četvrtak, 23.08.2018.

Svjetlo = apsolutno čist prostor - vakuum vodika, nevidljiv, inteligentna moć, stvarno.

Svjetlost = vremenska pojava, zbog promjene stanja relativna u prirodi.

Slika u ogledalu nije elementarna, niti materijalna, nego samo subjektivna informatička suprotnost, negativna, invertna.

Bez izuzetka svaka pojava je sastavljena od 24 mlrd slika. Znači, nema veze da li je nešto sitno ili krupno, može se rasčlaniti na 24 mlrd slojeva. Zato se kaže, sve u prirodi stvoreno je nekakvo zračenje svjetlosti, dana ili noći. Svjetlost nema elementarna svojstva, jer je svaka slika kao savršeno čisti sloj.

Pojave su vremenske, jer kao cjeline nisu savršeno čiste; mijenjaju stanja, stare i nestaju spajanjem sa drugim jačim cjelinama.

Doživljaj svega u smislu iskustva i znanja, čovjek ne prihvaća jer je ovisnik i želi uživati u posjedovanju jače gravitacione sile (mentalni subjekt) od prirodnog tijela.
Zato se u odgoju djeca ne uče od doživljaja, nego primitivno kroz materijalnu ovisnost. Zato im se razvija um i gube razum.
Zato nisu dobrog zdravlja, nemaju volju, jer um temelji isključivo na željama (kako se u vjeri kaže, želi se svjetlost raja).
Pa dobro, tko želi raj, neka ne gubi vrijeme u prirodi, nego neka izazove nasilnu smrt i to mu je raj.

Čovjek ne uvažava čista stanja, jer se time postiže jasnoća, red, mir i znanje na razini glasa istine.
Njemu je bitno sve negativno, taština, vjera, moral, teorija, uživanje, umišljanje, kao da nema osjetila na tijelu i kao da priroda ne postoji.

A tek gramatika govornog jezika je potpuna utopija. Glas istine je savršeno čisto, a govor je potpuno nečisto, tim prije što svaka izgovorena riječ različito se tumači.

Kako bi bilo da glazbenici u orkestru sviraju kako misle, a ne jednako po notama?

Što bi se dogodilo da brojevima u nizu mijenjaš mjesto?

Upravo mišljenjem čovjek luduje, iako vjeruje da dobro čini. To je ta psiho konfuzija, privid jer želiš silu energije umjesto čisto.
- 10:46 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.