subota, 10.11.2018.

POJAVE

Kako se pojave stvaraju?
Nula, centar sunca, izvor je svjetlosti vremena.
Inteligentno moć centra nije vidljiv, međutim ono što slijedi informacijama svjetlosti kroz vrijeme do realnih pojava, jednim doživljajem potvrđuje ili zatvara potpun krug znanja.

U krugu usklađenja prostora i vremena u jedno, dešava se život svega. Pri tome nešto je veliko kao cijeli svijet, a nešto je manje i od gena.
Između suprotnosti najvećeg ostvarenja i vakuuma, jednostavno možeš analizirati svaku pojavu, jer je svaka fizička, bez izuzetka.

Vratimo se stvaranju... inteligentno sjeme svake buduće pojave je na nuli, u centru sunca. Kada prva informacija krene putem svjetlosti, vezuje se sličnim i tako se kroz vrijeme formira pojava. Postojanost pojave je pitanje čistoće njene strukture. Tako znamo da je u prirodi elemenata dijamant ekstremno postojan, upravo zbog homogeno čiste strukture.

U zatvorenoj posudi postojana je i živa (destilirana) voda, zato čini tijelo osobe 2/3. Sa nečistoćom - parazitima, kristalnim strukturama, organizam tijela se prirodno može boriti. Naravno, znanjem, preventivno pomažeš tijelu u očuvanju zdravlja, vitalnosti i dugovječnosti.
Nema uma ni filozofije, samo red i čisto. Nema vjere u čudo ni sile zakona, jer biološki opravdano je dovoljno samo sebi.
- 16:27 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.