Grdobina na pariški način
Za ovo jelo nam je potrebno: |
Špageti sa tunjevinom i mozzarelom
Za ovo jelo nam je potrebno: |
Puretina sa okusom mora
U modernoj kuhinji manje više sve je dozvoljeno, jer davno se odustalo od nekih tradicija, a i nema nešto puno čuđenja i nije neka velika novost mješanje mesa i ribe...Ja sam u principu veliki zaljubljenik u to i moram reči da ima puno raznih spiza koje ja radim na takav način!! |
Zwiebelrostbraten - Ramstek sa prženim lukom
Austijanci se stalno poput i ostalih naroda vole hvaliti sa nekom svojom kuhinjom, iako kad čovjek bolje pogleda slabo se tu nešto specifično njihovo može naći u toj kuhinji, recimo legendarni fijaker gulaš kojim se oni hvale, je kopija poznatog Mađarskog gulaša, čak i ona bečka šnicla ne potiče iz Austrije, nego iz Milana...dobro po meni ima nekoliko jela koja su stvarno specifična za austrijsku kuhinju, čak što više kad neko reče Austrija po meni je jedina autentičnost pokonji Falco kao pjevač i zwiebelrostbraten kao jelo... e danas Vam predstavljam to ukusno jelo austrijske kuhinje, naravno opet pomalo na moj način. Za ovo jelo nam je potrebno: |
Zapečeni Lubin u morskoj ljuljački
Za ovo ukusno jelo potrebno nam je: |
"Španske ptičice"
Za ovo ukusno jelo, koje je nekada davno pravila moja pokonja None i od koje sam uzeo i eto do danas ovo pomalo smiješno ime, potrebno nam je: |
Grdobina "Al Forno"
Za ovaj recept potrebno nam je: |
Štrudla od punjenog Lungića
Jedno jako ukusno i lijepo jelo, za kojega je čak i kužinavanje svedeno na minimum... |
Zapečene penne ( makaroni )
Jedno veoma ukusno jelo za koje nam nešto i ne treba puno kužinavanja... potrebno nam je: |
| veljača, 2008 | > | |||||
| P | U | S | Č | P | S | N |
| 1 | 2 | 3 | ||||
| 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
| 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
| 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
| 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | ||
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv