muzikologija

ponedjeljak, 29.10.2007.

NOVO: TAKE THAT


Take That - Rule The World.mp3
Iz filma Stardust, hit s britanske liste singlova.

29.10.2007. u 23:08 • 12 KomentaraPrint#

NOVO: CHERI DENNIS


Cheri Dennis - Portrait Of Love (feat. Yung Joc & Gorilla Zoe).mp3
Ljubitelji contemporary r&b glazbe ne smiju propustiti ovu pjesmu. Drugi je to po redu singl za Cheri Dennis kojim najavljuje svoj debitantski album za početak nadolazeće godine. Potpisala je za Diddyjev Bad Boy Records.

29.10.2007. u 22:07 • 4 KomentaraPrint#

2 Hearts.mp3


Kylie Minogue - 2 Hearts.mp3
Ostao sam dužan ovu pjesmu, ovdje je full HQ verzija.
Novi album Kylie Minogue nazvan je jednostavno X, Bloodshy & Avant, Guy Chambers, Calvin Harris i Freemasons samo su neki od suradnika na albumu, a u prodaji će se naći 26.11. Za američko pak tržište najavljen je za veljaču 2008.

29.10.2007. u 22:06 • 2 KomentaraPrint#

nedjelja, 28.10.2007.

Like You'll Never See Me Again.mp3


Alicia Keys - Like You'll Never See Me Again.mp3
Neki dan stavio sam pjesmu na blog, ovaj put ponavljam link jer se radi o full hq verziji.
Album As I Am u prodaji će se pojaviti 13.11., a do tada uživajte u drugom po redu singlu s albuma. Nakon odlične No One, dolazi pjesma Like You'll Never See Me Again koja već polako osvaja američke radio stanice. No One je pjesma koja me svojom jednostavnošću i interpretacijom osvojila na prvu i još uvijek stojim iza ocjene koju sam dao, no ova pjesma još je bolja. Nakon što sam poslušao isječke pjesama s albuma, mogu samo reći da je Alicia Keys jedan od rijetkih primjera koji svoju karijeru stalno pomiču unaprijed u pozitivnom smjeru.
OCJENA: 5

28.10.2007. u 14:27 • 7 KomentaraPrint#

subota, 27.10.2007.

NOVO: BRITNEY SPEARS


Britney Spears - Get Back.mp3
Pjesma koja se nažalost nije našla na izdanju za američko tržište, ali će se naći na nekim drugim izdanjima. Ovo je finalna verzija.
Album Blackout u prodaji od nadolazećeg ponedjeljka.

27.10.2007. u 13:57 • 8 KomentaraPrint#

petak, 26.10.2007.

NOVO: ALICIA KEYS


Alicia Keys - Like You'll Never See Me Again.mp3
Na internetu se pojavila nova pjesma Alicie Keys, Like You'll Never See Me Again. Snimka je loša, ali uspio sam nabaviti onu najbolju, iako nije full hq. Neću previše dužiti, o cijelom novom albumu i fascinantnoj uzlaznoj putanji karijere Keys uskoro, ovdje samo ostavljam ovu genijalnu pjesmu.

26.10.2007. u 18:02 • 9 KomentaraPrint#

srijeda, 24.10.2007.

NOVO: BRITNEY SPEARS


Britney Spears - Piece Of Me.mp3
Prema nekim informacijama, drugi singl s albuma Blackout. Pjesma koja mi je teško ušla u uho, a sada mi je odlična. Obratite pažnju na tekst.
Recenziju albuma pročitajte u prethodnom postu.

*Ovdje je i albumska verzija pjesme Break The Ice, a zamijenjena je i u kategoriji singl tjedna.
Britney Spears - Break The Ice.mp3

