utorak, 21.02.2017.

ZNANJE I ZDRAVLJE

Bezvoljnost, ajmo reći uvijek ti nešto fali, kriviš druge, nemaš vremena, pun si ideja i želja, sve su to skrivalice, u najdubljem smislu riječi inat zbog nečega. Ili ne smiješ reći što te muči ili su tvoje želje van logike, van kulture ostalih i ti se dugo mučiš oko toga.

Tako bez volje razviješ neku vrstu bolesti i ona se useli logično.
Tako si se i ti uselio u zdravom tijelu bebe i onda svoje tijelo vučeš za nos, jer činiš mnoge pogreške. Prejedaš se, nerviraš se, stalno napet, misliš previše, a sve to kvari red potreban vitalnosti i zdravlju.

Kada je volja u pitanju, onda su zahtjevi za tijelo minimalni.

Fora je sadašnje stanje zdravlja i lako možeš utjecati da se krvna slika popravi, a kada to ostvariš, volja se ponovo tebi vraća.

Za tijelo volja je eliksir, a to ne možeš napraviti gutanjem soli, ulja, mrtve hrane, lijekova, duhana, kave, alkohola, političkih i ini informacija, čitanjem knjiga, gledanjem tv, uživanjem.

Valja razlikovati stanja i zauzeti nekakav neutralan položaj kao nevidljivi centar u krugu nule. Obično to kažem postavi se u libeli i dopusti tijelu da bude aktivno kao navigacija na avionu ili brodu.

Dijete u igri upravo je potpuno aktivno tijelom; upravo uradi slično, nemoj misliti.
Kada su logične misli u pitanju to može činiti i težak bolesnik, no time se ne popravlja krv ni zdravlje.
- 15:46 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.