subota, 12.07.2014.

SLOBODNO MIŠLJENJE

SLOBODNO MIŠLJENJE
Preko kulturne poslušnosti pristaješ na idiotsku pamet s etiketom čovjeka koji ima pravo na slobodno mišljenje.
Međutim tebi je to samo utjeha, jer pamet i mišljenje nemaju nikakve veze s razumom niti znanjem logike fizičke materije.
Teoretske pretpostavke tebi nude definicije da je postojanje metafizika, psihologija, tajna, samo nije logika stvarnog prostora.
To nije slučajno jer tebe brine vrijeme koje mislima pokušavaš zarobiti maskiran punjenjem radi uživanja duše.
Pri tome ne znaš koja je uloga njene energije, ali se svejedno plašiš i nadaš smrti, jer ipak intuitivno osjećaš koliko nisi čist u karakteru, samo zbog pasivnog mentalnog uživanja.
Umjesto slobodnog mišljenja koje nije moguće nasiljem nad osjetilima, ugodno možeš razmišljati i u analizi logično dobiti jasan odgovor na sve materijalno, od tebe do izvora, jer drugo ništa nije stvarno.
Tek kada razumiješ i jasno znaš logično, izvornu točku univerzuma ćeš lako pronaći u svakoj prirodnoj pojavi, ravni, definiciji, slici, elementu, samo ne u metafizici i psihologiji, jer su manipulativne.
Kada osjećaš slobodu mišljenja, zapravo si pod maskom i samo želiš razum za slobodu intelekta, jer kad god pokušavaš zaustaviti informacije prostora, tebe tresu emocije od negativne energije, ipak nisi čist iznutra.
Čistoća nikoga ne trese nego daje stvaran doživljaj.
Jedino ubija energija lažnog sjaja s uglancanih površina.
Najveću tržišnu vrijednost ima uglancani komad dijamanta i teško onome tko ga posjeduje, uvijek će biti napet zbog njega i u strahu da mu se što loše ne dogodi.
Loše je što dijamant nije živi sjaj kao s površine vode.
Loše je što svaka slika u ogledalu nije stvarno koje se u njemu ogleda.
Loše je kad imaš slobodno mišljenje i zbog njega ne znaš logično, nego moraš ovisiti od knjiga u kojima nije stvarno, nego samo gluposti što je netko mislio i napisao.
Stvarno ne možeš napisati, samo može biti tvoj doživljaj ako imaš vremena za trenutak u točki usklađenja jasnoćom iskre.

- 10:33 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.