Arhiva:
O Ignissu

Dobrodošli na najbogatiji repozitorij znanja o zavođenju i muško ženskim odnosima na Internetu. Ako ste muškarac, vjerojatno vas najviše zanima igra, o kojoj je pisano u šest kategorija:
- Igra općenito
- Interna igra (samopouzdanje)
- Upadi (upoznavanje)
- Srednja igra (spojevi i komunikacija)
- Kasna igra (seks)
- Završna igra - veze i brakovi

Ženama igra nije dostupna, no za njih svejedno postoji mnogo korisnih savjeta. Mogla bi im biti važna i analiza percepcije i realnosti tijela, kao i poučne priče o curama koje vole kretene.

Zabavni testovi čekaju odvažne čitatelje oba spola.

Ovaj blog je također bogat izvor edukacije o ljudskoj seksualnosti i svim društvenim pojavama koje proizlaze iz nje. Obrađene su sljedeće teme:

- Kako ljudi biraju svoje partnere?
- Muška seksualna hijerarhija (Alfa i Beta)
- Sociološki podaci i analize
- Feminizam
- Aktualna događanja
- Tipične racionalizacije o seksualnom ponašanju
- Umjetnost vezana za seksualnost
- Putopisi i usporedbe seksualnih tržišta diljem svijeta.

Osim seksualne tematike, povremeno pišem i o drugim stvarima, tako da možete poviriti i opće-filozofske članke, zabavu i parodije, te anomalije.

Arhiva po mjesecima:
Svibanj 2018 (1)
Ožujak 2017 (2)
Prosinac 2016 (1)
Studeni 2016 (1)
Kolovoz 2016 (1)
Srpanj 2016 (1)
Lipanj 2016 (2)
Svibanj 2016 (1)
Travanj 2016 (2)
Ožujak 2016 (1)
Veljača 2016 (5)
Siječanj 2016 (2)
Prosinac 2015 (1)
Studeni 2015 (3)
Listopad 2015 (1)
Rujan 2015 (3)
Kolovoz 2015 (3)
Srpanj 2015 (3)
Svibanj 2015 (3)
Travanj 2015 (3)
Ožujak 2015 (3)
Veljača 2015 (3)
Siječanj 2015 (5)
Prosinac 2014 (3)
Studeni 2014 (5)
Listopad 2014 (5)
Rujan 2014 (6)
Kolovoz 2014 (6)
Srpanj 2014 (6)
Lipanj 2014 (5)
Svibanj 2014 (8)
Travanj 2014 (8)
Ožujak 2014 (8)
Veljača 2014 (9)
Siječanj 2014 (7)
Prosinac 2013 (11)
Studeni 2013 (9)
Listopad 2013 (14)
Rujan 2013 (9)
Kolovoz 2013 (4)
Srpanj 2013 (3)
Lipanj 2013 (3)
Svibanj 2013 (6)
Travanj 2013 (5)
Ožujak 2013 (4)
Veljača 2013 (5)
Siječanj 2013 (6)
Prosinac 2012 (6)
Živi dugo i igraj.

Ponestalo vam mojih sadržaja? Evo vam onda još neke stvari koje se tiču igre:

- Moj popularni vodič zavođenja "Umijeće Igre"
- Moj forum
- Moji newsletteri iz 2013. i 2014. godine
- Moja kolumna na Return of Kingsu
- RooshV
- Roissy (Heartiste, Chateau)
- Dalrock

Ostali zanimljivi sadržaji:

Without Hot Air
Non-Intervention
No-nonsense Self-defense
The Social Pathologist

Igniss - Gdje politička korektnost odlazi umrijeti.

srijeda, 29.10.2014.

15 osobina nekvalitetne žene

Kao što moji vjerni čitatelji dobro znaju, a trollovi nemaju pojma, ja osobno ne volim izraz "drolja" i izbjegavam ga upotrebljavati. Ta riječ na "d", osim što je usko povezana s brojem seksualnih partnera koji je sam po sebi vrlo fluidna kategorija kod koje nije moguće povući preciznu granicu što je loše, a što nije, također pati i od prekomjerne uporabe, kojom su je muškarci učinili besmislenom i beznačajnom na isti način kao što su feministice učinile riječima "silovanje" ili "zlostavljanje".

I za kraj, riječ "drolja" jednostavno zvuči kao da se netko ljuti na samo postojanje takve žene, što je vrlo nezdrava navika. Ispravna reakcija bi trebala biti bliže indiferenciji, a manje gađenju ili mržnji.



Zbogom, "droljo". Nećeš nam nedostajati.

Umjesto samog broja partnera, varanja i sličnih ili očitih ili apstraktnih pojmova, iskusan muškarac će obraćati više pažnje na to je li žena kvalitetna ili nije. Pojam "nekvalitetne žene" je puno suptilniji i puno širi od svog prethodnika, no ukratko bi ga se moglo izraziti kao "žena za koju se muškarac ne bi trebao romantično vezivati", ili "žena prikladna isključivo za neobavezni seks (aka "pump 'n' dump") i ništa više".

Evo nekih tipičnih osobina nekvalitetne žene:

1. Otvoreno se hvali se kako joj 'ne treba muškarac' ili kako joj 'za sreću u životu nije potreban muškarac'

Teoretski gledano, to je istina. Praktički gledano, ovo je žena u čijem ćeš životu uvijek biti samo ukras, te iz koje će izvlačenje iskrene naklonosti biti slično vađenju zubiju. Podsjeti je da za sreću u životu nisu potrebni zajednički život i brak kada neminovno potegne to pitanje.

2. Ima kosu netradicionalne duljine (kosa do uha ili kraća), kosu netradicionalnog oblika (skrillex, mohawk, itd.) ili kosu netradicionalne boje (ljubičasta, roza, jedan pramen drugačiji, itd.)


Miley Cyrus s frizurom tipa 'prožvakana slama'

Kao što je vidljivo iz reakcija na ovaj članak, žene u sebi vrlo dobro znaju da netradicionalna kosa u 99.99% slučajeva narušava njihov izgled, te da u najbolju ruku mogu izgledati ok unatoč kratkoj kosi, a ne zbog nje.

Ako znaju da ih to čini neprivlačnima i njima je to dobro poznato, zašto si onda žene uređuju kosu na takav način? Pa jasno, ne kako bi izgledale ljepše (znaju da to nije slučaj), već kako bi poslale političku poruku tipa "muškarci, je**te se". To je vezano za #1 i za...

3. Identificira se kao feministica

Postoje stupnjevi i vrste feminizma. Normalni feminizam poduzima nešto u vezi zaštite žena u mjestima gdje je normalno grupno silovati i brutalno zatući ženu na ulici usred bijela dana ili za povećanje stopa pismenosti i financiranje obrta kojima siromašne žene uzdržavaju svoje obitelji. Takav feminizam nije problem, već spada u običnu ljudskost.

Nažalost, to je sve vrlo daleko od modernog feminizma kakvog uživamo na našim prostorima, kojeg najviše zabrinjava to što se ženama istinski sviđa podizati obitelj i brinuti se za nju, to što žena ispada laka ako se svojevoljno napije i spava s najbližim Alfa tipom, to što se mlade cure žele održati vitkima i privlačnima, ili to što su žene već jednako plaćene za jednake poslove kao i muškarci.


Budući da izjava "ja sam feministica" kod nas redovito znači potonju vrstu feminizma, temeljenu na narcisoidnosti i mržnji prema muškarcima, shvati je kao ozbiljan znak upozorenja.

