Plaćenici - BEZ STIJEGA, BEZ GOSPODARA!


Plaćenički forum 

Plaćenički fejs

vijesti iz svijeta 

Plaćenici

'
Dedo +385 (0)95 5342 508 
e-mail

Bez stijega, bez gospodara!
Airsoft pokret Plaćenici

08.12.2019., nedjelja

Osvajači i strateške instalacije

Placenici


U svakoj ozbiljnoj državi kontrola letenja je služba od strateške važnosti. Njihova infrastruktura i instalacije bi trebale biti posebno štićene i osiguravane. Gotovo je nevjerojatno da par stotina metara od jedne takve instalacije spavaju osvajači, koji su došli tko zna od kuda i sa tko zna kakvim namjerama. Upravo tome smo svjedočili danas prilikom izlaska na trening u bivšu vojarnu Kurilovec.

Placenici

Dok su nam se ljudi oblačili u maskirno vidjeli su njih četiri-pet kako bježe u šumu. Ostavili su za sobom u "spavaonici" jedno sedam ruksaka i dvije veće torbe. Boce s vodom kupljene u obližnjem Lidlu, ambalaže hrane, kutije cigareta, deke, kabanice, čarape, tenisice... uglavnom sve već viđena scenografija. Nakon dvije odrađene borbe zaključujem kako to više nema smisla. Da nam nekakvi ISIL-ovci kampiraju par stotina metara od strateških instalacija HKL. Jer nije to neka "vukojebina" Dalmacije, Like, Gorskog Kotara, Banovine, Posavine i Slavonije, to je predgrađe glavnog grada RH, bivša vojarna OSRH i instalacije od strateškog značaja.

Placenici

Zovem RTL televiziju i oni šalju ekipu. Plaćenici na žalost ne žele pred kamere, pa se v.d. komesar mora žrtvovati za dobrobit ovog napaćenog i raseljenog naroda. Jer policija zaista više ne može učinkovito osiguravati granice RH i pod hitno trebaju pomoć vojske i svega onoga sa čim vojska raspolaže u smislu senzorske tehnike. A jedini ozbiljni predsjednički kandidat koji to želi napraviti je dr.sc. Miroslav Škoro. Stoga narode za 14 dana učini ono što se mora. Kaznimo za djelo ne činjenja aktualnu "predsjednicu" i bivšeg premijera koji ih je 700 tisuća propustio kroz državu 2015. godine. Sad il' nikada!

Placenici

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.