24.10.2007. u 18:11 • 23 KomentaraPrint#

RECENZIJA: BRITNEY SPEARS


Britney Spears - Ooh Ooh Baby.mp3
I evo ga napokon... Nakon 4 godine, za tri dana u prodaji će se pojaviti novi album najveće pop zvijezde današnjice - Britney Spears. I to ne bilo kakav album. U svim nedaćama koje je doživljavala i proživljavala, uspjela je snimiti svoj najbolji album ikad. I album koji u najmanju ruku kandidira za album godine.
Album je ovako na prvu najlakše usporediti s onim Nelly Furtado, najviše zbog činjenice da ga je uglavnom radio isti čovjek, a onda i zbog činjenice da su obje svoj pop zaokrenule prema malo žešćem klupskom ritmu. I dok je kod Furtado to zvučalo neozbiljno, nategnuto, isforsirano i začinjeno iritantnim vokalom, Spears je napravila ozbiljan i mračan album, na području gdje se najbolje snalazi i koji zapravo najviše i odgovara njezinom senzibilitetu. Ipak, nakon nekoliko preslušavanja, Nelly Furtado daleko je u zaboravu, a Britney potvrđuje zašto je jedna od najvećih zvijezda današnjice. Njezina karizma, slatkasti vokal i muzikalnost privlačili su milijune ljudi i s lošijim pjesmama. Ovaj album podiže ju na neku novu razinu, na kojoj je tek nekolicina istinskih pop zvijezda.
Nate Hills, Keri Hilson, James Washington, Corte Ellis, Sean Garrett, Pharrell Williams i Kara DioGuardi samo su neki od producenata na albumu koji je, slobodno mogu reći, od početka do kraja popunjen potencijalnim hitovima.
Naravno da neće biti lako. Britney se ne pojavljuje u emisijma, nema promocije, nema dobrih spotova. Jedina promocija joj je povremeni (skoro svakodnevni) ispad i ne ide joj u prilog njezin buran privatan život. Ne mijenja međutim činjenicu da je ovim albumom pojela skoro sve albume koji su se pojavili u zadnje vrijeme i pokazala im kako se to radi. Neću uopće izdvajati pjesme, cijeli album obiluje odličnim pjesmama, kritičari su ga redom ocijenili pozitivno, a jedan ističe kako je napravila bolji album od starih joj Mickey Mouse Club kolega, Justina Timberlake i Christine Aguilere.
OCJENA: 5

24.10.2007. u 00:22 • 21 KomentaraPrint#

nedjelja, 21.10.2007.

Who's That Girl?


Keri Hilson - Henny And Apple Juice (feat. Snoop Dogg & Stat Quo).mp3
Timbaland - Miscommunication (feat. Keri Hilson & Sebastian).mp3
Svatko tko imalo voli r&b glazbu zasigurno je čuo za Keri Hilson. Još važnije, najveće svjetske glazbene face znaju tko je ona, jer im je priskrbila neke od uspješnica u karijeri.
Iako iza sebe ima #1 na britanskoj ljestvici singlova, te #3 na Billboardovoj, njezin pravi breakthrough tek se očekuje, a debitanstki album objavit će u prvoj polovici sljedeće godine. Timbaland, Danja, Xzibit, Polow Da Don, The Underdogs, Organized Noize, Bangladesh i Tank samo su neki od najavljenih producenata, a na albumu će se pojaviti i Snoop Dogg, Ludacris i Justin Timberlake
Keri je dio producentskog/skladateljskog tima The Clutch, a trenutno potpisana za Timbalandovu izdavačku kuću.
Još donedavno djevojka iz sjene, u centar pažnje došla je nakon pojavljivanja s Justinom Timberlakeom u spotu Promiscuous Nelly Furtado, a nakon toga i svojom suradnjom s Timbalandom u hit singlu The Way I Are.
Između ostalog, Keri potpisuje:
Britney Spears - Gimme More (+ još nekoliko pjesama na novom albumu Britney Spears); Mary J. Blige - Take Me As I Am; Jennifer Lopez - Wrong When You're Gone; Toni Braxton - Sposed To Be;
The Pussycat Dolls - Bite The Dust, Wait A Minute; Omarion - Ice-Box; Danity Kane - Want It, Right Now.....
Ovdje sam stavio njezin prvi singl, Henny and Apple Juice, no na novoj verziji pojavit će se Ludacris, a ne Stat Quo.

21.10.2007. u 16:03 • 27 KomentaraPrint#

subota, 20.10.2007.

Ne zaboravite.....

13.11.:


a prije toga, za 10 dana, 30.10.:


20.10.2007. u 14:42 • 21 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 15.10.2007.

NOVO: IVANA KINDL


Ivana Kindl - Trebam Mir.mp3
Nisam ljubitelj njenih pjesama, nije to neka tajna. Napisao sam to i na svom blogu, a i na njenom. Obećala je da će se popraviti, ovo je jedan moj mali doprinos na tom putu. Pjesma Trebam Mir jedna je od najboljih koje sam čuo u ponudi hrvatske diskografije u zadnje vrijeme.

15.10.2007. u 23:09 • 13 KomentaraPrint#

nedjelja, 14.10.2007.

