srijeda, 22.04.2020.

LOGIKA I ISTINA

LOGIKA I ISTINA

Kako uskladiti mišljenja svakog čovjeka, u smislu logike čitavog čovječanstva sa stvarnim?
Kako možeš znati bez uvida, viđenja, opipavanja i susreta sa stvarnim?
Najprije, pojam STVARNO znači 100% jasno razumijevanje i znanje o svemu u postojanju, jednom prostornom vremenu, uključujući promjene stanja u krugu nevidljive inteligencije i energije pojava.
Informatički krug obuhvaća apsolutni vakuum kao vječnu konstantu čiste moći imenom SVJETLO i svaku silu energije u pojavama. Pojave mogu biti od elementarne strukture u prirodi realnog okruženja i mentalne strukture, u smislu informatičkih pojmova jer temelje na energiji.

Gramatikom govornog jezika, pojmovi prestavljaju proizvoljne pretpostavke, svakoga tko misli.

Da li je nešto 100% točno logikom nije moguće utvrditi, zato su teorija i crkvena učenja manipulativnog karaktera. Za jednog autora nešto je ovako, za drugog je onako. Kompletno školsko obrazovanje je manipulativna logika, namjenjena razvoju uma čovjeka.

Djecu odgajamo tako da postanu poslušni i lojalni društvu, u smislu teorije, vjere, morala i sistema vrijednosti.

Od pubertetlije do filozofa jedna je logika, samo je pitanje tko se bolje snalazi demagogijom.
IQ, EQ, mudrost, pamet, svijest se odnose na um čovjeka. Ni u kom slučaju to nije inteligencija niti znanje o životu.

Ovakva priča može ići u nedogled, međutim jasnoća nestaje umišljanjem nečega van info horizonta.

Naša biološka tijela objektivno su stvarna sa prirodnom gravitacijom, točnije sa energijom koja pomaže radu organizma i zdravlju.
Mentalni problem se javlja kada tijelo punimo sadržajima koji će usporiti rad organizam, učiniti krv sluzavom, usporenom i oslabiti limfu kada je u pitanju imunitet. Znači loše birana hrana u većim količinama i informacije, u tijelu stvaraju efekat negativne energije, suprotne i jače gravitacije od prirodne. Taj sukob nam je poznat kao rascjep ličnosti, borba uma i razuma, osjećanja i doživljaja.

Ako živiš odvojeno od društva negdje u divljini prirode, tijelo nudi znanje i mir za opstanak bez straha i mentalnih poremećaja.

Upravo je u pitanju ISTINA, u smislu glasa sa zatvorenim ustima i knedle u tjesnacu grla.

Odgajani smo i obrazovani logikom teorije, vjere, novca, stvarno bez istine.

Uvjek i sada logika nam donosi sve nevolje, jer nismo u stanju sagledati realnost i ponašati se u skladu sa prirodnim potrebama. Sve više prihvaćamo tehnološke umjetnine, vještom manipulacijom da će nam čipovi biti korisniji od istine i prirodnog znanja.

I što sada?

U svemu su čipovi i nekome je sinula ideja da ih ugradi u našim tijelima. Bespomoćni smo, ponašamo se kao ovce, čekajući da nas zla unište. Džabe nas je šest milijardi duša, kada nemamo znanje riješiti problem stvarnih opasnosti.

Svaki problem je lako riješiti kada znaš.
Recimo može biti prirodna katastrofa zemljotres, vulkan, cunami, kada stvarno znamo što nam je činiti. Naravno u prirodnim pojavama nema logike ni novca, sve se odvija stvarno.
Dragi moji sada ne radite, imate dosta vremena, oslobodite se informacija i prejedanja, daj se malo posvetite običnom životu, usporedite zagađeni grad, prazne rafove u dućanima, mjesec bez novca, sa običnim vrtom, njivom, vinogradom, voćnjakom, potočićem, jezerom i morem.

U realnoj egzistenciji domaće životinje ne bi mogle opstati na asfaltu, među soliterima, što se odnosi i na nas ako nemamo novca i hrane.
Nije trenutak za strah i paniku, nego za dublje promišljanje. Nekako smo tavorili u raznim uživanjima i na kraju smo suočeni sa potrebom mijenjanja navika zbog sigurnog života u prirodi.

Nema veze, nasjeli smo tehnologijama, posebno izumu električne struje, međutim ajmo se organizirati bez straha za sutra.

Postavljajte pitanja u vezi glasa istine i knedle u grlu, jer nema smisla pisati o nečemu ako većina ne razumije.

Upamtite IQ i EQ nisu inteligencija kako je predstavljeno, nego utopija logike prema prirodnom znanju i životu. Odvikavajte djecu od mišljenja i logike, od informacija, igricama i primamljivim slikama društvenih mreža, jer to nije život ni zdravlje.

Danas je ovako, sutra će biti teže, jer ako ne krenemo kako treba, astronomska brzina tehnološke energije će nas ubiti.
Sada uviđamo, novac je bez veze i tehnologije su bez veze, međutim kao okorjeli ovisnici trebamo duže vrijeme za mijenjanje loših navika.

- 10:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.