ponedjeljak, 27.08.2018.

Dan ili noć jedna je svjetlost u prirodi okrugle zemlje. Rotira oko svoje osi (ne oko sunca kako piše u knjigama) i naravno dešavaju se promjene.

Pri tome je prirodno zadržati sveprisutnost u doživljaju realnosti oko sebe.

Mnogima sam više puta ukazivao da u govoru ne koriste riječ "svijest", jer isključivo služi umu čovjeka, a ne razumu osobe.
Svijest je mentalna logika pokušaja da se od nejasnih sličica, kao od iskri upaljača, izazove jasnoća kao u svjetlosti dana. Naravno to nije moguće i svodi se na osjećanja emocija, što je u svakom slučaju primitivno i tipično za ovisnika što vjeruje da tijelu treba mnogo energije, a ne čisto i red u organizmu.

Primjetno je, mnogi izgovaraju pojam svijest, što je dokaz da se ne služe mozgom niti razumom.
Njima negativna sila vuče tijelo za nos i stalne pogreške i njima je to logično.

Ništa ne treba biti ni svijest ni logika, nego ugodan doživljaj stvarnog prostora u realnom vremenu prirodnih promjena.

Mentalni rascjep je potvrda rasejanosti misli, daleko od izvora jasnoće. To je mučenje i bez slobode dosadno; često izazove boli i bolesti, a onda se gubi volja za golim životom.

Dalje od centra, od nulte točke i koncentracije je mentalno stanje duha, jer te sotonski udaljava od samo ostvarenja. Navika na višak negativne energije, misliš s tobom je sve u redu, a stvarno nije.

Kakav je to život kad ne znaš koliko tijelu treba nečega u jednom danu? A treba veoma malo i ne mora biti imenovano kao ovisnost, nego jednostavno prirodna potreba za oživljavanjem.

U govoru isključi sebe, jer ako to ne činiš dominira bitnost skrivenih želja, a to svakako guši volju, jer se mijenja karakter ponašanja, ritam srca, veza osjetila i mozga, usporavanje krvi i limfe.

Jednostavno je uskladiti nevidljivo stvarno i vidljivo realno.
Kako?

Prihvatiš realno u svemu i tu je već uključeno i stvarno. U prijevodu, to je istina, bez mučenja da se umišljanjem ostvaruje znanje. To tako ne ide. Doživljaj je konačna jasnoća i prilika da svaka misao bude slobodna.

Ovo se odnosi na goli život.

Drugo je pitanje kako ćeš tehnički rješavati posao i ostala socijalna pitanja.
I sve što se fizički odvija nije dosadno, uklapa se u realnost.

Mani se mentalne psihe.
- 11:27 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.