, jer nas uvijek upozorava da sve činimo pogrešno, vođeni besmislenim potrebama duše. Biološkim bićima je dovoljna prirodna brzina promjena stanja. Svako jače ubrzanje tehnologijom je nepovoljno, ubrzava starenje, ruši zdravlje, iako je na strani evolucije.
Mi ne znamo što je evolucija, novac, demokracija, kultura, ovisnost, vjera, psihologija, jer smo sami sebi to nametnuli kao obrasce ponašanja.

Dopustili smo da nam novac određuje život. Život svjetlo i čisto nije limitiran u trajanju, međutim zbog novca to nije moguće. Kad kažem novac znači sve što se njime može uraditi, naravno uvijek protiv života.

Moliti se za zdravlje je vjerski primitivizam i neznanje, tim prije što zdravlje gubimo upravo zbog čovjeka-boga, zbog duševnog nasilja, manipulacija, teorije i vjere. Život istinski stvarno samo čisto treba i onda razumiješ i znaš prirodne potrebe tijela za zdravlje, vitalnost i dugovječnost.

Tko se ne služi istinom vjeruje da će znanje pronaći u moru dezinformacija na društvenim mrežama interneta. Inače Internet isključivo služi da budeš praćen, a ne da znaš.

Zabluda je demokracija jer sve čini protiv tebe.

U budućnosti psihologiju će potpuno zamijeniti istina.

Psihologija je kada jedno crno bijelo umišljaš kao spektar boja i tako gubiš realnost.
Istinski stvarno razlikujem i razumijem promjene realnih stanja, znam vlastite potrebe.

Bolje da država ne postoji ako je pravda po zakonu nasilje policijom. Inače pravda po zakonu je najteža demagogija silom vladajućeg režima.




- 17:46 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.