NOVI SINGLOVI

MARY J. BLIGE Just Fine
Prvi singl s nadolazećeg albuma Mary J. Blige, Growing Pains, koji će se u prodaji naći 11.12. Pjesmu potpisuju "Tricky" Stewart, Terius "The Dream" Nash i Mary J. Blige, a radi se o vrloj dobroj pjesmi, prilično netipičnoj za dosadašnji opus pjevačice. Možete ju pronaći u jednom od prijašnjih postova.
OCJENA: 4+


KYLIE MINOGUE 2 Hearts
Vjerujem da ste već svi čuli novu pjesmu Kylie Minogue. Izazvala je raznolike komentare svojih obožavatelja, a najviše joj zamjeraju eksperimentiranje i odmak od dance glazbe. Radi se međutim o prilično dobroj pjesmi, koju potpisuje grupa Kish Mauve. Pjesma najavljuje njen novi album X, koji će se naći u prodaji 12.11.
OCJENA: 4+

KANYE WEST ft. T-PAIN Good Life
Treći singl s albuma Graduation. Pjesmu su producirali Kanye West, DJ Toomp i Mike Dean, dodatno ju je producirao Timbaland, a back vokale otpjevali su John Legend i Ne-Yo. Treba spomenuti i odličan spot za pjesmu.
OCJENA: 4+

JAY-Z ft. PHARRELL Blue Magic/Roc Boys
Produkciju potpisuje Pharrell Williams, a radi se o novom singlu za Jay-z-a, pjesmo koja najavljuje njegov deseti studijski album. Album je inspiriran istoimenim filmom kojeg je režirao Ridley Scott, a u kojem glume Denzel Washington i Russell Crowe. Spot pak potpisuje Hype Williams, meni jedan od najdražih redatelja.
Iako pjesma Blue Magic tek dobiva na emitiranju na radiostanicama, već je spreman i drugi singl s albuma American Gangster. Radi se o pjesmi Roc Boyz koju su producirali Diddy i njegov producentski tim The Hitmen.
OCJENA: 4 ; 3+

NATASHA BEDINGFIELD ft. SEAN KINGSTON Love Like This
S obzirom na dva prethodna singla Natashe Bedingfield, ova pjesma ne može biti čudniji izbor. Ali nije čak stvar u pjesmi koliko mi nije jasan izbor partnera za pjesmu s kojom će ponovo pokušati osvojiti Ameriku. Ukoliko je već htjela bolju promociju, postoji cijeli niz kvalitetnih i dobrih izvođača, stotinu puta boljih od Seana Kingstona koji ionako tamo nije neka faca.
K tome Natasha ovdje neobično loše zvuči, a Sean nije ništa bolji.
OCJENA: 3+

FERGIE Clumsy
Nakon što joj je uspjelo ostvariti čak 3 broja 1 s jednim albumom (tek nakon Christine Aguilere i njenog debitantskog albuma), Fergie će objaviti i peti singl s albuma The Dutchess. Radi se o pjesmi Clumsy, koju je producirao will.i.am, a s njim ju je napisala i sama Fergie.
U novom spotu čak i Fergie izgleda dobro.
Album The Dutchess do sada se prodao u preko 5 milijuna primjeraka diljem svijeta.
OCJENA: -4


FEIST 1234
Feist - 1234.mp3
Jedan od najboljih albuma ove godine, album Reminder, nije se proslavio u prvom tjednu prodaje, no pjesma 1234 napokon ga pomiče prema zasluženim pozicijama. Ukoliko niste, obavezno pogledajte spot za pjesmu.
OCJENA: 4+

14.10.2007. u 20:48 • 3 KomentaraPrint#

subota, 13.10.2007.

NOVO: JOHN MAYER


John Mayer - Dreaming With A Broken Heart.mp3
Iako sam neki dan pisao o Johnu Mayeru, ovom prilikom predstavljam njegov novi, treći po redu, singl s albuma Continuum. Nakon Waiting On The World To Change i Gravity, s vrlo dobrog albuma Continuum dolazi pjesma Dreaming With A Broken Heart. Uživajte.
OCJENA: -5

13.10.2007. u 13:25 • 6 KomentaraPrint#

četvrtak, 11.10.2007.

RANDOM, pt.2

Neki dan na blogu sam objavio post u kojem su bile 3 izvrsne pjevačice koje predstavljaju malo drugačije glazbene smjerove od onih koji su najviše zastupljeni na blogu. Ako je suditi po komentarima, nije vas se to očito dojmilo kao primjerice Jennifer Lopez. Nadat ću se ipak da ste odlučili samo uživali u pjesmama, bez suvišnih komentara. Ovaj put predstavljam nekoliko pjesama u izvan Amerike (doduše Keith Urban je rođen na Novom Zelandu, a živio je u Australiji, iako je u Americi ostvario najkomercijalniji uspjeh. I onaj kod Nicole Kidman, naravno) uglavnom nepoznatih muških izvođača.

John Mayer - Slow Dancing In A Burning Room.mp3
Odličan posljednji album Johna Mayera pod nazivom Continuum predstavio sam negdje na početku pisanja bloga. Tada sam i stavio ovu pjesmu, no kako je link istekao, ponavljam. Album se do sada prodao u 1.8 milijuna primjeraka u Americi, u ostatku svijeta prošao je potpuno nezapaženo.


Keith Urban - You'll Think Of Me.mp3
Muž Nicole Kidman i američka country megazvijezda. Objavio je 5 studijskih albuma, koji su se redom prodavali u višemilijunskim nakladama. Ovdje je iz njegovog repertoara meni jedna od najdražih pjesama.

Gavin DeGraw - We Belong Together.mp3
Čak i ako ne gledate seriju One Tree Hill, vjerojatno ste čuli pjesmu I Don't Wanna Be. Po toj pjesmi Gavin je zapravo i najpoznatiji, no ovdje je pjesma We Belong Together, meni jedna od najljepših pjesama prošle godine.



Jason Mraz - You And I Both.mp3
Jason Mraz poznat je po svom specifičnom zvuku koji kombinira pop, rock, folk i jazz. Objavio je dva albuma, a prvi je postigao platinasti status u Americi. S istog je skinut i njegov jedini top 20 hit. Ovdje je pjesma s tog albuma.

11.10.2007. u 18:57 • 12 KomentaraPrint#

srijeda, 10.10.2007.

RECENZIJA: MARIO


Mario - No Definition.mp3
Mario - Crying Out For Me.mp3
Ako se ne varam, ovo je album koji je u zadnje vrijeme najviše puta odgađan. Imao je najmanje 5 zadanih datuma i svaki put isti su se pomicali što zbog neslaganja oko najavnog singla, loše promocije, što zbog loših pozicija na listama radiostanica. U prodaji će se napokon naći 29.11., a finalna lista producenata zaista je impresivna. The Neptunes, Polow Da Don, Stargate i Timbaland samo su neki od suradnika, a zanimljivo je da se i na ovom albumu pojavljuje sveprisutni Akon. Ovaj put ipak na iznenađujuće dobroj pjesmi.
Moram odmah reći da se čekanje isplatilo. Nije mi Mario nešto previše simpatičan, ne djeluje ni karizmatično ni zanimljivo, no ovim albumom ozbiljno je ugrozio Usherovu poziciju. I iako se u zadnje vrijeme pojavio poprilično velik broj mladih r&b izvođača, nisam već dugo čuo ovakav komercijalan r&b album. Mekan, melodičan, zanimljiv i kvalitetan. Ujedinjuje sve ono što bi trebalo sačinjavati jedan dobar r&b album, ali i uspješno izbjegava sve zamke u koje je zapela većina konkurenata. Mario je na domaćem terenu porazio veterane kao što su Brian McKnight, Joe i drugi, te napravio za cijelu kategoriju bolji album. Ne bih to naravno spominjao da se preslušavajući ovaj album ne dobiva dojam da su najnoviji albumi spomenutih trebali otprilike ovako zvučati.
Da li će ovaj album biti hit ili ne, ovisit će naravno o promociji i tome hoće li ga radiostanice prihvatiti ili ne. Kakav god ishod bio, radi se o (u zadnje vrijeme) rijetko dobrom primjeru ovakve vrste.
OCJENA: -5

10.10.2007. u 19:49 • 10 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 08.10.2007.

RECENZIJA: KATIE MELUA


Pretpostavljam da vam se nebrojeno puta dogodilo da čujete neku melankoloičnu pjesmu negdje i onda vam kasnije odjednom postane dobra. I svaki put vas vrati negdje, u neku atmosferu i neki trenutak.
Jedan takav čarobni svijet melankolije donosi Katie Melua na svom novom albumu. Tekstovi, glas, melodije....Sve je nekako umjereno slatkasto, jednostavno, nepretenciozno. Rekao bih da ovaj album neće biti dobar samo onima koji ju ne shvate i koji ne dopuste da ih uvuče u svoj svijet. Njima zapravo ovakvi albumi i nisu namijenjeni.
Nakon preslušavanja albuma dva-tri puta, pokušao sam odlučiti koju ću pjesmu staviti nakon recenzije, no vjerujte da to nije nimalo lako. Izuzev pjesme In My Secret Life (koju inače obožavam i vjerojatno nisam zadovoljan obradom jer je Leonard Cohen sklizak teren i jer je ta pjesma u njegovoj jedinstvenoj interpretaciji mračna i depresivna, a u ovoj verziji nema takav ugođaj), ovaj album ne nudi ni jednu lošu pjesmu. Ali zaista, Katie je ponudila album koji nema mana, a nije pretjerano reći da se u svakoj pjesmi može uživati. Kombinacije folka, popa i bluesa fino su prilagođene njezinom glasu, a Mike Batt i Katie uglavnom potpisuju cijeli album.
Pjesmu It's All In My Head možete pronaći u postu ispod, a album je u prodaji od prošlog tjedna.
OCJENA: -5

08.10.2007. u 20:29 • 10 KomentaraPrint#

NOVO: KATIE MELUA


Katie Melua - It's All In My Head.mp3
Do recenzije novog albuma Katie Melue, uživajte u jednoj od odličnih pjesama s albuma, It's All In My Head.

