četvrtak, 18.09.2014.

OZON

OZON
Ništa stvarno nije što teorija pretpostavlja.
Ozon je stvarno prirodna zaštita i čistač već u prvom sloju atmosfere.
Ozon je prirodan čistač kojim vodik putuje kroz atmosferu do sunca. Kada nema ozona vodik je vezan za druge elemente i ako su pojave mrtva priroda, eto klimatskih poremećaja.
Kada se ozon potroši na putu, prelazi u kisik i njime vodik stvara destiliranu vodu u najvišem sloju atmosfere. Taj sloj štiti Zemlju tako što se vodik ponovo vraća i održava se ekološka ravnoteža.
Recimo da nije vode, planet Zemlja bi bio kao drugi planeti bez žive prirode.
Koliko vode nisu čiste, toliko je atmosfera bolesna, zato smo svi u neizvjesnosti, a stvarno nitko nije odgovoran.
To znači ozonske rupe nastaju svuda gdje prirodan sjaj od sunca ne postoji, zbog industrije, betona, asfalta, čelika, stakla i svega mrtvog što uništava živu prirodu.
Izdržljivost mrtve prirode nije u skladu sa ekologijom žive prirode.
No znanstvenici tek planiraju vršiti probe biološkog oružja i boli njih ona stvar jer su oni sluđeni psihom, zbog koje ne vide dalje od nosa, unutra prema stvarnoj materiji, nego se samo bave materijalnim zbog interesa moćnika koji to traže od njih.
Kako popraviti ozonske rupe?
Jednostavno suprotno od svega kako su nastale.
Prirodni sjaj od sunca je stvarno od vegetacije šuma, trave i čistih voda, što održava temperaturu i klimu.
Mrtvi sjaj industrijskog otpada i svega što nije prirodno, direktno uništava ozon odmah iznad samih pojava, puteva, zgrada i svega što više grije ili hladi atmosferu.
Život materije stvarno u materijalnoj stvarnosti ne treba imati cijenu i jedino tako se održava red prolaznih vremenskih pojava u odnosu na univerzum.
Zbog pohlepe za energijom čovjek je zarobio informatički sustav jer realno logično stvarno ne razumije i ne zna materijalne potrebe u odnosu na materiju.
Svako materijalno bogatstvo logično stvarno je mnogo veća šteta, no nasilnim moćnicima znanje je uvijek loša strana.
Zbog čovjeka, društva i crkve sve ovisi od novca.
Pojedinac u ulozi čovjeka s posebnim potrebama, odavno je u strahu od uloge glumca koju igra pod maskom.
Nameće se pitanje zašto kulturan čovjek misli, ako je realno logično stvarno, ako su materija i materijalno jedno kao dan i noć? Red je da taj razumije i zna jedno jednostavno.
Tijelom u životu stvarno čovjek misli kako mu fali mir i ljubav, ali nije odgovoran za red kojim se čistoća potvrđuje pravdom.
Najblaže rečeno čovjek je stvarno mnogo veći kriminalac u odnosu što ga društvo uopće može osuditi za nešto.
Za nedjela malo je reći da je čovjek stvarno grešnik, smrtnik i primitivac koji život vidi uživanjem u mrtvim sadržajima.
Prehranom na okus čovjek potvrđuje da je primitivniji od biljaka s fotosintezom i životinja s instinktom prema samoodržanju.
Negiranjem realno logične prirode čovjeku krvna slika muti razum i čini ga ovisnikom od genetske strukture, s poremećajem karaktera ponašanja.
Čista krvna slika ne ovisi ni od čega, jer ima prirodnu brzinu i logično stvarno prati na razini nulte točke jednostavnom prirodnom percepcijom zdrave osobe.
Kod univerzuma jednako je vakuum sunca i stanica, kao nulta točka svijetlosti sunca i sjaja prirode.
U oba slučaja u pitanju je vodik i logično stvarno mora biti slobodan, jer apsolutno održava red univerzuma.
Gdje nema vodika ni ozona, nema ni prirodne zaštite destiliranom vodom u najvišem sloju atmosfere.
Zato svatko treba znati sam destilirati zagađene vode iz prirode. Ni jedno filtriranje ne može zamijeniti prirodnu destilaciju, jer samo na taj način voda postaje stvarno čista i neutralna, koju možeš koristiti kao živu ili mrtvu, jer se ona jednovremeno rađa i umire, što prirodnu stvarnost održava u skladu sa suncem.
Zaštitnu ulogu prirode ima destilirana voda, jer neutralna propušta svijetlost i zato informacije nisu vibracije energije kojom se sve grije.
Kroz prostor bez zraka emisija svjetlosnih informacija je trenutačna. U atmosferi sa svim onečišćenjima iz prirode, svijetlost prelazi u zračenje i naravno može biti opasno ako je veće od reda.
Recimo tko ima čistu krvnu sliku u zdravom vitalnom tijelu, taj nema problema od zračenja sunca, jer u njegovoj koži ima dovoljno destilirane vode koja je potpuna zaštita. Naravno ako su zračenja više od dozvoljenog, destilirana voda isparava i tijelo je ugroženo zbog dehidracije.

- 05:50 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.