4. Ima piercinge na bilo kojem mjestu osim ušiju

Što je mjesto dalje od ušne resice i što je ukras veći, to je veći i simbol manjka kvalitete. Sitni piercing na jednoj strani nosnice bi možda još bio podnošljiv, ali prsten kroz usnu ili genitalni piercing su veliki blješteći alarmi na životnu filozofiju "nije-me-briga-za-dugoročne-posljedice-ja-sam-posebna", te bi ih bila velika pogreška ignorirati.

5. Na žensku kontracepciju gleda kao na sredstvo za seks sa strancima bez kondoma



Nekada davno, kontracepcijska pilula služila je tome kako bi žene u ozbiljnim vezama i brakovima mogle kontrolirati koliko će djece imati kako ne bi imale prevelike obitelji koje na kraju neće moći uzdržavati. Danas služi kao alat kojim žena može bezbrižno jahati Alfa vrtuljak i 'fokusirati se na karijeru' sve dok ne dođe do zida i odluči da je vrijeme spustiti kriterije i skrasiti se s nekim Beta jadničkom. U koju kategoriju ti spadaš? Nećeš saznati sve dok ne bude prekasno.

Ovu razliku možete jasno vidjeti u reklamama, koje održavaju stvarne prioritete društva mnogo preciznije nego bilo koja izjava državnih dužnosnika.

6. Ima tetovaže

Isto kao i piercing, tetovaža je znak narcisoidnosti, impulzivnosti i odsustva dugoročne perspektive, što naravno nisu osobine koje želiš kod bilo koje žene s kojom ćeš biti u vezi (ili nedajbože braku). Dok sitna tetovaža na nekom skrivenom mjestu još donekle može ukrasiti ženu, sve veće i kompleksnije od toga ima progresivno sve veći negativni efekt.

7. Svi njeni prijatelji su muškarci

Bilo da je to slučaj zato što se ne slaže s baš niti jednom ženom, bilo zato što baš toliko voli attention whoring, ovo je znak da je ili vrlo loša u biranju s kime će se zbližavati, ili naginje raznim stereotipno muškim osobinama (uključujući i agresivnost, Coolidgeov efekt i pretjeran fokus na partnerov izgled).

8. Ovisna je o smartphoneu



Bilo da ga koristi za online dating, attention whoring po Facebooku ili Instagramu ili stalno dopisivanje s prijateljicama koliko je nešto "awkward", "creepy", "awwwwwww", "ono lol" i razmjenu sarkastičnih memea i lažnih komplimenata, smartphone ne bi smio kontrolirati većinski dio ženine pozornosti. U kratkom roku nema razloga da ne budeš dovoljno zanimljiv da ona obrati pozornost na tebe umjesto na taj paklenski uređaj, no na dugi rok je natjecanje s komadom metala neisplativa i neminovno izgubljena bitka.

9. Ne traži nikoga jer "nema vremena za vezu", "upravo je izašla iz dugotrajne veze" ili je "umorna od neozbiljnih muškaraca"

Dok je točka #1 ekvivalent izraza "ne trebam muškarca", prva rečenica točke #9 predstavlja njegovog manje ružnog ali svejedno odbojnog rođaka, "ne želim muškarca."

S druge strane, budalaština o dugotrajnoj vezi signalizira licemjerje (stavi pred nju nekog poznatijeg i više Alfa od tebe i gledaj kolikom će se brzinom oporaviti i postati spremna za vezu), a umor od neozbiljnih muškaraca govori ti da se pali isključivo na kretensku igru (inače ne bi susretala samo "neozbiljne muškarce"). Passe.

10. Puno putuje

Stalno putovanje po svijetu kako bi žena sklapala nove ugovore ili predavala na udaljenom fakultetu je pohvalna stvar. Stalno putovanje po svijetu kako bi žena "(ponovno) našla sebe", "zabavila se" ili "eto čisto tako" je indikator da je na svojim putovanjima kušala velik broj kobasica, i pri tome nipošto ne mislim na Oktoberfest.

Stoga, jednom kada si potvrdio njen avanturistički duh, bilo bi ti bolje odmah aktivirati visoko-precizni sustav obrane "ALFA-DANIEL".

11. Ima loš odnos s ocem i/ili dolazi iz razvedene obitelji

Elektrin kompleks je vrlo snažan indikator seksualnih navika. Očekuj od nje intenzivnost u svemu, od igre koja joj je potrebna pa do brzine ulaska u krevet i ponašanja u krevetu. U prosjeku, cure iz razvedenih obitelji stupaju u seksualne odnose godinu dana prije od onih iz stabilnih obitelji, imaju 50% više seksualnih partnera, te je njihov broj kratkih veza i avantura dvostruko veći.

12. Psuje izvan spavaće sobe

Ako joj izvan spavaće sobe povremeno izleti "jebate", to nije ništa strašno. Ali ako psuje kao mornar, očekuj jednako maskuliniziran pristup i promiskuitetu.

Iz činjenice da feministi/ce vide toliki potencijal i pohvalnu stvar u učenju djevojčica psovanju bi vam odmah trebalo biti jasno da će to imati vrlo loš utjecaj na njihov karakter.



13. "Poznaje" mnogobrojne DJ-eve, promotore, glazbenike, glumce, aktiviste i slične celebritye sitnog zuba

Slično točci #7, s tom razlikom što je ovo okolina s priličnom količinom partijanja, alkohola, attention whoringa i agresivnosti te je stoga utjecaj na njen broj partnera vjerojatno direktan.

14. Samozvana je "umjetnica" ili "manekenka" koja je pozirala za fotograske sesije

Osim toga što polje umjetnosti neproporcionalno privlači cure pobunjeničkog duha koje će radije i ranije odbaciti okove "pristojnog života" i potiče attention whoring i narcisoidnost, dodatni prihod zarađen erotskim elementom nije daleko od toga da se često nešto "jednostavno dogodi". Ironično, cura koja se samo povremeno bavi ovim poslom je u ovom pogledu puno opasnija od one koja time uistinu zarađuje za život, zato što joj taj posao predstavlja uzbuđenje i novu sredinu s drugačijim pravilima, a ne samo dosadnu rutinu.

15. Samohrana je majka


Pretpostavljam da ne zvuči toliko loše dokle god ne očekuje da ja jednog dana počnem uzdržavati njeno dijete... oh wait

Koliko god samohrane majke voljele ponavljati da je njihov život rezultat samo jedne male pogreške (ili da uopće nije pogreška), bilo bi preciznije reći da je to samo najvidljivija pogreška u nizu malih pogrešaka. Razmotrimo najčešće načine na koje žena može postati samohrana majka:

A) Razvod: ili joj je trebalo uzbuđenja koje joj nije pružao njen Beta mužić, ili je ignorirala masu dobrih opcija oko sebe i udala se za probisvijeta/pijanca/kretena/varalicu/nasilnika jer joj je kratkotrajno uzbuđenje bilo važnije od stabilnog i sigurnog partnera.

Suprotno ženskom folkloru, vrlo su rijetki slučajevi "muškarca vukodlaka", u kojima je muškarac uistinu bio savršen prije vjenačanja, a onda se kasnije pokazao kao propalica koji ju je namamio u brak i ona to nikako nije mogla izbjeći. Slučajevi u kojima je muškarac umro prije svog vremena i ostavio je udovicom su također relativno rijetki u odnosu na frivolni razvod, čak i u našoj žalosnoj poratnoj egzistenciji,

B) Trudnoća izvan braka: isto kao i tetovaže i piercinzi, slučajno ostajanje trudnom je znak impulzivnosti, neopreznosti i manjka planiranja. Sve te "kvalitete" će se vjerojatno prenijeti i u vašu vezu.