08.10.2007. u 18:23 • 3 KomentaraPrint#

30 000

Nisam se osvrnuo na onih 20 000 posjeta, pa sam si rekao da ću kad dođe do 30. Samo što je došlo puno prije nego sam očekivao, imam osjećaj da je prije nekoliko dana bilo 20.
S obzirom na komentare koje ostavljate, pretpostavit ću da vam se blog sviđa i da ga redovito čitate. Ja sam uvijek za unošenje novosti i poboljšanja, pa se nadam tako da će s vremenom blog postati sve bolji i privući još više čitatelja.
Htio bih ovom prilikom pozdraviti Ivanu Kindl i Ivanu Husar. Obje su mi naime ostavljale komentare i znam da čitaju blog. S Kindl sam zapravo loše počeo, ali mislim da smo pronašli zajednički jezik.....
Zahvaljujem se naravno i svima koji mi hvale blog. Vjerojatno bih ga pisao i da ga nitko ne čita, ali lijepo je znati da ste "čitani" i da se ljudima sviđa ono što pišete. Da ne odem u preveliku patetiku, prelazim na osvrt na ovih prethodnih 8 mjeseci, a kod novog rezimea nađemo se kod 50ice!
Dakle bilo je tu svega.
Recenzirao sam nekoliko filmova. Trebalo ih je biti mnogo više, jer ih tjedno pogledam nekoliko i neki od njih zaslužili su da ih ovdje spomenem. Ukoliko niste pogledali, preporučit ću vam dva odlična filma, koji ovako na prvu izgledaju kao dječji, ali su puno više od toga. Obavezno pogledajte Bridge To Terabithia i Charlotte's Web, dva prekrasna i dirljiva filma.
Predstavio sam i nekoliko serija. Grey's Anatomy, Law & Order: Special Victims Unit, 24 i Nip/Tuck. Namjeravao sam predstaviti još nekoliko serija. Neke od njih ću i predstaviti, no Desperate Housewives nisu dobile svoj red. Nakon odličnih prvih sezona, još bolje interpretiranih likova od strane odličnih glavnih glumica, serija mi je potpuno izgubila onu nit koju je imala na početku. Počela je obilovati iritantnim, da ne kažem poremećenim likovima i radnjama. Na početku je djelovalo kao iznimka, sad je postalo pravilo. Majka drži sina u podrumu, poremećena bivša žena, poremećena svekrva, poremećen novi susjed, poremećen novi muž, ubojstvo jedno, drugo, treće........Previše.
Htio sam predstaviti i seriju Will&Grace, no sezona koja je počela na Novoj TV je najlošija sezona iz cijelog serijala. Želite li uživati u pravom homoru ove izvanredne serije, pogledajte prve 4 sezone, najbolje epizode ove, jedne od najboljih humorističnih serija ikad (meni osobno najbolje). Serija je imala 83 nominacije za nagradu Emmy, osvojila ih je 16, uključujući nagradu za najbolju glavnu glumicu, glavnog glumca, sporednu glumicu i sporednog glumca. To su postigle još samo dvije humoristične serije u povijesti.

Predstavio sam i neka nova imena, za koja ćete još sigurno puno čuti (Katharine McPhee, Mika, Paolo Nutini, James Morrison, Johnta Austin), bilo je tu i nekoliko r&b zvijezda u usponu (Cassie, Rhea, Uness, Silena Murrell), onih koji su to bili u prošlom desetljeću (Monica, Brandy), ali i neka imena koje su na sceni već neko vrijeme, a još uvijek čekaju svoje pravo mjesto (Vivian Green, Res, Goapele, Teedra Moses, Amel Larrieux).
Zastupljeni su bili i malo drugačiji žanrovi (The Good The Bad and the Quen, Razorlight, Arctic Monkeys, Damien Rice, Travis, Sufjan Stevens, Ari Hest, Matt Wertz, Jon McLaughlin, Tori Amos), ali i neki od najpopularnijih izvođača današnjice (Beyonce, Justin Timberlake, Mariah Carey...)

Premijerno ste imali priliku čuti pjesmu Umbrella, samo nekoliko sati nakon što je bila svjetska premijera na jednoj američkoj radiostanici, a bilo je tu i puno drugih premijera i ekskluziva.
Komentirao sam Doru, Porin, a bilo je i zanimljivih postova o Jennifer Hudson, stanju na hrvatskoj estradi, o ukusima, Britney Spears, sestrama Husar....
U Old School kategoriji predstavio sam samo Marvina Gayea, žao mi je što nisam više vremena posvetio starim izvođačima, to će se promijeniti uskoro, a očekujte osvrte na karijere Chaka Khan, Luthera Vandrossa, Minnie Riperton, Roberte Flack i mnogih mnogih drugih.....

Ocjenom 5 ocijenjeni su sljedeći albumi:
AMY WINEHOUSE Back to Black
BEYONCE B'Day
TRAVIS The Boy With No Name
JUSTIN TIMBERLAKE FutureSex/LoveSounds


Ocjenom -5:
JAMES MORRISON Undiscovered
PAOLO NUTINI These Streets
MUSIQ Luvanmusiq
FEIST The Reminder


4+ su dobili:
JOHN MAYER Continuum
TAMIA Between Friends
ARCTIC MONKEYS Favorite Worst Nightmare

08.10.2007. u 16:48 • 11 KomentaraPrint#

She's back, baby!


Britney Spears - Break The Ice.mp3
Htio sam odabrati nekoliko najboljih pjesama s demo albuma Britney Spears koji je procurio na internet prije nekoliko dana, no odlučio sam ići drugačijim putem i promovirati ju na najbolji mogući način. Za nekoliko tjedana izlazi dugoočekivani album Blackout, a kao uvod u isti predstavljat ću pjesme sve tamo do objavljivanja albuma.
Ovdje je pjesma Break The Ice, koja će se naći na novom albumu, meni osobno već jedna od najboljih pjesama ove godine, a prema neslužbenim podacima pjesmu između ostalih potpisuje Keri Hilson. Producirao ju je Danja, Timbalandov najbliži suradnik.

08.10.2007. u 00:09 • 15 KomentaraPrint#

nedjelja, 07.10.2007.

NOVO: CASSIE


Cassie - Turn The Lights Off (Shoutless).mp3

07.10.2007. u 18:45 • 7 KomentaraPrint#

četvrtak, 04.10.2007.

Jennifer Lopez


Jennifer Lopez - Forever.mp3
Jennifer Lopez - Stay Together.mp3
Jennifer Lopez - Brave.mp3

Ostao sam dužan predstaviti neku pjesmu u recenziji albuma Jennifer Lopez, a kako već čak nekoliko dana nisam pisao o njoj, evo da se odužim. Ovdje su HQ verzije meni osobno najboljih pjesama s albuma. Pjesma Forever moj je favorit, a potpisuju ju Hit-Boy i producentski tim The Clutch (Candice Nelson, Ezekiel Lewis, Balewa Muhammad & Patrick “J. Que” Smith)

04.10.2007. u 22:20 • 25 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< listopad, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Siječanj 2011 (3)
Prosinac 2010 (4)
Studeni 2010 (1)
Kolovoz 2010 (1)
Lipanj 2010 (1)
Travanj 2010 (2)
Ožujak 2010 (3)
Veljača 2010 (4)
Siječanj 2010 (5)
Prosinac 2009 (11)
Studeni 2009 (20)
Listopad 2009 (26)
Rujan 2009 (5)
Ožujak 2009 (11)
Veljača 2009 (2)
Siječanj 2009 (11)
Prosinac 2008 (16)
Studeni 2008 (22)
Listopad 2008 (14)
Rujan 2008 (12)
Kolovoz 2008 (13)
Srpanj 2008 (4)
Lipanj 2008 (12)
Svibanj 2008 (8)
Travanj 2008 (5)
Ožujak 2008 (9)
Veljača 2008 (11)
Siječanj 2008 (13)
Prosinac 2007 (28)
Studeni 2007 (20)
Listopad 2007 (21)
Rujan 2007 (25)
Kolovoz 2007 (19)
Srpanj 2007 (19)
Lipanj 2007 (37)
Svibanj 2007 (43)
Travanj 2007 (47)
Ožujak 2007 (70)
Veljača 2007 (18)

Komentari da/ne?

Opis bloga

Glazbeni blog; recenzije pjesama, albuma, spotova, izvještavanje o raznim glazbenim top-listama + recenzije filmova, komentari društvenih događanja....




ALBUM OF THE WEEK:


U prodaji!

DOWNLOAD HERE

NEW SINGLES AND MORE:


Adele - Rolling in The Deep.mp3

Rihanna - What's My Name (feat. Drake).mp3

Jamie Woon - Spirits.mp3

Drake - Karaoke.mp3

The National - Conversation 16.mp3

+


Friendly Fires - Kiss Of Life.mp3

S reizdanja albuma Friendly Fires grupe Friendly Fires

+


Amerie - Why R U?.mp3

S albuma In Love & War!

DO SADA RECENZIRANI ALBUMI.....


