MOJ KRAJ

13.11.2017.slika: digital artist

Moj kraj će biti isti onakav kao što svjetla velegrada nestrpljivo zovu na radost, blud, nemir i nespokoj.

Tamno lice mog srca će se konačno prosvijetliti pa će izabrati put koji vodi u “must go” tunel gdje je svjetlost ona najplavija svjetlost koju sam ikad vidjela.

Nasmijala sam se na ovu usporedbu i poletjela sam nisko, ispod radarske frekvencije tvog zazivanja, tako da me ne možeš pronaći odmah u sljedećem životu.

Gledam bol i tugu kao dio života, ali još uvijek zazivam Onaj Drugi Svijet tamnih sjena koje su me i donijele na ovu planetu, postavile me da se zabavim i odmorim, ali bez tereta ne odlazim.

Životno stablo ide u beskraj vječnosti, a kamera naše karme snima sve, ne laže i zaustavlja se tek na godinu dana Duše kad će me opet pozvati, da se odazovem tom trenutku i spustiti se tim čudnim prolazima pa zauzeti neko mjesto, da bih te susrela onog trena kad mi šapneš ovo ime, ime iz ove stvarnosti.


napisano 27.7.2013. u 17.25h, pjesma iz moje 5. zbirke poezije
"NA TRGU PTICA"


9.4.2014. objavljeno na portalu Očaravanje
https://www.ocaravanje.com/moj-kraj-3/

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

http://www.digitalne-knjige.com/varga5.php

https://blog.dnevnik.hr/zajednoprotivplagijata/

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem 978-953-7889-83-8. Sva autorska prava pridržana. Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.

Image and video hosting by TinyPic

napiši nešto, ako želiš: (30) * ispiši * #


@Copyright 2005. - 2022. Jadranka Varga - /shadow-of-soul / Blog je zaštićen zakonom o autorskom pravu. Svako kopiranje, prerada ili korištenje bloga u komercijalne svrhe je zabranjeno i zakonski kažnjivo.


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.