Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/igniss

Marketing

Da mi je biti srednjoškolac s igrom...


Osmi putnik - da mi je biti morski pas

Vrlo često kada razmišljam o svojoj igri, pada mi na pamet koliko sam zadovoljstva propustio u srednjoj školi, gdje sam kao dobroćudni momak s nula igre bio okružen ljepoticama na svom apsolutnom vrhuncu. Iako sam općenito srednju volio puno više nego osnovnu, to je bilo i ostalo najfrustrirajuće razdoblje u mom životu.



Ipak, u to doba seksualno tržište nije još bilo toliko užasno otišlo kvragu i razlike u rezultatima Alfa i Beta dečkiju su bile znatno manje nego danas. Praktički nitko, čak ni najveći prirodni Alfa, nije dominirao tržištem mladih cura ili pak spavao sa seksi profesoricom. No, vremena su se promijenila i danas su stvari toliko drugačije da me nimalo ne čudi kada čujem da je jedan prirodni Alfa ostvario nezamislivo: seks u troje s DVIJE nastavnice.



Kako navodi nedavno izvješće, dvije nastavnice su imale spolne odnose s učenikom u srednjoj školi Destrehan, 24 kilometra zapadno od New Orleansa. Roditelji se i dalje ne mogu suočiti s činjenicom da su dvije nastavnice održavale neprikladan odnos s tinejdžerom koji je išao u njihovu školu.

Te dvije nastavnice su se nalazile s učenikom u jednoj od njihovih kuća, te je to mjesto gdje su se i upuštale u seksualne činove, rekao je listu muškarac koji je zatražio da ne objavimo njegovo ime.

Cijela stvar je procurila u javnost nakon što se 16-godišnji učenik hvalio kolegama na nogometu (tko ne bi, op.prev.).

Što se ovdje dogodilo? Pa jednostavno: svaka novija generacija ima sve manje igre jer je sve više uništena feminizmom, manjkom muških uzora i zadovoljavajućim alternativama, a žene se ponašaju sve droljastije i droljastije jer znaju da nikada neće biti negativnih posljedica, i ona mala manjina dečkiju koji su kao prirodni Alfe prošli kroz sva ta sječiva svoje muškosti uživaju u sve više i više seksa. Iako seksa u društvu ima više nego ikada, on s vremenom postaje sve neravnomjernije distribuiran među muškarcima.

Ali najgore nije frustriranim kolegama iz razreda koji ostaju na suhome dok ovaj hahar ima trojce sa zgodnim učiteljicama (i tko zna kolikim brojem kolegica). Ne - mnogostruko gore od njih - je mužu jedne od ovih učiteljica koja je sudjelovala u trojcu. Zamislite na trenutak da ste muž u ovom slučaju.

Vaša supruga je uvijek umorna, boli je glava, nikada ne želi probati ništa novo, te je morate moliti za oralni seks jednom godišnje na vaš rođendan (koji je čak i tada brzinski i očito pod prisilom)... i onda jednoga dana otkrijete da je vaša supruga s velikim entuzijazmom prasnula 16-godišnjeg dečka u seksu u troje s još jednom droljom iz škole. I ne samo to, već je i cijela stvar završila u novinama i na televizijskim ekranima diljem svijeta, kako bi svi mogli čuti detalje.

Kao šlag na torti znate da ćete, ako se zbog toga odlučite razvesti, sasvim sigurno izgubiti dijete i morati plaćati enormne iznose novca do kraja života.

Ne znam za vas, ali mislim da bi bilo dobro pratiti ovog muža kao osobu s izglednim činom samoubojstva.

Često govorim da ljudi koji su na svoju nesreću odrasli u Bete najčešće nauče igru i uzmu crvenu pilulu tek kada ih život okrutno prodrma, ali ovo je stvarno preveliki šok. Ne bih se čudio ako to za nesretnog sudionika ovog kupusa ispadne previše.

A pravni aspekti slučaja? Naravno, nema potrebe spominjati da bi u slučaju 16-godišnje djevojke koja je imala gangbang s dvojicom učitelja u kasnim dvadesetim ona automatski bila smatrana žrtvom, a oni bi garantirano bili otpušteni, završili u zatvoru i ostali obilježeni kao pedofili do kraja života. Jer, imajte uvijek na umu, feminizam se nikada ne bavi jednakošću.

Post je objavljen 03.10.2014. u 18:16 sati.