ERYKAH BADU Part Two: Return... 4
MGMT Congratulations 4+
JUSTIN BIEBER My World 2.0. -3
JASON DERULO Jason Derulo -2
ELLIE GOULDING Lights 3+
MONICA Still Standing -4
USHER Raymond v Raymond 3+
SUGABABES Sweet 7 2+
MARINA&THE DIAMONDS Family... 2+
VAMPIRE WEEKEND Contra 4+
CORINNE BAILEY RAE The Sea 4+
FLORENCE+THE MACHINE Lungs 4
SADE Soldier Of Love -4
SUSAN BOYLE I Dreamed A Dream 2+
KE$HA Animal 1+
DAVID GUETTA One Love -3
GLASVEGAS Glasvegas -5
FRIENDLY FIRES Friendly Fires 4+
ANTONY AND THE J. The Crying.. -5
THE BIG PINK A Brief History ofLove 4
PHOENIX Wolfgang Amadeus... -5
THE XX The XX 5
KID SISTER Ultraviolet 2+
EMPIRE OF THE SUN Walking On... 3+
DANIEL MERRIWEATHER Love&War -3
JACK PENATE Everything Is New 4+
YEAH YEAH YEAHS It's Blitz 4+
WILCO Wilco 4
LADYHAWKE Ladyhawke -4
BAT FOR LASHES Two Suns 4
MARY J. BLIGE Stronger WithEach... 4
BOJAN JAMBROŠIĆ Bolji od ljubavi 2+
ROBIN THICKE Sex Therapy -3
ARCTIC MONKEYS Humbug 4
LITTLE BOOTS Hands -4
CHRISETTE MICHELE Epiphany -3
ALICIA KEYS The Element Of... -5
LEDISI Turn Me Loose -4
PLEASURE P Intr. of Marcus Cooper -4
MUSE The Resistance 3+
MR HUDSON Straight No Chaser 3
CHRIS BROWN Graffiti 4
TIMBALAND Shock Value II 2
JAY SEAN All Or Nothing -4
PIXIE LOTT Pixie Lott 3+
ADAM LAMBERT F Y Entertainment 4
LADY GAGA Fame Monster -4
KRIS ALLEN Kris Allen 2+
RIHANNA Rated R 4
NORAH JONES The Fall 4
JOHN MAYER Battle Studies 3
ONE REPUBLIC Waking Up -3
LEONA LEWIS Echo -3
AMERIE In Love & War 3+
RYAN LESLIE Transition 4
MELANIE FIONA The Bridge -3
CHERYL COLE 3 Words -4
ALEXANDRA BURKE Overcome 3
TREY SONGZ Ready 4
FRANKMUSIK Complete Me -4
LA ROUX La Roux 4
THE BLACK EYED PEAS The E.N.D. 2+
SHAKIRA She Wolf 2
MIKA The Boy Who Knew Too Much -4
LETOYA Lady Love 3+
MARIO D.N.A. 4+
KID CUDI Man On The Moon 4+
MAXWELL BLACKsummers'Night -5
BACKSTREET BOYS This Is Us 2+
ELECTRIK RED How To Be a Lady... 4+
JORDIN SPARKS Battlefield 2
CIARA Fantasy Ride 3+
MARIAH CAREY Memoirs of... -5
WHITNEY HOUSTON I Look To You 3
NATALI DIZDAR Pronađi Put 4+
KERI HILSON In A Perfect World -4
RAZORLIGHT Slipway Fires 2
FLEET FOXES Fleet Foxes 5
VAMPIRE WEEKEND Vampire Weekend -5
RYAN LESLIE Ryan Leslie 3
MUSIQ SOULCHILD Onmyradio 4
AVANT Avant 4+
KELLY CLARKSON All I Ever Wanted 3
THE-DREAM Love vs. Money 5
LILY ALLEN It's Not Me, It's You -4
KINGS OF LEON Only By The Night -4
FRANZ FERDINAND Tonight: F. Ferdinand -5
MGMT Oracular Spectacular -5
SANTOGOLD Santogold -5
JAMIE FOXX Intuition -3
DINO DVORNIK Pandorina Kutija -4
JACQUES HOUDEK Crno i Bijelo 3+
KEYSHIA COLE A Different Me 3
THE KILLERS Day & Age -5
KANYE WEST 808's & Heartbreak -4
BRITNEY SPEARS Circus -5
DAVID ARCHULETA David Archuleta 2+
DAVID COOK David Cook 2+
BEYONCÉ I Am...Sasha Fierce 5
DEBORAH COX The Promise -5
CHRISTINA AGUILERA Decade Of Hits -4
DIDO Safe Trip Home 4+
SUGABABES Catfights & Spotlights 3+
T-PAIN Thr33 Ringz -2
T.I. Paper Trail 3+
P!NK Funhouse 3
JOHN LEGEND Evolver 4
JAMES MORRISON Songs For You... 4+
ROBIN THICKE Something Else 3
