četvrtak, 21.08.2014.

RELATIVNOST

RELATIVNOST
Zdravo vitalno tijelo prirodnom percepcijom usklađuje vrijeme vrtnje gena u krvi organizma, sa gravitacijom i smjenom dana i noći.
Tako je vrijeme vrtnje individualno doživljeno stvarno i nije relativnost teorije koja je priznata matematičkim modelom bez percepcije trenutka. Znanstveniku trenutak vremena ne znači ništa, jer ako ga prizna, svakako će ostati bez posla. Zato se znanost grčevito bori da društvenim obrazovanjem drži čovjeka u neznanju, sujeti, vjerovanju, bez jasnih definicija, navodno je sve metafizika energije koju samo psihologija zna, a to stvarno samo je manipulacija svake vrste, zbog novaca priznatog sistema vrijednosti bez pravog slobodnog znanja života, nego temeljem želja za uživanjem u većem raju od prirodnog sjaja i stvarne svijetlosti sunca.
Većini ljudi paše manipulacija, jer surovom logikom trenutka ne mogu uživati, ali to odavno nema smisla ni svrhu u životu, jer je previše bolesti i nasilja poremećenih zbog umišljanja.
Percepcija je bitna zbog logičnih slika prirode 24 sata smjene dana i noći po vremenskim zonama, mjereno tehničkim satom.
Inspiracijom razuma strujanjem gena u krvi, postiže se brzina 24 slika u svakom trenutku budnim opažanjem logične prirode. Iskustvo prelazi u naviku slobodnog znanja bez poremećaja karaktera ponašanja tijela, bez obzira na prostor i vrijeme.
Zbog enzima i gena u krvi hormonska struktura limfe stvara utisak dana iznutra i kada je stvarno noć u prirodi. Na taj način zdrava i vitalna osoba se ne plaši jer razmišlja logično o prirodnim pojavama i sve to jasno doživljava uvidom iznutra.
Rotiranje zemlje oko sunca i gena u krvi ne znači da fizičko svojstvo materije nije jedno stvarno iskustvo u slobodnom znanju, jer se zdrav tome raduje.
Relativnost, metafizika i psihologija su jedna slabost svake osobe koja nema zdravo vitalno tijelo i čistu krvnu sliku. Sluzava krv tada ne prenosi 24 slika opažanja osjetilima i naravno to najprije izaziva strah, kod nekih pohlepu, neiskrenost, mržnju i ponos, zašto nisi kako treba nego misliš logično kao bez stvarnog iskustva. Logično ne trebaš misliti jer je stvarno jasno i nije metafizika.

Boje u prirodi su sjaj pojava ili dokaz čistoće, tako najčišća materija (destilirana voda) nema boju, miris, okus, niti tragove elemenata. U tom slučaju crna noć i bijeli dan nisu boje, nego stvarno svijetlost kojim se sve ostvaruje.
Kada smo kod sjaja, JA sam taj sjaj u nultoj točki vlastitom libelom čiste krvi i gena u njoj. Sjaj ne mogu postići time što misliš nešto van tijela, nego samo kada razmišljam analitički iznutra. Upravo je analiza ugodna logika kojoj svakako pomaže inteligencija točke.
Red, mir, zdravlje, vitalnost, sloboda, znanje, stvarno su iznutra, a ne zbog slobodnog mišljenja, koje je samo utjeha kada pogrešno ovisiš od materije, jer nisi prisutan stvarno u sebi.
U nultoj točki trenutka percepcije, biraš po vertikali smjer volje reda iznutra ili želiš narušiti mir zbog uživanja u bilo kom punjenju tijela.
Materija je sebi stvarno i stvarnost, zato od perspektive sjaja (to sam JA, vodič, afirmacija, inspiracija ili žiro kompas), od djelovanja svih stanica skupa vakuumom u pinealnoj žlijezdi hipofize mozga, koja znači nultu točku, ljubav i radost do suza zbog slobodnog znanja logičnom inteligencijom.
Relativnost je posljedica usporene sluzave krvi i stvarno ćeš imati realan doživljaj, ako povedeš računa čime puniš tijelo.
Netko je to davno provjerio i svakome predlažem pijenje destilirane vode i jednostavnu živu hranu od sokova svježeg voća i povrća, jer samo od njih možeš imati prirodnu percepciju trenutka vremena koje svakoga plaši zbog starenja.
Naravno tko ima čistu krvnu sliku, zdravo vitalno tijelo njemu ne stari.
Mnogima je strah usred bijela dana jer imaju sluzavu krv i osjećaju se čudnim emocijama.
Tko je čist iznutra, svaki trenutak jasno razumije jednostavnu logiku, iako je veoma surova realnost.
Upravo zbog slabe krvne slike i djeca se sve češće osjećaju kao bolesni starci, zato su bez volje razdražljivi i samo žele nekakve gluposti.

- 03:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.