E sad, niti jedna od ovih točaka sama po sebi nije nekakvo apsolutno pravilo da je žena loša (bilo za tebe, bilo za svih). Svakako je moguće da ona bude žena tvojih (i svačijih) snova u onim razdobljima kada je ne drže njen smartphone i kalendar događanja. No što ih je više, to je kumulativni efekt veći. Pobroji i procijeni sam. Bio si upozoren.

Oznake: odabir partnera, kasna igra, veza, brak


- 06:47 - Komentari (45) - Isprintaj - #

četvrtak, 23.10.2014.

Nova metoda za izbjegavanje Jednoitisa

Jednoitis nikada ne prestaje biti aktualan u muškom životu. Poput peruti, čovjek mora stalno održavati svoju mentalnu higijenu kako mu ne bi postao podložan i time si uništio život.

Prije smo od metoda obrane od Jednoitisa imali:

- mentalno degradiranje
- seksizam / mizoginija
- iskustvo
- obilje opcija

Danas, dragi čitatelji, predstavljam vam još jednu metodu:

Tretiraj je kao da je debela.

Ovo ne znači da trebaš zamišljati nju s još 20 (ili 40) kilograma. To bi bilo negdje na razini savjeta "zamišljaj je kako ima proljev", što je prilično infantilno i prije će izazvati nerazumno gađenje samom sebi nego nekakvu otpornost na Jednoitis. Ne. Umjesto toga, jednostavno kada razmišljaš kako ćeš se postaviti oko nečega stani, duboko udahni i zapitaj se: što bi učinio u toj situaciji da si s debelom curom?

Većini muškaraca će odgovor doći prirodno, čisto zato što je muška odbojnost prema debljini još urođenija i još intenzivnija od one koju u prosjeku osjećaju ljudi bez obzira na spol ili doba u kojemu žive.

Jednostavno rečeno, debljina uništava kemijsku osnovu privlačnosti. A bez kemijske osnove privlačnosti, muškarac razmišlja puno hladnije i racionalnije, te je manje sklon lošim odlukama i osjećaju ovisnosti o njenoj ljepoti, seksualnosti i ostalim dražima koje mu mogu pomutiti mozak. Ne, njegova instinktivna reakcija - čak i ako je kasnije nadjača feminističko ispiranje mozga s kojim je odrastao - je sličnija ovoj:



Kada god se nađeš u nekoj situaciji gdje nisi 100% siguran što učiniti, uvijek zastani, duboko udahni i zapitaj se kako bi postupio da je ona debela. Vjerojatno bi:

- odgovorio na poruku za par sati umjesto par minuta, te bi poruka bila kraća i indiferentnija
- izbjegavao odlazak na večeru u restoran ili u kino i radije se našao s njom samo na piću ili odmah kod sebe
- bio manje zabrinut što će biti ako se ona ohladi od tebe
- bio manje sklon vezivanju i pustio je da prva počne pričati o toj temi


Muškarac koji stane i razmisli o ovoj suzdržanoj alternativi je muškarac koji će postupiti razumnije, čak i ako mu se srce smekša iz drugih razloga i ipak se ne odluči povesti za njom.

Isprobaj ovu metodu, i možda se ugodno iznenadiš!

Oznake: jednoitis, igra, interna igra, debljina


- 13:02 - Komentari (14) - Isprintaj - #

srijeda, 15.10.2014.

Rođeni za zgražanje 4: Kako izgleda lažna optužba za silovanje

Buzzfeed, jedan od najvećih bastiona feminizma na internetu, danas nam donosi ovu uzbudljivu vožnju kroz kanjone racionalizacije:

Optužila je TV voditelja za silovanje i našla se pod paljbom tabloida

Kao i većina lijevo orjentiranih portala i novina, Buzzfeed voli otvoriti bombastičnim naslovom koji upućuje na samo jedan zaključak: bespomoćna ali hrabra žena, koju je bezobzirno silovao utjecajni cis-het muškarac, pokušala je doći do pravde ali naša odvratna, patrijarhalna kultura silovanja ju je umjesto toga napala. Užasno!

No, kao i većina lijevo orjentiranih portala i novina, Buzzfeed također voli sakriti inkriminirajuće detalje duboko u drugoj polovici teksta, znajući da će većina ljudi samo pročitati prvi dio i odmah krenuti s pravedničkim bijesom. To je jeftina taktika škvadre rođene za zgražanje koja na taj način ubire masne pare, redajući jedan senzacionalistički naslov za drugim i uživajući u rastu prihoda od oglašavanja.

Ono što škvadru rođenu za zgražanje čini toliko odvratnom nije samo jeftini senzacionalizam, već činjenica da ispod kvazi-feminističkog fanatizma nikome od njih nije zapravo stalo do žena, muškaraca ili ljudske patnje i života općenito. Buzzfeed i društvo bi bez problema zastupali bilo koji stav, koliko god on bio licemjeran ili nepravedan, dokle god bi to bilo profitabilno za njih. No o tom potom - pogledajmo nad čime žele da se danas zgrozimo:



Tog listopada 2011. godine, Maria Di Toro je bila 29-godišnja odvjetnička savjetnica, te je još povremeno radila kao manekenka.

Jadna ti je ta zemlja u kojoj je samo činjenica da žena nije morbidno debela dovoljna za bavljenje manekenstvom.

Maria je odrasla u obitelji snažnih žena i ljubitelja životinja.

A) Isprazan opis kako bi protagonistica bila simpatičnija čitateljima
B) Koji vrag znači "snažna žena"? A kakve su to "slabe žene"?
C) Žene koje obožavaju životinje u pravilu vole više igre


Imala je dečka, 48-godišnjeg Francisa Larosa, Južno-afričkog trkača, pomorca i studenta matematike na njujorškom sveučilištu. U tom trenutku su Di Toro i Laros bili skupa 3 godine. Di Toro je govorila da ju je Laros učinio "boljom, strpljivijom ženom" ( rolleyes ). Njihova veza, Francis je rekao, bila je "samo tako blesava" (eng izv: "goofy as hell").

Goofy, goofy, goofy... gdje sam prije čuo tu riječ? Ah da, kod ovog zbunjenog Beta tipa koji živi u iluziji da je ženama gađanje fluffy jastucima draže od vrućeg seksa. S jedne strane ga ne mogu kriviti što je toliko naivan jer samo sluša ono što su mu drugi "dobronamjerno" rekli no, kako ćete kasnije vidjeti, potpuno zaslužuje sav svoj jad.

p.s. na prvi pogled je to što je 48-godišnji muškarac u vezi sa skoro 20 godina mlađom ženom prilično Alfa, ali ispada da se radi o Beti u Alfa koži. Naposljetku, od žene koja te tretira na ovaj način sasvim sigurno ne dobivaš seks.

Di Toro i Greg Kelly, poznati Foxov TV voditelj koji je nekada izvještavao iz Iraka, upoznali su se na Trećoj aveniji u New Yorku, blizu njenog stana na Manhattanu. Di Troo je šetala svog psa kada je na ulici zaustavila Grega kako bi rekla da ga je prepoznala i da bolje izgleda uživo nego na televiziji. Greg je počeo šetati i pričati s njom i na kraju su razmijenili brojeve.

Ista žena koja će nekom manje privlačnom pričati kako je creepy i kako je loše upadati ženama na ulici će vrlo rado upasti celebrityu na kojeg naleti. Sjeti se toga sljedeći put kada ti neka žena počne pričati kako je nerviraju stranci koji misle da imaju šanse s njom.

Marijina sestra Angela je kasnije toga dana svratila u njen stan. Kada joj je Maria ispričala o svom susretu s Kellyem, Angela je odmah postala na Facebooku da je Greg Kelly pozvao njenu sestru van.

Attention whoring, tipična aktivnost "snažnih žena". Da ne spominjemo to što je nimalo ne smeta što je njena sestra već u vezi.



