Plakat

20.01.2010.

Evala svitu, upravo sam dobio od Fabe i plakat za ovogodišnje maškare:PhotobucketLabuđe jezero

18.01.2010.

Stručni tim za maškaravanje donio je konačnu odluku vezano za izbor teme za ovogodišnju skupnu mravinsku masku.
Dakle nakon više prijedloga i višednevonog vijećanja odlučeno je da to ove godine bude poznati balet Labuđe jezero Petra Iljiča Čajkovskog.

Kako bi sve to skupa trebalo izgledati možete pogledati iz priloženog video zapisa:Svi vi koji želite naručiti gotove kostime možete se javiti Đaniju ili možda ipak pokušate osmisliti vlastitu kreaciju ...


Branje drva

13.01.2010.

Evo jučer sam dobio par fotografija sa branja drva za badnjak pa da ih objavimo ...Photobucket


PhotobucketSve pohvale momcima koji su ove godine išli u drva uz želju da nas za maškare ipak bude više.
Kako saznajemo za ovogodišnju skupna masku izabrani su PINGVINI ?!Što vi mislite o prijedlogu ?


RETROSPEKTIVA 2009. GODINE

06.01.2010.

Evo uplovili smo u Novu godinu pa kažem idem napraviti kratki osvrt na događaje u prošloj i planove/želje u novoj godini.

Pa da krenemo najprije od nas samih tj.KUD Zvonimir Mravince čiji sam (još uvjek) predsjednik.
Osim organiizranja maskembala, izrade jaslica, badnjaka i nekoliko privatnih zabava nemamo se baš s čime pohvaliti.
Doduše mi članovi društva redovito se sastajemo u klupskim prostorijama bile one u prizemlju (za starije članove) ili na katu (za nešto mlađe) i kuburimo evo ko zna koju godinu po redu.

Znam, znam uvijek postoji prostora za bolje i više stoga svi vi koji želite i možete proširiti djelatnosti Društva slobodno se javite usmeno ili pismeno adresa vam je poznata.
Svi vaše prijedloge ćemo rado razmotriti i podržati.
Također ako smatrate da i ovaj blog trba biti puno bolji, s više slika i postova slobodno se javite na našu e-mail adresu.
Sve vaše tekstove, slike priće iz života našega malog mista rado ćemo objaviti.

Dapače niko vam na brani izraditi i vlastiti blog sa sličnom ili manje sličnom tematikom ili pak web stranice Društva ili mjesta zašto ne...

Evo već nam sljedi uskloro maskembal ...
Trebalo bi se dogovorit koju skupnu masku ove godne izabrat i koga izabrat za krnju ?!

Nakon izbora triba se uvatit izrade maski, kostima i samoga krnje ... pa zatim dva trti dana obilazit selo i skupljat priloge ...
onda uredit salu (izbacit sve gimnastičke i ine sprave iz nje) ... rezervirat glazbu, nabavit piće i spizu ... pa opet nakon maskembala sve to posložit nazad kao što to trebamo uraditi i sa samim, jaslicama.

Ma bit će vrimena za o tome još pisat, ostavimo se mi nakratko našeg Društva i osvrni mo se na druge udruge i klubove koji djeluju u i našemu mjestu ...

Pa krenimo redom:

HNK "Sloga" prošlu je godinu završila na IV mjestu IV HN Lige, u sklopu kluba i pod njegovom paskom otvorena je Klub Kavana Sloga (o ćemu smo i pisali) koja je nema dugo i preuređena.

Izrađene su i nove stranice kluba na adresi: http://www.hnksloga.com/

Svaka čast ...

Tu je i streljačka udruga "Mravince" koja je i u prošloj godini ostvarila zavidne rezultate a više o nijhovim uspjesima možete proćitati ovdje.

U Domu djeluje i oltimer klub "Zvonimir" koji njeguje stare automobile i motorkotače te organizira rally-e i druga druženja sa sličnom tematikom.

Na istoj adresi je i prijavljen KUD "Mravince" koji okuplja zborne pjavačice i pjevače raznih uzrasta pod pasahom č.s. Dulceline Plavše.

I na kraju iako nisu posljednji tu je i gimnastički klub "Salto" koji se također može pohvaliti dobrim rezultatima u prošloj godini o kojima možete proćitati više ako kliknete ovdje.Sretan Božić i Nova godina !

01.01.2010.

Sretan Božić i Novu godinu uz prigodne slike mravinskih jaslica žele Vam članovi
KUD "Zvonimir" - Mravince !Photobucket


Photobucket


Photobucket


<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.