subota, 05.07.2014.

KRV I LIMFA

KRV I LIMFA
Fluidi tijela krv i limfa uvijek djeluju fizički i svakoj stanici donose zrak, vodu i hranu.
Zbog toga misli i želje nagona miruju, a razum podiže volju do slobodnog znanja svega logičnog.
Potrebno je voditi računa o prehrani, zbog krvne slike, a ona enzimima regulira hormonsku strukturu limfe.
Za krv i limfu samo treba stvarna količina zraka u slobodnom dahu na nos, pijenje destilirane vode i gutanje hrane u obliku sokova od svježeg voća i povrća, jer se tada probava usklađuje s metabolizmom. Ujedno je u organizmu uvijek red čistoćom za mir u doživljaju slobodnog znanja, što i jest konačna svrha u životu.
Besmisleno je puniti tijelo mrtvom hranom i raznim sadržajima zbog uživanja kada krv i limfa gube prirodnu brzinu strujanja, jer stanice umiru. Na taj način samo umire duša, jer ona ima ulogu usmrtiti tijelo.
Zapravo se radi o fizičkoj potrebi biokemije elemenata, glupo i sentimentalno definirano teoretskim pretpostavkama.
Prave vrijednosti su jednostavne za razumijevanje i analizu, ali kada je u pitanju uživanje, malo kome je stalo do znanja kroz jednostavnost inteligentnom logikom i obrnuto logičnom inteligencijom.
Nikome nije stalo do trenutka u točki, nego svatko misli vrijeme.
Teoretski vakuum ne postoji, ali bez njega ništa nije stvarno u svijetlosti.
Zato teorija relativnosti negira objektivnost prirode, kroz definicije da ništa nije stvarno.
Po principu ogledala jasno znaš što je stvarno a što slika, još ako se ogledaš doživljajem razuma, znaš o čemu se radi u jednoj kreativnoj materiji.
Zato ljudski kvaliteti nemaju nikakve veze s kulturom pametnog čovjeka, jer on sve suprotno potvrđuje u društvenom sistemu. Tako čovjek misli vrijeme, ne razumije inteligentnu logiku, sve želi afirmacijom, za njega je inspiracija uživanje punom dušom u osjećanjima emocija bez stvarnog u doživljaju.
Zato većina ljudi nema zdravlje niti vitalno tijelo, jer gravitacija, vrtnja, prostor i vrijeme nisu definirani znanjem.
Sve je fizičko u materiji, ali teorije sve definiraju metafizikom i psihologijom, zato za utjehu svatko ima slobodno mišljenje, ali nema razum, nego vjeruje u tajnu uma, zbog straha od prolaznosti u vremenu koje ne prati životom, nego uživa.

- 06:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.