Greg joj je navečer poslao poruku i počeli su se dopisivati, isprva, sasvim obično i pristojno, a zatim intimnije i s više flertovanja.

Dobro je napravio. Kao što navodim u knjizi, "čekaj X dana prije javljanja" je glup savjet. Javi se kada god hoćeš, samo ne budi očajan.

Sljedećeg tjedna, Greg je nazvao Mariu dok je bila na poslu i među ostalim je pitao koja je njena najdraža poza u seksu. Ona mu je rekla i pitala ga za njegovu. Od tada su njihovi razgovori postali opušteniji, s više povjerenja, i eksplicitniji, opisala je Maria.

Prevoditelj hrčka: "Slavni muškarac može slobodno raditi stvari zbog kojih bi druge prozvala seksualnim zlostavljačima i ohladila se. Također, bila sam vlažna cijeli dan."

Sutradan, na 08. listopada, Maria je rekla Gregu da ide u svoj ured u Wall Streetu oko podne kako bi dovršila nešto. On je predložio da se nađu kad ona završi i ona je prihvatila. Usput su nastavili s dopisivanjem. Prije nego je napustila ured, Maria je nazvala Francisa kako bi otkazala planove s njim ( kiss ), rekavši mu da ide na piće s prijateljicom.

Našla se s Gregom ispred ureda i uputili su se do obale. Negdje u tom trenutku su oboje priznali da su u vezama. Maria kaže da je rekla Gregu da se ništa ne može dogoditi između njih.

Dok su šetali i pričali, odlučili su sjesti na piće u obižnju pivnicu. Greg je platio prvu rundu, a Maria drugu. Njihov razgovor je pomalo postao vrlo izravan i seksualan, prepun fetiša i prepričavanja seksualnih iskustava, kaže Maria. Ona je platila treću rundu ali, nakon samo par gutljaja, iznenada se osjetila prilično omamljenom. Napustili su bar.

Maria se nakon toga ne sjeća puno, ali sjeća da je pitala Grega da joj kupi kolačić iz slastičarne dok su šetali do njenog ureda. Sjeća se "serije vizija" na ulici, ispred ureda i u predvorju. Sjeća se da ju je on gurnuo uz zid i ljubio, rekla je. Također se sjeća bivanja u uredu i gledanja uvis u njegova gola ramena i zamućeno lice. rekla je. Sjeća se da joj je Greg govorio da ustane ali da nije mogla, te da je i dalje bilo sunce. Sjeća se da je on sjedio na stolici s mobitelom u ruci i pitao je uzima li kontracepciju, rekla je (i odgovorila ne; Francis je bio na vazektomiji). Sjeća se da se probudila sama, kotrljala po podu i povraćala dok je vani bio mrak. Njen grudnjak je bio otkopčan ali i dalje na njoj. Ne sjeća se kako se vratila doma ali sjeća se kako se Francis svratio kod nje kasno navečer, zabrinut i sumnjičav jer mu se nije javljala satima; Maria mu je rekla da ne želi pričati o tome, rekla je.

I to je kako se odvilo silovanje po riječima Marie Di Toro. Do sada priča donekle može izazvati simpatiju; ako uzmemo njenu riječ kao istinitu, gad ju je napio i seksualno iskoristio iako ona nije htjela jer je u vezi. No ono što slijedi pokazat će vam da u toj priči ima više rupa nego u ementaleru:

Francis je "zbrojio dva i dva" nakon što je vidio kožu crvenu od tepiha na Marijinim koljenima (dok je klečala i primala ga u usta ili odostraga, op.prev. rofl), rekla je. Pričali su satima i Maria mu nije rekla cijelu istinu, pa ni to da joj se Greg na početku sviđao. Ali malo po malo, priznala je sve čega se sjećala. Francis joj je rekao da joj oprašta. Također joj je rekao da nije pristala na seks i da je bila silovana - što ona nije odmah prihvatila.

Zlikovci, čuvajte se! Beta tip je odlučio uzeti povećalo i igrati se Sherlocka Holmesa!



I umjesto da se povede za onim što zna - da ga je njegova cura po svojim vlastitim riječima uistinu planirala prevariti - odlučio je pretvarati se da to sve ne postoji. Ona njega nikada ne bi prevarila, ali on ju je prisilio! Ona ga obožava, i samo su je droga za silovanje i tjelesna sila mogle prisiliti da primi tuđu kobasicu! Ona je i dalje ludo zaljubljena u njega, njenog viteza koji na bijelom konju juri pomoći joj!

Nekoliko dana kasnije, rekla je svojoj najboljoj prijateljici i sestri blizanki Angeli o svojoj noći s Gregom.
"Prve riječi koje su izašle iz mojih usta bile su 'Znači silovao te?'" Angela je kasnije rekla. Ali Maria i dalje nije vjerovala u to.

Kao prvo, bilo je popodne, ne noć. Kao drugo, ideja da je netko silovan ali nema pojma o tome dok ga drugi u to ne uvjere je možda najapsurdnija vrsta optužbe koju sam ikada vidio. Hajde još kada bi se radilo o videu na kojemu žrtva vidi samu sebe kako se otimala, ali ovo je daleko od toga.

Inače, zašto ljudi uvijek navode "i najbolji prijatelj/ica" kao da je to posebno važno? I zašto je to gotovo uvijek u feminističkim kontekstima, tipa "ostavila sam svog Beta muža, ali on je i dalje moj najbolji prijatelj"? Pa jednostavno: jedini ljudi koji imaju potrebu hvaliti se svojim super-uber-cool-urbanim "prijateljstvima" su oni koji zbog svoje narcisoidnosti nisu sposobni za uspostavljanje iskrene povezanosti s drugim ljudima, te ih gledaju samo kao privremeno korisne objekte.

U ponedjeljak, Greg je nazvao Mariu, rekla je, i pričali su o tome kako su se napili prije dva dana. Pitao ju je je li joj bilo ugodno, Maria je rekla, a ona je odgovorila da se sjeća. On joj je spomenuo neke eksplicitne detalje, uključujući kako je svršio na njene grudi nakon što je htio u njena usta ali "ona mu nije dozvolila". Također ju je pitao želi li se "opet je**ti", na što je ona rekla "Da, svakako."

Dva dana kasnije, ona je njega nazvala kako bi ga obavijestila da njen dečko Francis zna sve i da je "njen svijet okrenut naopačke." Pitala ga je je li svršio u nju, na što je on rekao da nije. Pitala ga je je li stavio nešto u njeno piće, na što je on rekao da se osjeća neugodno od takvih pitanja i da mu se ne sviđa kamo ide ovaj razgovor

Žrtve silovanja tipično žele još seksa sa svojim silovateljima, zar ne? Hajde da je ona prešutila taj detalj, ali ona se otvoreno hvali time! Pa tko je tu lud?

Sljedećeg četvrtka, 13. listopada, Francis je vani trčao kada je naletio na Gregovog oca Raya Kellya kako drži govor pred policijskom spomen-pločom pored rijeke. "Ako ne učinim ovo sada," Francis kaže da je pomislio, "Nikada si neću oprostiti".

Muški hrčak na djelu.

Francis je prišao Rayu i sugerirao pročelniku policije da pita svog sina o događajima koji so doveli do silovanja Francisove cure. Ray je pitao kako se zove ta cura, na što je Francis ponovio neka pita svog sina. Kako Francis navodi, Ray mu je rekao da mu napiše pismo.

Dva dana kasnije, Francis je poslao SMS Gregu. "Samo sam ga htio uplašiti - reći mu da je gotovo, sada kada zna njegova obitelj." "Rekao sam 'Rekao sam tvom ocu da bi te trebao pitati o tome što se dogodilo na dan kada si silovao Mariu. Možda da si upola muškarac kao što je bio tvoj otac, zaštitio bi je, a ne iskoristio.'"


