Peace...Love...Hippys...

15.02.2009.

Kako smo najavili mala, ali odvažna skupina Mravinskih hipija krenula je u ophodnju uzduž i poprijeko našega malega mista.



Mravinski Hipiji

Iako su uvjeti daleko bili od idealnih (pogotovo za hipije koji inače ne vole nositi nešto previše robe), i iako su bili u okrnjenom sastavu ništa ih nije moglo spriječiti u širenju ljubavi i mira Peace ... Love ... Hippys ...
Otvori Marija vrata, otvori bura me tuče i led me pomalo hvata ... ali Marija je ostala gluva na pozive promrzlih Hpija.


Photobucket

Ipak, veći dio vrata se otvorio pogotovo onih domaćih koji za ovaj stari običaj poznaju i priznaju.


Photobucket

Neki su se obradovali vidjevši hipije, a i hipiji su se obradovali vidjevši njih ...

Photobucket


Znalo se tu i zaplesat ...

Photobucket

Neki domaćini su se zaista potrudili pogostit maškare.
Ovdje bi izdvojio Krešinu obitelj koja nas je dočekala u pravom domaćem ambijentu dalmatinske konobe sa sinijama punim soparnika, pršuta, sira ... i domaćega (crnog) vina !!!

Photobucket

Kako je tek onda pala pisma, ....doduše jedna se ovčica (vjerojatno još pod dojmom domaće spize, vina i pisme) otrgla od stada pa su i ostale ovčice kako to nalaže i naša vjera krenule u potragu za ovom izgubljenom koja se na koncu vratila stadu.


Photobucket


Eto svitu moj toliko za danas, hipij imaju vremena napunit baterije i nadam se iduće subote u puno jačem sastavu i po povoljnijim vremenskim uvijetima krenut put vaših domova.




<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.