JESEN

09.09.2021.



slika: digital art


Opet je došla i kao uvijek nam prišla, ali ovaj put dolazak je bio nježan, tih, sunčan, radostan i obasjan njenom raskošnom ljepotom.

Gledam je… sva je obasjana rujanskim suncem, sva se zaodjenula još uvijek zelenim lišćem i raznobojnim ljetnim cvijećem.

Ne vjerujem joj, da će ostati ovakva, jer promijeni se … zanijemi, šuti, kiše liju, ali kao da ne smiju onom jačinom padati, jer se mi još uvijek želimo Suncu nadati.

Takva je ona ... jesen … tako je uvijek doživim svakog rujna, a znam da su i njena nadanja bujna kao i moja, jer svake jeseni takva maštanja i nadanja vraćaju se i meni.



napisano: 09.09.2021. u 11:10h, pjesma je iz moje 19. neobjavljene zbirke poezije
Sva autorska prava pridržana. Nijedan dio ove pjesme ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.

napiši nešto, ako želiš: (9) * ispiši * #


@Copyright 2005. - 2023. Jadranka Varga - /shadow-of-soul / Blog je zaštićen zakonom o autorskom pravu. Svako kopiranje, prerada ili korištenje bloga u komercijalne svrhe je zabranjeno i zakonski kažnjivo.






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.