Plaćenici - BEZ STIJEGA, BEZ GOSPODARA!


Plaćenički forum 

Plaćenički fejs

vijesti iz svijeta 

Plaćenici

'
Dedo +385 (0)95 5342 508 
e-mail

Bez stijega, bez gospodara!
Airsoft pokret Plaćenici

20.06.2011., ponedjeljak

Ljetni poluraspad


Sa završetkom školske godine i s ljetnim usporavanjem gastarbajterskih obveza u gradovima, život se polako seli u mirnije ruralne krajeve. U mom konkretnom slučaju to znači migraciju prema jugu. No koga nema bez njega se mora, pa tako tjedni CQC trening u četvrtak odrađuje plaćenička šestorka iz Delta i Papa ćelije. Na žalost jučerašnja kiša potapa im planirani odlazak u šumu, ali eto i nebo se urotilo protiv.

šareni ko i Plaćenici

No s druge strane bumeranga vrijeme je poslužilo, pa se u Solinskoj šumi okuplja dvadeset boraca s tog područja. Nije me tamo bilo od Uskrsa pa zamjećujem dosta promjena. Neki su prešli iz jedne ekipe u drugu, drugi su osnovali svoju ekipu, neke ekipe predstavljaju pojednici, masa poznatih nedostaje i hrpa novih lica (mladića)... no bitno je da se fajta. A kad fajt krene jako brzo sve sjeda na svoje tj. vrlo brzo vidiš s kim možeš, a s kim ne možeš računati na terenu. U principu nas par starijih je vuklo, ali nije lako odrađivati posao sa neuigranom ekipom. Sve u svemu odradilo se intenzivno ta tri-četiri sata, dobro oznojilo i to je jedino bitno.

P.S. ASK Kaštela nas sljedeću nedjelju pozivaju na fajt u Rogoznicu, pa ako imate volje dokotrljajte se. Osvaja se nekakva tvrđavica, tako da je to više za ljubitelje CQC-a. U svakom slučaju imamo forum, pa ćemo se dogovoriti...

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.