subota, 30.08.2014.

STVARNO I STVARNOST

STVARNO I STVARNOST
Zbog svijetlosti sunca u danu objektivna stvarnost je realna, logična razumljiva i jasna ako nije prvo iskustvo u slobodnom znanju.
Stvarnost noću nije objektivno realna i djeca se toga plaše, zato jer još nemaju dovoljno iskustva u tome. Odrasle osobe i noću znaju percipirati vrijeme, naravno ako su mentalno zdrave.
Zbog subjektivnih želja stvarnost je različito shvaćena i svatko temeljem toga ima slobodno mišljenje.
Iste osobe, istu stvarnost jednako percipiraju i znaju samo stvarno kroz sebe, razumom od inspiracije.
To je dokaz utopije slobodnog mišljenja, jer to nije sloboda, nego suprotno subjektivna sebičnost i ovisnost od materije, koja je samo jedno realno vrijeme svedeno na sjaj i svijetlost svakog trenutka.
Upravo svatko stari zbog gubljenja vremena na nebitne stvari i uživanja u njima.
Svatko zna da poslije uživanja slijedi razočarenje, a poslije pražnjenja tijela slijedi ljubavni eliksir u ustima.
Društvu je stalo da svatko ima slobodno mišljenje, ali to ne vrijedi prema zakonima koji nisu temeljem ljudskih kvaliteta i pravih vrijednosti u životu, nego interes moćnika na vlasti i crkvenih perverznjaka koji propagiraju tajnu kroz vjeru.
Djeca često znaju koliko su roditelji neiskreni, ali su primorana na taštinu zbog skrbi. U školi djeca znaju koliko su nastavnici ograničeni u znanju, sebični i subjektivni, nisu realni, ali su bitne ocjene i diploma.
U crkvi vjernici znaju za sve gluposti propagirane vjerom u tajnu, ali nitko pametan i svjestan čovjek ne želi biti izuzetak u društvu. Naravno takvo ponašanje svatko stvarno plaća gubitkom zdravlja i brzo stari.
Za materiju općenito je bitno sloboda informacija, jer ako to nije slijedi sila negativne energije i sve negativno u vremenu koje slijedi.
Oslobađanje svega što nije fizička cjelina tijela je pravo znanje, materijalna neovisnost i jednostavna ljubav prema redu sjajem po pravdi. Ljubav je stvarno potpuna ili bezuvjetna ovisnost od stvarne materije, bez mentalne subjektivnosti od psihe.
Jedino pražnjenje koje nije zdravo za tijelo jest grč zbog orgazma i izbacivanja sperme, jer tada ne oslobađaš višak mrtvog punjenja nego životnu silu.

- 06:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.