Plastično je fantastično

srijeda, 11.04.2012.

Najava događaja



Kineski Šangaj je sljedeći tjedan domaćin najvećeg regionalnog plastičarskog okupljanja CHINAPLAST 2012 - svjetska izložba plastike i gume, koja će se održati od 18. do 21. travnja 2012.

Kao dio velike izložbe 17. travnja održati će se konferencija China Plast in Automotive 2012, gdje se očekuju brojni govornici iz svijeta automobilizma kao što su glavni kineski opskrbljivači dijelova automobilske unutrašnjosti CAIP Group i Ningbo HuaXiang, kineski proizvođači automobila Chang'an Automobile i Chery Automobile, multinacionalne kompanije Delphi, Faurecia, IAC Group i Johnson Controls Inc., proizvođači plastičnog materijala DuPont and DSM, konzultantske kuće Ipsos SA i Automotive Foresight (Shanghai) Co. Ltd., te profesori s prestižnog sveučilišta Tongji University.



Sama izložba predstaviti će izlagače podijeljene u više područja, a to su:
- Pomoćna i ispitna oprema
- Zona kemikalija i sirovina
- Kalupi i zona kalupljenja
- Zona ekstrudera
- Zona strojeva za injekciono prešanje
- Zona ostalih strojeva
- Zona strojeva za plastičnu ambalažu
- Zona opreme i strojeva za preradu gume
- Zona poluproizvoda
- Dvorana kineske izvozne opreme
- Zona bioplastike

Na ChinaPlast-u 2012 predstaviti će se više od 2600 izlagača iz više od 120 zemalja svijeta, a očekuje se više od 100.000 posjetitelja.

Među poznatijim izlagačima značajniji prostor na izložbi zauzeti će: Du Pont, SABIC, Borouge, BASF, Bayer, Dow, ExxonMobil, LANXESS i drugi proizvođači plastičnih materijala, proizvođači strojeva kao što su Haitian, Chen Hsong, Husky, Borch, SHI, EDI, Fangli, Liansu, Jwell, Jinhai, Dailian Totani, Demark, Akei, Matsui, Kawata, Wu Xi Yang Ming, Tongyu, Zerma, Avian, Conair, kao i proizvođači kalupa i opreme za injekciono prešanje kao što su Mold-Masters, Yudo, i drugi.

Više aktualnih informacija možete naći na sljedećem LINKU.



- 21:27 - Komentari (0) - Isprintaj - #