petak, 27.07.2018.

Ovisnik je osuđen da misli zbog emocija.
Nema mjeru kad guta i uživa u tome, zato se neugodno osjeća.
Probava duže traje, kiselo stanje u želucu i crijevima izaziva kalorije; pri tome se stvara helij i podrigivanjem ili prdežom se oslobađa iz tijela. Puno tih slobodnih radikala ostane zarobljeno među tkivima.

Čovjek ne vidi i ne zna što se dešava u organizmu, zato misli kako ublažiti tu neizvjesnost.
Tako se javljaju želje, ali se gubi volja.

Najmanja zabrinutost blokira osjetila i doživljaj iz mozga. Takav nered u organizmu je psiho konfuzija. Logično je ali nije jasno.
Moguće su boli zbog zastoja krvi i limfe, a ako se to ponavlja eto i bolesti.

Sve u svemu malo razuma u smislu znanja i preventiva za red i čišće stanje u organizmu, preduvjet su za zdravlje i vitalnost.

Živo tijelo od krvi i mesa je veoma ranjivo, uvijek puno bakterija i mikroorganizama što čekaju priliku da tijelo unište.

Veći problem su i kristalizirane strukture od anorganskih materijala. Očima ne možeš znati da li je nešto dovoljno čisto za tijelo, jer se život održava zbog savršene čistoće prostora, a to je svjetlo od sunca.

Uvijek se radi o problemu što čovjek namjerno uništava tijelo. Razvojem uma, vezivanjem za dušu i energiju, gubi se razum za prirodno. Tako se stvarnim tijelom čovjek ponaša subjektivno i mentalno, kao dvojnik i parazit.

Grozno je što je čovjek vodič tijelu i domaćin dušom, a sve čini da izazove smrt. Nešto slično smo imali u ranijoj državi, gdje nam je iredenta rasturila jedinstvo.

Od primitivizma državnog i crkvenog nasilja, od sistema vrijednosti, od primitivnih roditelja, ne možeš očekivati razum, znanje, ljubav i povjerenje.
Često ponavljam zlo je u mišljenju i govoru pojedinca, jer je time potpuno negativac i glupo se ponaša.
Zbog većine je normalan, pametuje, mudar je i svjestan, kulturan, sebičan ovisnik, a to nisu prirodne ljudske kvalitete.

Jedan idiot može pomrsiti konce cijelom čovječanstvu. Takve ideje se stalno ponavljaju.
Suprotno tome ako se pojavi majstor što sve o životu zna temeljem nulte inteligencije, neće biti prihvaćen, jer čovjek podržava destruktivnu evoluciju a ne revolucionarno znanje.






- 08:54 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.