Izvor slike

Dva dana kasnije, Francis nadalje kaže, opet je poslao poruku Gregu kako bi mu rekao da mu se više neće javljati. Greg nije odgovorio ni na jednu ni na drugu poruku.

Nakon toga je Maria još dva puta poslala SMS Gregu, pokušavajući doći do odgovora što se dogodilo te noći. Rekla mu je da ne odobrava Francisove SMS-ove. Rekla je Kellyu da misli da je on dobar tip i da se samo želi naći i porazgovarati, ali on nije odgovorio.

Ovdje se jasno očekuje od čitatelja da se zgrozi nad time kako ju je bitanga Greg ignorirao. No kako biste očekivali da bilo koji čovjek - bio on nevin ili ne - reagira kada mu od nekoga počnu stizati prijetnje? Ja svakako ne bih udovoljavao zahtjevima takvih psihopata.

Inače, uočite kako se Beta ponaša potpuno isto kao i žena koju je odbacio Alfa - prvo prijeti, zatim moli, te se na kraju povlači u faux zgražanju i obećanju da se neće više javiti (iako dobro zna da hoće).

Navečer 31. listopada, Maria kaže, saznala je da je trudna. Opet je nazivala Grega i slala mu SMS-ove, govoreći mu da je Laros obavio vazektomiju tako da to svakako mora biti Gregovo dijete (da da, žena koja je toliko voljna varati svog Beta plišanog medvjedića sigurno ima redovne spolne odnose s njim, op.prev.), te da ne zna kamo se okrenuti. Zatim mu je napisala da ide u kliniku potvrditi trudnoću i da već ima ugovoren termin za abortus, te da će mu se javljati. To je i činila sve do abortusa 12. studenoga, koji je potvrdio njen liječnik. Greg nije odgovarao.

Žena ubije svoje dijete koje je nastalo zbog njene lakomislenosti: hrabra i nezavisna. Muškarac ne odgovara na poruke od luđaka koji mu prijete: kukavica koji ne želi preuzeti odgovornost.

Ne brinite, postaje još bolje:

Negdje u ovo doba, Maria je posjetila misiju Sestara Života (postoji li gori i licemjerniji trenutak za posjet takvoj misiji nego odmah nakon abortusa?), jer je obožavala časne i provela je godine u Katoličkoj školi. Časne su joj tamo rekle da je silovana.
Kako bi se lakše nosila sa svima, neko vrijeme je prisustvovala sastancima u crkvi u sjeverozapadnom New Yorku, organizirajući produkciju Vagininih Monologa, te u radu grupe za širenje svijesti o zlostavljanju žena koju je utemeljila poznata feministica Eve Ensler.



"Vaginini monolozi" u crkvi? Feminizam je duboko i nepovratno inficirao Katoličku crkvu (a da ne govorimo o protestantskoj i ostalim zapadnim crkvama, za koje više nema nikakvog spasa), kao što sam već i prije demonstrirao.

Inače, abortus je baš u skladu s "obožavanjem časnih sestara" i "godinama u Katoličkoj školi".

Dva mjeseca kasnije, u utorak 24. siječnja, Maria i njena sestra ušetale su u 13. policijsku postaju NYPD-a gdje je ispričala cijelu priču, te je nakon toga ponovila barem 5 puta javnom tužitelju i njegovim pomoćnicima.

Mnogo je toga kasnije bilo napisano o tome zašto je Maria odlučila podnijeti prijavu. "Ali postoji li 'pravi trenutak' kada bi žena trebala prijaviti sve?" Maria je pitala? Sve što je znala o seksualnim zločinima i pravima žrtava je dolazilo iz novina ili serije Law & Order.

Sve što jedna visoko školovana pomoćnica odvjetnika zna o seksualnim zločinima dolazi iz televizijske serije. Oooooooooo-----ok.

Istina, kaže Maria, je bila kompliciranija. "Shvaćanje što mi je [Greg] učinio nije došla preko noći. Nisam shvatila da sam silovana.... nisam shvatila da ovo nije kako bi muškarci trebali tretirati žene." Iako je Francis bio glavni faktor koji je Mariji pomogao doći do tog zaključka, kaže da je njen razlog za to što je prijavila Grega bio kompliciraniji.

Nisam shvatio da sam opljačkan sve dok nisam shvatio da ne bih trebao nekom debilu na ulici pokloniti svoj novčanik.

Kada se Maria predstavila organima vlasti kao žrtva silovanja i tijekom te noći ponavljala priču, "osjećala se super, baš svakog puta".

Najčešći detalj koji žrtve silovanja navode je to što je vrlo bolno pred drugima ponavljati što im se dogodilo i opet proživljavati zločin. To je tužan ali nezaobilazan dio pravnog procesa. Ali iz nekog razloga ova žrtva silovanja.... uživa u tome?



Na 7. veljače, Martha Bashford, voditeljica odjela za seksualne zločine javnog tužiteljstva, izjavila je da neće biti poduzimane daljnje pravne akcije protiv Grega Kellya. U službenom pismu upućenom njegovom odvjetniku napisala je da "nakon pregleda cjelokupnih dokaza, utvrdili smo da činjenice utemeljene tijekom naše istrage ne odgovaraju definiciji seksualnog napada po kaznenom zakonu države New York. Stoga, nije prikladan ikakav kazneni progon.”

Naravno, Maria je uvrijeđena time:

Maria kaže da i dalje ima problema s nošenjem s činjenicom da su pismo gđe. Bashford svi mediji upotrijebili protiv nje. "Zbog tog pisma, novine su mogle reći 'evo tjelesnog dokaza da je lagala'", Maria kaže. "Zbog tog pisma, novine su dobile dozvolu za govorenje meni i ostatku svijeta da mi se nije dogodilo to što mi se dogodilo. Zbog tog glupog pisma, kažu mi da nisam silovana."

A) Ti i tvoj bijeli vitez ste oni koji su cijelu stvar iznijeli u javnost i izvan okruga tužiteljstva, nadajući se da će optuženik početi moliti za milost samo zato što je poznata javna osoba koja može puno izgubiti u ovom lovu na vještice
B) Čak i da to niste učinili vi, feminizam je taj koji je uveo praksu javnog posramljivanja i linčovanja muškaraca čim su samo optuženi za silovanje.

Htjeli ste jednakost; jedite jednakost.

C) Ured javnog tužiteljstva je obama stranama dužan uputiti pisano objašnjenje zašto je pokrenut ili nije pokrenut kazneni progon.

Ali jedna pomoćnica odvjetnika nikako to ne bi znala sve to, zar ne?

Linda Fairstein, koja je 26 godina vodila odjel javnog tužiteljstva za seksualne zločine sve dok 2002. godine nije otišla u mirovinu, komentirala je slučaj:

gđa. Fairstein je rekla da "ne vjeruje da je postojao bilo kakav znak nesposobnosti za izražavanje svog odbijanja". Istraga je završila, gđa. Fairstein napominje, onog trenutka kada su prikupljeni dokazi da je Maria donosila svjesne odluke upravo tijekom onog perioda za koji tvrdi da je provela bez svijesti.

"Jedini način za rekonstrukciju slučaja kada se svjedok ne može sjetiti ničega, je pronaći i analizirati ove dokaze," kaže gđa. Fairstein. Po zakonima države New York, tužitelji bi morali dokazati da je Marijina razina onesposobljenosti alkoholom dovela do nesposobnosti za davanje pristanka na seks. Sjeća se da je u ovom slučaju kritičan dokaz ispao "potpisani račun iz pivnice".

