petak, 02.09.2016.

MUŠKARAC I ŽENA

Muškarac i žena su neprijatelji i samo na temelju duše ostvaruju mentalnu privlačnost, isključivo iz koristi radi primitivnog uživanja ili posjedovanja.

Nije čudo što u njihovom partnerstvu nema povjerenja, nego se moraju vezati bračnim ugovorom.

Od kada zna za sebe, čovjek ugrožava ženu. Uvijek teži da ona njemu služi kao robinja.

Zato je muškarac filozof, demagog, vojskovođa, političar, svećenik.

U novije vrijeme primitivan muškarac i dalje uvlači ženu u neprilike. Prepušta joj uloge u društvu, jer ionako od toga nema perspektivu.
Društvo uskoro mora nestati i naravno muškarac će okriviti ženu.

Muškarac se uvijek plaši žene jer ona priordno razlikuje stvarno realno u razumnom ljudskom ponašanju, od logično u mišljenju i zato je drži u osjećanjima emocija.

Tako je žena postala neodgovorna i ne zna odgajati djecu kako je prirodno, nego sve ide po planu muškarca.

Ujedno ženi je muškarac nametnuo sva uživanja, posebno seksualno.

Žena je rob mjesečnice, inače prirodno ne mora mijenjati prijatno stanje progesterona za loš estrogen.

Ženi je nametnuto da bude romantična duša, da se oduševljava na svaku glupost, boju i krpicu, na nešto što nema veze sa životom, jer to muškarca uzbuđuje, njemu skače adrenalin i on ne razlikuje kako se ponaša.

Da bi udovoljila željama muškarca, žena ruši stanje imunitetnog progesterona i u stanju estrogena (kiseli sadržaj) nagriza rodnicu da ne izazove začeće u seksualnom odnosu.

Čista žena nema mjesečnicu, nije joj potrebna i ne uživa u seksu, nego je zdrava i slobodno se ljudski ponaša u miru srca bez osjećanja glupih emotivnih stanja izazvana energijom duše u kolapsu živaca i usporenjem krvi zbog sluzavosti.

Sve ovo što sam opisao, važi i za nametnuti pubertet, a to čovjek sve čini da bi svako čisto dijete postalo umišljeni poslušni iluminat ili sanjar društva. Sve to upakirano je vjerom u maglu, zakonima, kulturom, taštinom. Tako je pravda zamijenjena nasiljem, zato nemaš povjerenja, zato je suvremenost u svemu negativna, iako se sve dešava u prirodi izobilja elemenata i materijala, ništa ne fali.

Naravno fali red jer čovjek to ruši, samo iz njemu poznatih razloga.
- 20:45 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.