KEANE Perfect Symmetry 4
LANA Volim Biti Zaljubljena 3
SANDRA BERKOVIĆ Upali Radio 2+
JENNIFER HUDSON Jennifer Hudson 4
JAZMINE SULLIVAN Fearless 4+
THE PUSSYCAT DOLLS Doll Domination -3
NE-YO Year Of The Gentleman 4
LADY GAGA The Fame -3
NEW KIDS ON THE BLOCK The Block 3+
SOLANGE Sol-Angel & The Hadley...5
MICHELLE WILLIAMS Unexpected -4
GIRLICIOUS Girlicious 1
M.I.A. Kala -5
ROISIN MURPHY Overpowered 4
ASHLEE SIMPSON Bittersweet World 2
JASON MRAZ We Sing, We Dance... -4
KATY PERRY Katy Perry 2+
LIL' WAYNE Tha Carter III 4+
COLDPLAY Viva La Vida 3+
ASHANTI The Declaration -3
GNARLS BARKLEY Odd Couple 4
USHER Here I Stand -4
SEVERINA Zdravo Marijo 4
CHERISH The Truth -3
JESSE McCARTNEY Departure 4
ERYKAH BADU New Amerykah (pt 1) -5
J. HOLIDAY Back Of My Lack 3
DUFFY Rockferry -4
MADONNA Hard Candy 4
MARIAH CAREY E=MC2 5
DANITY KANE WellcomeToTheDollhouse 2+
JANET JACKSON Discipline 4+
ADELE 19 -5
NATASHA BEDINGFIELD P.ful Of Sunshine 4
LEDISI Lost & Found 4
KATE NASH Made Of Bricks 3
LCD SOUNDSYSTEM Sound Of Silver -4
ARCADE FIRE Neon Bible 4+
BRIGHT EYES Cassadaga 3+
RICHARD HAWLEY Lady's Bridge -5
KLAXONS Myths Of The Near Future -4
RADIOHEAD In Rainbows 5
BURIAL Untrue 4+
MARY J. BLIGE Growing Pains 4+
KYLIE MINOGUE X -4
MARKO TOLJA Stare Dobre Stvari 4
NINA BADRIĆ 07 -5
JORDIN SPARKS Jordin Sparks 3+
LEONA LEWIS Spirit 3
ALICIA KEYS As I Am -5
CHRIS BROWN Chris Brown 3+
BRITNEY SPEARS Blackout 5
MARIO Go -5
KATIE MELUA Pictures -5
JENNIFER LOPEZ Brave 4
JILL SCOTT Words and Sounds Vol.3 4
JAMES BLUNT All The Lost Souls 3+
KANYE WEST Graduation 4
50 CENT Curtis -3
KEYSHIA COLE Just Like You -4
VANNA Ledeno Doba 2+
SAŠA LOZAR 1 Dan 4
FERGIE The Dutchess 2+
PARIS HILTON Paris 3
GWEN STEFANI The Sweet Escape -3
JESSICA SIMPSON A Public Affair -4
SARA BAREILLES Little Voice 3
DANITY KANE DK -4
CIARA The Evolution -4
CHRISETTE MICHELE I Am 4
KELLY ROWLAND Ms. Kelly 3
RIHANNA Good Girl Gone Bad -5
FABOLOUS From Nothin' To Somethin' 3+
KELIS Kelis Was Here 4
FEIST The Reminder -5
JOE Ain't Nothing Like Me 3+
JUSTIN TIMBERLAKE Futuresex/L.sounds 5
MAROON 5 It Won't Be Soon Before Long -3
TRAVIS The Boy With No Name 5
AMERIE Because I Love It -4
BOBBY VALENTINO Special Occasion -3
NATASHA BEDINGFIELD N.B. -4
NE-YO Because Of You 3
ARCTIC MONKEYS Favourite Worst... 4+
NORAH JONES Not Too Late -4
BEYONCE B'Day 5
JAMIE T Panic Prevention 4
TIMBALAND Timbaland Presents... -3
ELISABETH WITHERS It Can Happen to... 2
MACY GRAY Big 3
FANTASIA Fantasia 4
ELLIOTT YAMIN Elliott Yamin -4
MONICA The Makings Of Me 3+
THE GOOD, THE BAD & THE QUEEN 4
TAMIA Between Friends 4+
JOHN MAYER Continuum 4+
MUSIQ SOULCHILD Luvanmusiq -5
BRIAN McKNIGHT Ten -4
JANET JACKSON 20 Y.O. -4
AMY WINEHOUSE Back To Black 5
IVANA HUSAR Familija 4
MARIJA HUSAR Familija -3
ROBIN THICKE The Evolution of R Thicke -4
MIKA Life In Cartoon Motion -4
PAOLO NUTINI These Streets -5
THE FRATELLIS Costello Music 4
JAMES MORRISON Undiscovered -5
KATHARINE McPHEE Katharine McPhee 4



THUMBS UP