subota, 30.08.2014.

GOVOR

GOVOR
Stvarno razumiješ svoj govor ako ne otvaraš usta. Tada si jasan sebi i drugima.
Otvaranjem usta gubiš vakuum iznutra i kao riba na suhom ne možeš se izražavati jasno.
Razmisli malo što znače svi govori subjektivnih ljudi koji stalno nešto govore, nasilni su i ne znaju zbog čega se sve to dešava, a zapravo su žrtve vlastite psihe.
Engleski jezik je posebno manipulativan i nasilan. Njega ne možeš govoriti zatvorenim ustima. Kad ga govoriš ne možeš se jasno izraziti, jer je to jezik osjećanja a ne razuma. Probaj na glas govoriti engleski bez otvaranja usta i uvjeri se to nema nikakvog smisla.
Sve to dokaz je da stvaran život nije simbolizam slova i brojeva. Zato je potrebno znanje i odgovornost za njihovu primjenu.
Kako ću u tekstu napisati stvaran doživljaj trenutka? Nikako.
Zato bebama nisu potrebna slova, brojevi, simboli, govor, jer ona prirodno jasno percipiraju život, spavaju, odrastaju, imaju vremena za objektivno i realno što ih čeka u prirodi tijela.
Djeca se slobodno igraju, ne pamte ne maštaju, sve realno doživljavaju, no ne vrijedi roditelji od njihovog tijela žele napraviti dušu budućeg čovjeka koji umjesto razuma koristi pamet i svijet društva.
I tako sve ode k vragu.
Nameće se pitanje što je jednostavnije od simbola?
Sa 30 slova i 10 brojeva svatko se jasno može izraziti o svemu, samo ako govori stvarno, kako se to kaže ako govori istinu.
Upravo svaki čovjek ima tajnu u vidu punjenja koje sebično godinama čuva kao lošu subjektivnu naviku. Upravo tom tajnom on je sebi mentalan, pasivan, nasilan, ne razumije logično, ne zna jasno.
Pored jednostavne objektivne realnosti i logičnom inteligencijom, ništa ne moraš pamtiti, niti maštati o boljoj materiji od sjaja prirode i svijetlosti sunca.
Razmisli malo koliko sebe ograničavaš čitanjem knjiga o duhovnosti istoka, bibliju, romane, teoriju bez odgovora, jer svaka mentalna posvećenost pažnje, subjektu oduzima razum.
Džabe nešto proučavaš ako zbog toga sve manje znaš.
Mnogi imaju diplomu faksa, ali su svejedno ograničeni znanjem o životu i što je najgore ne koriste prirodnu percepciju.
Napredan um je ponos mnogih, jako priznato i plaćeno u društvu, ali je prema životu idiotizam posebne vrste.
Zbog naprednih umova priroda je uništena, okovana asfaltom, betonom, staklima, čelikom.
Svi ti objekti, navodno zbog koristi, tebe i svakoga čine subjektivnim i još više toga želiš.
Zamišljeno je već da se novim nano tehnologijama, od silikona i cirkonija pravi umjetni dijamant, jer većini paše raj iz psihe. Naravno to ulijeva strah i ledi se krv u žilama, a kada nultu točku pomjeraš od ugodne prirodne temperature, ubrzo ako se poveća od nje se razboliš i dalje znaš što slijedi.
Svatko je pregrijan i dehidriran ako se prejeda.
Ponovo je rješenje destilirana voda, ali ne bockanjem i infuzijom, nego je jednostavno piješ.
Upravo kad ubrzaš krv, od svih 24 slika u percepciji trenutka, jasno znaš objektivno realnu prirodu svega.

- 04:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.