ponedjeljak, 02.05.2016.

ŽELJE I VOLJA

ŽELJE I VOLJA

Ili osjećanja emocija i inspirativna volja.

Čovjek je demagog zbog duše; koliko osjećanja emocija toliko želja. Mnogih želja se ćovjek srami i on njih skriva, no u tjeskobi iznutra postaje nasilan. Misli novim kalorijama i energijom to stanje može smiriti ili orgazmom pražnjenja.

Fora je pristati da intelektualno oslobodi logično metafizičko ili subjektivno mentalno ili neorgansko, tako da samo ostane fizičko realno i to je stvarno objektivno za doživljaj.

Samo od jasno svatko se razumno ljudski ponaša.

Glasno ili jezičko izražavanje je jasno samo na fizičkoj razini, jer je to nulto stanje prirode za slobodno živo tijelo. To je mirni tok iznutra, točnije kada ne osjećaš otkucaje srca ili nešto drugo što izaziva boli i nesigurnost u sebe.

Povjerenje u sebe je čist obrazac za odnos sa svima i svemu u okruženju.

Osobni univerzum (prostor ispod kože) samo je fizičko, a takav je svaki drugi univerzum.
Nigdje u svijetu prostornog vremena nema prazno, ono što čovjek naziva NIŠTA.

To NIŠTA je konstanta slobodnog prostora ili vodik u smislu vakuuma ili savršeno čisto ili svjetlo kao jedinstveno ogledalo u strogom centru inteligentne moći.

Ni jedna informacija, oblik, pojava ne može se vremenski održati bez strukture, a to je stvarno vakuumska veza sveprisutnim prostornim vodikom.

Znam čovjek ne može prihvatiti da vodik nije kemijski element nego konstantno stanje, kao što osjećanje nije stanje sklada na nuli libele, nego nešto umišljeno kao ideja ili perspektiva bez fizičke konstrukcije.

Kad god čovjek misli, stvarno se razumno gubi u osobi i fizičko stanje prelazi u duševno, a to svakako nije zdravo.
- 07:46 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.