utorak, 20.11.2018.

KONCENTRACIJA

Čemu služi?

U svakom trenutku oživljavanja tijela, prirodno je bitno jasnim razumijevanjem, točnije slobodnim znanjem, održati ponavljanje doživljaja.
Osoba je potpuno odgovorna za zdravlje tijela, jer u prirodi djeluje svašta opasno.
Sa osjetilima je moguće u svakom trenutku stvarno doživljavati realnost.

Koncentracija je fokusiranje trenutkom u točki, kada je moguća sveprisutnost i sloboda.

Gdje je to?

Tjesnac grla, kod muškaraca izražen grkljan, to je točka prolaza kada gutaš svašta, kada izgovaraš svašta i gdje se formira glas
istine. Kada gutaš i izgovaraš štetno, u tom trenutku knedla radi, a to je upozorenje za pogrešku, za grijeh, jer posljedice mogu biti štetne po zdravlje.

Zašto kod žena nije primjetan grkljan, jer one rađaju djecu i prirodno nisu sklone doživljaju realnosti kao muškarci.

Žene su više osjećajne, duševne, upravo iz prirodne potrebe, da bez razuma zatrudne.

Žene koje malo bolje znaju život, ne usuđuju se rađati djecu, jer svaka trudnoća je neizvjesnost.

Po rođenju svaka beba ostvaruje prirodnu koncentraciju jer slobodno doživljava okoliš i od toga uči. Međutim namjera roditelja, društva, crkve, države je da beba čim prije progovori, prohoda, jer će onda početi misliti. Zbog silovanja beba i djece da misle, neprirodno se izaziva pubertet, sa svim bolima i mučenjima. Nije jednostavno prihvatiti da iz slobode, ni kriv ni dužan, ideš u zatvor uma, u kavez logike psihe. Zato je pubertet jako bolan period. Sve boli što se prirodno ne odvija.

Činovnike na vlasti, crkvene štakore, roditelje, demagoge, društvo i čovječanstvo u cjelini boli ona stvar za tvoje muke. Njima je bitan položaj, karijera, novac i naravno materijalno bogatstvo. Bitno je vladavina silom.

Na taj način nema čisto, nema reda, nema ljudskosti, humanosti, ni znanja. Sve je primitivno, maskirano, nalickano, kulturno, da pukneš od muke i jada.

Zato, usmjeri pažnju na grlo, pomozi sebi da nisi žrtva primitivizma, ovisnosti, sebičnosti, nasilja, negativnih zračenja, logike mišljenja, osjećanja emocija.
Predaj se doživljaju, ponavljaj to i to je sve od života tijelom od krvi i mesa u prirodi elemenata, fizički materijalno i nikako duševno.

Budi materijalan i ovisan od čistoće i reda. Gutaj kisik, to je pravo i potrebno tijelu, a ne moderne gluposti.

To je što se tiče zdravlja, komunikacije i povjerenja kada su razumne osobe u pitanju.

Međutim kada je čovjek u pitanju, slobodno laži, muljaj, jer prema njemu moraš pokazati zube. Ako to ne uradiš, on će te progutati silom duše.
Prema čovjeku ne postoji grijeh, jer je on izrod, vanzemaljac, lažov, nasilnik, naravno pod maskom kulture, zakona, vjere, teorije.







- 22:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.