petak, 15.08.2014.

STARENJE

STARENJE
Tijelo ne stari ako si potpuno prisutan u materiji tijela.
Zbog prirode nije problem ako u organizmu tijela imaš 1 % punjenje od zraka, destilirane vode i žive hrane. Svako drugo punjenje kvari karakter ponašanja.
U prostoru materije vrijeme se javlja u vidu individualne pojave bilo čega i dalje se bori za opstanak.
Vrijeme nije sila ili duh, nego samo usporena svijetlost i bez sjaja se ponaša kao energija s negativnim djelovanjem. Upravo svaka energija je potencijal koji možeš usmjeriti prema stvarnom izvoru.
Vrijeme mjereno satom nema veze s biološkim vremenom opstanka.
Koliko si vremena potrošio u mentalnoj pasivnosti mislima psihe, toliko brže stariš, jer život nije moguć bez apsolutne prisutnosti u materiji. Kada potrošiš vitalnost, tvoja pojava tijela se sama poluraspada na prirodne elemente i stvarno imaju novu šansu u životu drugom pojavom iz izvora.
Materija univerzalno nije negativna, nema iluziju, bolest ili starenje. Negativno pripada svakoj pojavi koja je otpor vremenu i stvarnom izvoru života.
Naravno socijalna struktura življenja bez prirodnog reda, nikome ne pomaže očuvanju zdravlja i vitalnosti, jer pametan čovjek, koliko god mislio da je svjestan, nema razum slobodnim intelektom znanja, ne razumije stvarne potrebe i zbog negativnog ponašanja želi uživanje, što se plaća skraćivanjem života, po pravdi neutralne svjetlosti.
Pojedinac se treba preispitati što želi u životu, logičnim znanjem skromnim životom u punom sjaju jednostavnosti, ili posebnim stilom uživanja u stalnom strahu od smrti jer ne znam čemu ona služi u životu i kada je neizbježna.
Povratak materiji tijela, jednostavno znači odgovornost za čistu krvnu sliku i to je cjelovito znanje.
Imaš pravo na utješno slobodno mišljenje, ali od njega stvarno nemaš logično znanje razumom, nego mentalnu ovisnost od pameti zbog kulture i svijesti zbog osjećanja u vjeri.
Razmisli za znanje života trebaš iz sebe sve vratiti potvrdom sjaja čiste krvne slike. Tek tada stvarno razumiješ sebe kroz materiju tijela i znaš kako dalje u životu, logično, jasno, inteligentno, bez sujete, vjere i loših navika.
Posao, obitelj i sve obveze koje imaš, nisu prepreka da povedeš računa o čistoj krvnoj slici, jer ti ona znači slobodu vrtnje genom za zdravlje i vitalnost tijelom s prirodnom gravitacijom. To je prirodno i jednostavno, ne moraš patiti od pretilosti niti biti mršav.

- 09:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.