"Razina onesposobljenosti mora biti puno ekstremnija od one na kojoj osoba može platiti račun i potpisati se na potvrdi plaćanja kreditnom karticom," kaže gđa. Fairstein. Novine "The Post" su također objavile da su istražitelji došli u posjed videa koji je snimila sigurnosna kamera u zgradi u kojoj se nalazi Marijin ured, na kojemu je "vidljivo kako ona hoda na svoje vlastite dvije noge, bez klaćenja".

"Ako je hodala od pivnice do ureda i pri tome platila račun za treću rundu pića - to je način na koji tužitelj mora izmjeriti je li postojala onesposobljenost ili nije," nastavlja gđa. Fairstein. "Sjetite se da ne trebate biti mortus pijani kako biste otišli na krivi kat. No ona je točno znala gdje se nalazi. Nije greškom otišla u Empire State Building."

Hvala nebesima da ovom glasu razuma, i na činjenici da NYPD (za sada) radi svoj posao onako kako bi ga trebalo raditi: racionalno i temeljeno na materijalnim dokazima.

Maria kaže da se ne sjeća ulaska u svoj ured; ima kratku 'viziju' čuvara na recepciji, ali budući da je on poznaje i da je ona već prije tijekom toga dana posjetila ured, mogao ju je propustiti bez da od nje traži ponovno provlačenje kartice.

Ova žena ima više vizija nego indijanski šaman u zadimljenom tipiju! Ali indijanskog šamana nitko ne bi uzimao ozbiljno i na temelju njegovih doživljaja u transu strpao nekoga u zatvor, iz jednostavnog razloga što šaman nije rođen s vaginom.

"To što se ona ne sjeća da je pristala ne znači da nije pristala," kaže gđa. Fairstein. "Kako tražite od nas, tužiteljstva ili porote, da rekonstruiraju ono čega se svjedok ne sjeća?"

Marijini razgovori s Kellyem poslije njihovog susreta su također djelovali protiv nje. Maria nije sačuvala niti jednu poruku od Grega ili poslanu Gregu, ni prije ni poslije 08.10. - koje su istražitelji iz ureda javnog tužiteljstva. Ali jedan anonimni izvor je izvjestio Daily News da su SMS-ovi i ostale poruke razmijenjene nakon susreta sadržavale dogovore o "ponavljanju svega". The Post je prenio da je poruka bilo 17, te da je njihov ton bio "strastven".

A jesu li bile? "Ne mogu se zamisliti u tom mentalnom stanju," kaže Maria. Zato što nije sačuvala poruke i ne može se sjetiti što je točno pisalo u njima, suzdržava se od izjave da sigurno nisu takve.

Suzdržava se od izjave da poruke nisu strastvene zato što dobro zna da jesu i da bi, ako kaže da nisu, netko mogao izvaditi transkripte sačuvane u arhivama pružatelja telekomunikacijskih usluga koji dokazuju da besramno laže.

I tko to danas u doba neograničene komunikacije i pametnih telefona koji savršeno organiziraju svaki razgovor nema svoje stare poruke? Da bi one nestale, potrebno je ciljano ih izbrisati. A osoba koja prijavljuje cijelu stvar policiji će ih izbrisati samo ako joj ne idu u korist.

Dvije godine poslije, kada Maria razmatra reakcije okoline na njen slučaj, kaže da je zapanjena manjkom ženske podrške - od online komentatora pa do žena u njenoj vlastitoj obitelji. Njena rodica je članu obitelji rekla da je "očito" da je Maria "to htjela".

Neke od kolegica iz srednje su joj napisale pisma podrške, i neki blogeri su kritizirali novine koje su je identificirale. Ali kako je vrijeme prolazilo, Maria kaže da je vidjela samo mračnu stranu, pogotovo na poslu. Novinari su bili pred uredom svakog dana, tako da joj je ponuđen plaćeni dopust. Kada se vratila sljedećeg mjeseca, njeni suradnici - pogotovo žene - kaže, nisu skrivali što misle o njoj. Govorili su joj da je "učinila ovo mjesto užasnim". Nazivali su je "odvratnom". Čekalo ju je puno zakašnjelih obveza, a asistentica koju su joj dodijelili da joj pomogne je odbila raditi s njom, kaže Maria.

Ovo je možda najvažniji paragraf teksta, koji nam pokazuje da nije još sve otišlo nepovratno kvragu. Unatoč medijskoj propagandi i tiraniji feminizma nad javnim mišljenjem, mali ljudi se i dalje ponašaju razumno. No zašto je ovo toliko važno? Pojasnit ću:

U normalnom, civiliziranom društvu, bilo ono patrijarhalno, matrijarhalno ili neutralno, svaki spol sam uređuje svoje ponašanje kako bi ostvario što veću sinergiju s drugim spolom, s tek minimalnim uplivom tog drugog spola.

Npr., žene jedne druge prozivaju zbog lakoće, besramnosti, nemorala i gluposti, bez da se u to miješaju muškarci, te nije ni potrebno ni poželjno da ih muškarci kontroliraju da bi se ponašale normalno. I obrnuto, muškarci prozivaju jedni druge zbog bivanja kriminalcima, probisvjetima, ljenčinama i nepoštenjacima



Drugim riječima, svaki spol u svojoj prirodnoj okolini funkcionira poput nuklearne fuzije u Suncu: oslobođena energija je dovoljno jaka da stalno održava proces fuzije na životu, ali nije toliko ni jaka ni slaba da bi se pretjeralo i uzrokovalo imploziju sunca u neutronsku zvijezdu ili bijelog patuljka. Ako prijeđe određenu granicu, povratna sila korigira originalni pritisak i time je vraća u normalu. Njeno postojanje je urođeno, samostalno balansirano.

U društvu inficiranom feminizmom, ova ravnoteža je poremećena. U takvom društvu, žene zbijaju redove i međusobno se bezuvjetno podržavaju samo zato što su žene. Apsolutno je nemoguće da žena bude kritizirana ili snosi ikakve opipljive posljedice svojih opetovano debilnih odluka. Takvo društvo je podložno velikoj nestabilnosti, što neminovno vodi do kolapsa tog društva.

Utješno je vidjeti da u ovom slučaju žene i dalje funkcioniraju kako trebaju, ako ne na razini javnog mišljenja, onda barem u malom, privatnom mikro-kozmosu radnog okruženja. Gdje feministi iz Buzzfeeda vide nepravdu nad kojom se treba zgražati, ja vidim tračak nade u neugasivost pozitivnih ljudskih nagona.

Francis Laros, što se njega tiče, može biti strpljiv i pun opraštanja, te ne baš "grub", kako ga je nazvao Daily News, ili vrsta koja će podići glas. Ali posjeduje tihu želju za pravdom kada su u vezi Greg Kelly i tabloidi. "Želio bih da Kellyevi do kraja života osjećaju nelagodu kod riječi 'silovanje' ili imena 'Maria', na isti način na koji se Clintonovi moraju crvenjeti kada čuju riječ Monica."

Ne znam na kojem planetu živi ovaj bijeli vitez, ali Clintonovi mirno spavaju i ne brine ih Monica. Ona je ta koja se nikada više nije upustila u ozbiljnu vezu ili brak zato što je nastavila sanjati o svojih 5 minuta Alfe.

Francis i Maria su i dalje zajedno. Kaže da se još uvijek pokušava nositi sa zamišljanjem Marije "u komi" na podu svog ureda - nešto što joj nikada ne spominje.

Awwwwwwww, kako brižno! Kakva vezanost za curu koja ti nikada nije ukazala ni najmanji tračak dobrote ili naklonosti! Francisu bi dobro došlo pročitati ovaj članak. No, ni to mu ne bi pomoglo, jer su neki Bete jednostavno nepopravljivi.

