Plastično je fantastično

četvrtak, 19.04.2012.

Najava događaja


ODJEĆA I MODNI DODACI OD PLASTIČNIH VREĆICA



U povodu obilježavanja Dana planeta Zemlje, riječka Udruga "Spirit", u nedjelju 22. travnja 2012. u klubu "Palach" organizira prigodni program pod nazivom "Eco-recycle party" koji započinje prikazivanjem filma "Earth", a u sklopu kojega će u 21 sat biti održana i "Recycle revija" na kojoj će biti predstavljene torbe, majice, kape, šalovi, novčanici i razni drugi predmeti nastali recikliranjem odnosno bolje bi bilo reći iskorištavanjem već iskorištenih plastičnih vrećica. Modele će nositi autori ali i posjetitelji koji na taj način budu željeli podržati Spiritovce, a neko od proizvoda moći će se i kupiti.

Cijena ulaznice iznosi 10 kuna ili 10 čistih plastičnih vrećica.

Na reviji će biti predstavljeni radovi nastali u ekološkoj radionici "EkoRekoRi", čiji je cilj smanjivanje odbacivanja plastičnih vrećica

Budući da su se u "EkoRekoRi" opredijelili za recikliranje (odnosno iskorištavanjem već iskorištenih) plastičnih vrećica, te da će projekt kao i metode recikliranja i gotovi proizvodi biti prezentirani i u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku na Festivalu znanosti u utorak, 24. travnja 2012. od 16 do 22 sata, pozivaju se posjetitelji da podrže ovu ideju tako što će donijeti plastične vrećice koje su im višak.

- 10:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #