srijeda, 06.08.2014.

ŽIVOT

ŽIVOT
Potpun odgovor nećeš naći ni u jednoj knjizi svijeta zašto žene rađaju djecu.
Kod biljaka od sjemena fotosintezom se ponavlja svaka vrsta.
Životinje po instinktu održavaju vrstu.
Čovjek stvarno nema pojma što je život i kod većine se svodi na socijalne potrebe.
Tako slobodno znanje nije stvarno logikom inteligencije, nego svatko ima svoju pretpostavku u odnosu na priznate definicije u teorijama, koje su potpuno pogrešne, jer društvo i crkva manipuliraju poslušnima i vjernicima, kojima zadnjica želi mnogo veći komfor nego što treba čistoj krvnoj slici.
Manipulacije su sve jače, umjesto prirodno i stvarno jednostavno, sve trebaš skupo platiti, inače ni sam sebi ne vjeruješ, jer si posvećen magli psihe.
Od svih gadosti i perverzija pojedinca u odnosu na društvo, crkvu, novac, sve više je pojedinaca koji uviđaju idiotizam kulture preko pametnog i normalnog čovjeka, jer nigdje u tome nema zdravog razuma u odnosu na stvarno logično.
Posebno mladi više vjeruju internetu, mrtvim slika u albumima ili ogledalu, nego vlastitom doživljaju, jer ga nemaju zbog svih želja da se socijalno ostvare, na štetu čiste krvne slike.
Negativno je uzelo maha i znam samo kada dostigne vrhunac, tko to preživi, ući će u stvarno logično slobodnim znanjem.
Nisam ovisan od kulture, čitanja, nego pijem destiliranu vodu, čistim njome zablude od ranije i sve jasnije znam kojim se redom sve dešava, zato se tek imam radovati životu.
Mnogo godina sam potrošio na školu, posao, obitelj, sada ni malo nisam sebičan, nego svakog trenutka nadgledam čistu krvnu sliku, jer mi je boravak iznutra stvarno potpuno logičan, jer razumijem koje su moje stvarne životne potrebe i na koji način se svi ostali glupiraju.

- 03:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.