"Nazovite kako to god želite," nastavio je Francis. "To je u najgorem slučaju bilo silovanje. U najboljem je neukusno ostaviti ženu da leži u svojoj povraćevini na podu."

Ovaj idiot također nema nikakvo poimanje pravde (Je li to naučio od svoje pomoćnice odvjetnika, ili je jednostavno rođen takav? Nikada nećemo saznati). Ostaviti nekoga da leži u svojoj povraćevini - osim ako im nije očito ugrožen život - jest kretensko, ali to nije zločin. Silovanje jest zločin.

Nema "najgoreg" i "najboljeg" slučaja. Ili je, ili nije. To bi bilo kao da ja tvrdim da je "skoro pokušaj ubojstva" to što se netko bezobzirno očešao o mene u uskom prolazu. Ili me pokušao ubiti, ili nije. Nema između. A ako ćemo se povesti za Francisom i reći da je ostaviti osobu samu dok je u ranjivom stanju nekakav zločin koji treba opipljivo kazniti, te donijeti takav zakon, onda će i velik broj žena završiti u zatvoru.

No, ono što je najskandaloznije nije to što ova optužba za silovanje sadrži više nelogičnosti i licemjerja od sjednice Sabora.

Skandalozno je to što je Buzzfeed i pripadajući feministi pokušavaju ovaj proziran slučaj upotrijebiti kao primjer očite nepravde prema ženama, u kojemu je svakome "normalnome" jasno da je Maria grubo povrijeđena od strane našeg "patrijarhalnog" društva. Da su se imalo potrudili, sigurno su mogli naći nešto uvjerljivije, gdje je žena uistinu povrijeđena i gdje njena priča ne odiše narcizmom i nije puna rupa i nelogičnosti koje je potrebno zakopati u dno članka u nadi da ih nitko neće primijetiti. Bog zna da se u nerazvijenim zemljama svakog dana događaju takve stvari.

A znate li zašto se Buzzfeed nije potrudio?

Zato što škvadra rođena za zgražanje nije temeljena na racionalnosti, pravednosti ili jednakosti, već samo na bezobzirnom, ciničnom prikupljanju posjeta i oglašivačkog novca kroz bilo kakvu histeriju koju može izazvati, ma koliko god činjenice pokazivale suprotno i koliko god nevinih žrtava nastalo iz te histerije.



To je već vrijedno zgražanja.

Oznake: silovanje, alkohol, feminizam, rođeni za zgražanje, Vijesti


- 12:27 - Komentari (21) - Isprintaj - #

subota, 11.10.2014.

Sva Anina prezimena

Važno je zvati se Ana

Jednog prosječno ispraznog dana, kao i svaki put gospođica Neud Ana i njena prijatelica Pam Etna ispijale su kavu na jednoj od luksuznijih lokacija u gradu. Kad bi se malo zagrijale s klasičnim uvodima o vremenu i shoppingu, prešle bi uvijek na glavnu temu – ljubav, veze i dečke. Pa o čemu bi drugom toliko pričale?

Neud Ana je bila hirovita djevojka slobodna duha, prava umjetnička dušica koja je samo htjela ljubav a stalno bivala neshvaćena nesretno nalijetajući uvijek na neke kretene. Smatrala je kako je nitko – pa čak ni njena prijateljica Pam Etna – nemože skroz razumjeti, ali Pam je bila nešto kao njen privatni psihijatar, a Bog zna da joj baš to upravo sad treba. Osim toga savjeti od Pam bi se uvijek kasnije pokazali točni, iako joj Ana to nikad nebi priznala, a priznala bi ih sebi tek kad je već prekasno...

Životni cilj gospođice Neud Ane bio je da konačno upozna pravog gospodina Ud te da se sretno uda kao njena prijateljica Pam Etna. Djevojačko prezime od Pam bilo je Fleti, i u to doba je dotična još bila feministica, provodeći dane u žestokoj borbi za ženska prava prosvjedujući i neumorno djeleći pamflete. Međutim to se promijenilo istog trena kad je Pam upoznala gospodina Etna. Uvidjevši koliko je bila u krivu, iz korijena je promijenila svoje stavove i tada je postala Pam Etna sretno se udavši za pametnog čovjeka.

Ana nije imala toliko sreće. Imala je iza sebe puno propalih brakova i nikad nije uspjela doseći harmoniju i sklad obitelji Etna. To ju je jako smetalo i jednim dijelom je čak mrzila Pam zbog toga. Ana je imala drugačije okolnosti. Nije ona kriva što se zaljubljuje tako lako, a u isto vrijeme ima jako konzervativne roditelje iz prošlog doba koji bi je istog trena razbaštinili kad bi živila s nekim van bračne zajednice. Bila je prisiljena udati se. Pa neće valjda propustiti svoju bogatu ostavštinu koja je njeno urođeno pravo pa da mora naporno raditi i rintati ostatak života! A nije ona kriva što brak nije uspio. Ni drugi. Ni treći...



Kad je prvi put napokon upoznala muškarca koji nije papak i stvarno je privlači, predstavio joj se kao gospodin Ud. Odmah je znala da je to muškarac njenih snova i da joj nebi bilo ništa draže nego dobiti to od njega (mislim na prezime naravno). Ud Ana bi bila najsretnija žena na svijetu! Tolika je bila njena medena zanesenost da je nastavila sanjnariti sve dok se nije udala, uopće ne primjetivši da u knjizi vjenčanih upravo potpisuje da se udaje za gospodina Sjeb. Taj odvratni manipulator! Lagao joj je da je on gospodin Ud samo da se domogne njenog nasljedstva, gad jedan odurni!

Plakala je i plakala gospođa Sjeb Ana, sve dok se na koncu nije i razvela. Upozoravala ju je Pam ali Ana nije htjela slušati. Možda bi to bilo i razumljivo da Ana nije napravila identičnu grešku još dva puta... Njen drugi i treći muž bili su kopija onog prvog. Čak su se i slično prezivali! Prvo gospodin Izjeb, pa nakon što su se razveli on i Izjeb Ana – došao je gospodin Razjeb. Ali i Razjeb Ana je jako brzo potražila razvod...

Zaljubila se u gospodina Odjeb, ali nažalost on nije dijelio njene osjećaje. "Da mi je biti Odjeb Ana sigurno bih bila sretna." - mislila je. "Ali on me ne želi oženiti..."

Tada se Ana zapitala gdje su nestali svi dobri muškarci? Zašto ona nemože imati nekoga kao Pam? Zašto je njoj uskraćena ljubav? Baš nema sreće... Nije pošteno! Život nije pošten...

Pam ju je često savjetovala da ima puno slobodnih dobrih i brižnih muškaraca kao što je gospodin Nirv – zašto nebi razmislila o nekom takvom? Ali Ani to nije bilo ni na kraj pameti: "Gospodin Nirv – ha! Daj molim te... On je tako običan i nezanimljiv. Nevjerujem da bi to radilo. Pa zamisli samo – Nirv Ana – kako to glupo zvuči!"

Isprepičk Ana je očito mnogo bolje zvučalo, obzorom da se ubrzo udala za gospodina Isprepičk, koji je evidentno bio jako zanimljiv. Redovito se opijao, kockao i tukao je i zbilja nikad nije bilo dosadno... Iako je bolilo – znala je da je on zapravo voli jer je ljubomoran zbog nje, samo ima takav karakter da brzo plane. Nije on kriv, potrudit će se i bit će im bolje s vremenom...

