srijeda, 21.11.2018.

ŽIVOT SLOBODA

Slobodna misao je jasan i razumljiv doživljaj, stvarno ili istinski realnost oko sebe.

Ako tu misao usmjeriš van sebe na nešto, misli se umnožavaju jer je previše informacija od okoliša. Tako mišljenje iz jasnog razuma prelazi u logiku uma. To je početak ovisnosti jer za misli trebaš energiju. Tijelu treba živo, a kalorija ima više u mrtvom i tako uništavaš zdravlje, navodno ispravno postupaš.
Čovjek i čovječanstvo su odgovorni za svako nasilje, za sumornu suvremenost, za neizvjesnost, jer se brani logika uma, samim tim i evolucija do smrti.

Inače misliš zbog želja, zbog oduševljenja, izazova i interesa.

Tko ne misli, onda samo jedno voli, a to je stvarno ponavljanje oživljavanja tijela od krvi i mesa.

Jedno prostorno vrijeme je vječno usklađivanje savršenstva (svjetla) i energije pojava.
Primjer, sipaj u bocu mutnu vodu i ostavi je; na dnu je talog u smislu posebne pojave ili energija vremena. Pri vrhu čisto je u smislu savršenstva čistoće kao što je sunce u centru.

Ova priča prevedena na prirodu elemenata i materijala znači, vodik je savršenstvo, nevidljivo, slobodno i inteligentno moć, a elementi pojedinačno ili kao materijali su pojave u smislu energije vremena.

Priča o životu temelji na trenutak doživljaja, a to je istinski dokaz da je u organizmu tijela optimalno čisto i red. To je zdravlje, znanje,
karakter kao nula libele, ugodno, voliš, raduješ se svemu, bez razloga, bez želja. Priroda je izobilje svega, ne moraš biti teži ovisnik, jer znaš stvarne potrebe tijela.
- 14:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.