Ubrzo kada je gospodin Isprepičk okončao svoj životni vijek prije vremena previše se zaduživši kamatarima, Ana je bila prisiljena udati se za lihvarskog gospodina Zlostavlj da podmiri dug. Taman ono malo nasljedstva što joj je ostalo će pokriti dug. I tako je Zlostavlj Ana provela još neko zanimljivo i nikako dosadno vrijeme u svom petom i posljednjem braku, dok policija nije prekinila lokalni lihvarski lanac uhapsivši i gospodina Zlostavlj...



Dok je on bio u zatvoru imala je kratku avanturu sa gospodinom Gov, ali to nije dugo trajalo jer je shvatila da ne želi da nakon svega bude još Gov Ana...

Odlučila se razvesti i nikad više ne stupiti u brak. Više nema što izgubiti. Roditelji je nemaju s čim ucjenjivati. Oni je ionako nisu nikad voljeli ni razumjeli. Sad može živjeti s kim hoće i raditi što joj se prohtije. Nemora se više nikada udavati. Zapravo roditelji su krivi što je sve tako ispalo – oni su je prisilili da se mora vjenčati! Te stare budale ne razumiju moderno društvo. "Drago mi je da je sve ovako ispalo jer sad sam napokon slobodna i nitko me više nemože ucjenjivati." - zaključila je Ana – "Sve što sam prošla me izgradilo u osobu koja sad jesam, i za ničim ne žalim! Naprotiv, sad sam bolja i jača nego ikad!"

S tim u mislima odluči da neće vratiti svoje djevojačko prezime nakon razvoda. Ne – sad je nova osoba i vrijeme je za novi početak! Uzet će novo prezime koje će sama odabrati. Ne koje su joj roditelji dali i ne ni neko od bilo kojeg muškarca. Ovo će biti isključivo njeno. Nikad se više neće udavati, ali uvijek će se sjećati svojih pet veselih pireva vjenčanja – to je bilo jedino sretno razdoblje njenih brakova. Tako je – odsad će se prezivati Pir!

Nakon mnogo godina gospođa Pir Ana je i dalje nesretna i ogorčena na svijet. Grize sve oko sebe. Živi sama sa sedam mačaka. Predsjednica je feminističke udruge. Pam Etna već odavno nije u kontaktu s njom...

THE END

Tzar's Tribute to Ignissblog

Autor: Tzar O'Mega
10.10.2014.

Oznake: priče, priče sa seksualnog tržišta, parodija


- 10:49 - Komentari (8) - Isprintaj - #

petak, 03.10.2014.

Da mi je biti srednjoškolac s igrom...


Osmi putnik - da mi je biti morski pas

Vrlo često kada razmišljam o svojoj igri, pada mi na pamet koliko sam zadovoljstva propustio u srednjoj školi, gdje sam kao dobroćudni momak s nula igre bio okružen ljepoticama na svom apsolutnom vrhuncu. Iako sam općenito srednju volio puno više nego osnovnu, to je bilo i ostalo najfrustrirajuće razdoblje u mom životu.



Ipak, u to doba seksualno tržište nije još bilo toliko užasno otišlo kvragu i razlike u rezultatima Alfa i Beta dečkiju su bile znatno manje nego danas. Praktički nitko, čak ni najveći prirodni Alfa, nije dominirao tržištem mladih cura ili pak spavao sa seksi profesoricom. No, vremena su se promijenila i danas su stvari toliko drugačije da me nimalo ne čudi kada čujem da je jedan prirodni Alfa ostvario nezamislivo: seks u troje s DVIJE nastavnice.



Kako navodi nedavno izvješće, dvije nastavnice su imale spolne odnose s učenikom u srednjoj školi Destrehan, 24 kilometra zapadno od New Orleansa. Roditelji se i dalje ne mogu suočiti s činjenicom da su dvije nastavnice održavale neprikladan odnos s tinejdžerom koji je išao u njihovu školu.

Te dvije nastavnice su se nalazile s učenikom u jednoj od njihovih kuća, te je to mjesto gdje su se i upuštale u seksualne činove, rekao je listu muškarac koji je zatražio da ne objavimo njegovo ime.

Cijela stvar je procurila u javnost nakon što se 16-godišnji učenik hvalio kolegama na nogometu (tko ne bi, op.prev.).

Što se ovdje dogodilo? Pa jednostavno: svaka novija generacija ima sve manje igre jer je sve više uništena feminizmom, manjkom muških uzora i zadovoljavajućim alternativama, a žene se ponašaju sve droljastije i droljastije jer znaju da nikada neće biti negativnih posljedica, i ona mala manjina dečkiju koji su kao prirodni Alfe prošli kroz sva ta sječiva svoje muškosti uživaju u sve više i više seksa. Iako seksa u društvu ima više nego ikada, on s vremenom postaje sve neravnomjernije distribuiran među muškarcima.

Ali najgore nije frustriranim kolegama iz razreda koji ostaju na suhome dok ovaj hahar ima trojce sa zgodnim učiteljicama (i tko zna kolikim brojem kolegica). Ne - mnogostruko gore od njih - je mužu jedne od ovih učiteljica koja je sudjelovala u trojcu. Zamislite na trenutak da ste muž u ovom slučaju.

Vaša supruga je uvijek umorna, boli je glava, nikada ne želi probati ništa novo, te je morate moliti za oralni seks jednom godišnje na vaš rođendan (koji je čak i tada brzinski i očito pod prisilom)... i onda jednoga dana otkrijete da je vaša supruga s velikim entuzijazmom prasnula 16-godišnjeg dečka u seksu u troje s još jednom droljom iz škole. I ne samo to, već je i cijela stvar završila u novinama i na televizijskim ekranima diljem svijeta, kako bi svi mogli čuti detalje.

Kao šlag na torti znate da ćete, ako se zbog toga odlučite razvesti, sasvim sigurno izgubiti dijete i morati plaćati enormne iznose novca do kraja života.

Ne znam za vas, ali mislim da bi bilo dobro pratiti ovog muža kao osobu s izglednim činom samoubojstva.

Često govorim da ljudi koji su na svoju nesreću odrasli u Bete najčešće nauče igru i uzmu crvenu pilulu tek kada ih život okrutno prodrma, ali ovo je stvarno preveliki šok. Ne bih se čudio ako to za nesretnog sudionika ovog kupusa ispadne previše.

A pravni aspekti slučaja? Naravno, nema potrebe spominjati da bi u slučaju 16-godišnje djevojke koja je imala gangbang s dvojicom učitelja u kasnim dvadesetim ona automatski bila smatrana žrtvom, a oni bi garantirano bili otpušteni, završili u zatvoru i ostali obilježeni kao pedofili do kraja života. Jer, imajte uvijek na umu, feminizam se nikada ne bavi jednakošću.

Oznake: hipergamija, priče sa seksualnog tržišta, Vijesti, odabir partnera, alfa


- 18:16 - Komentari (19) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.


Voljeli biste da obradim neku temu ili trebate pomoć s ljubavnim problemom (za oba spola)? Komentirajte/ pošaljite na: ignissblog(na)yahoo.com
Ako ne napišete drugačije, prihvaćate mogućnost njegove prezentacije na blogu. Vašu adresu, sliku, ime i detalje NIKADA NEĆU OBJAVITI.
Na isti mail zatražite dozvolu za prenošenje članaka.


Klikom na gumb ispod otvarate PayPal prozor za donaciju Ignissu.

Molim donirajte jedino ako osjećate da vam je moje pisanje znatno promijenilo život na bolje i želite se zahvaliti i ovim putem. Nemojte donirati kao političku poruku, naknadu ili motivaciju za privatni savjet, ili kupnju knjige alternativnim putem.


Na lijevoj strani prozora možete unijeti iznos (u USD), a na desnoj poruku uz donaciju.

Unaprijed hvala!

Podržite Igniss blog i postanite pokrovitelj na Patreonu