Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mravince

Marketing

RETROSPEKTIVA 2009. GODINE

Evo uplovili smo u Novu godinu pa kažem idem napraviti kratki osvrt na događaje u prošloj i planove/želje u novoj godini.

Pa da krenemo najprije od nas samih tj.KUD Zvonimir Mravince čiji sam (još uvjek) predsjednik.
Osim organiizranja maskembala, izrade jaslica, badnjaka i nekoliko privatnih zabava nemamo se baš s čime pohvaliti.
Doduše mi članovi društva redovito se sastajemo u klupskim prostorijama bile one u prizemlju (za starije članove) ili na katu (za nešto mlađe) i kuburimo evo ko zna koju godinu po redu.

Znam, znam uvijek postoji prostora za bolje i više stoga svi vi koji želite i možete proširiti djelatnosti Društva slobodno se javite usmeno ili pismeno adresa vam je poznata.
Svi vaše prijedloge ćemo rado razmotriti i podržati.
Također ako smatrate da i ovaj blog trba biti puno bolji, s više slika i postova slobodno se javite na našu e-mail adresu.
Sve vaše tekstove, slike priće iz života našega malog mista rado ćemo objaviti.

Dapače niko vam na brani izraditi i vlastiti blog sa sličnom ili manje sličnom tematikom ili pak web stranice Društva ili mjesta zašto ne...

Evo već nam sljedi uskloro maskembal ...
Trebalo bi se dogovorit koju skupnu masku ove godne izabrat i koga izabrat za krnju ?!

Nakon izbora triba se uvatit izrade maski, kostima i samoga krnje ... pa zatim dva trti dana obilazit selo i skupljat priloge ...
onda uredit salu (izbacit sve gimnastičke i ine sprave iz nje) ... rezervirat glazbu, nabavit piće i spizu ... pa opet nakon maskembala sve to posložit nazad kao što to trebamo uraditi i sa samim, jaslicama.

Ma bit će vrimena za o tome još pisat, ostavimo se mi nakratko našeg Društva i osvrni mo se na druge udruge i klubove koji djeluju u i našemu mjestu ...

Pa krenimo redom:

HNK "Sloga" prošlu je godinu završila na IV mjestu IV HN Lige, u sklopu kluba i pod njegovom paskom otvorena je Klub Kavana Sloga (o ćemu smo i pisali) koja je nema dugo i preuređena.

Izrađene su i nove stranice kluba na adresi: http://www.hnksloga.com/

Svaka čast ...

Tu je i streljačka udruga "Mravince" koja je i u prošloj godini ostvarila zavidne rezultate a više o nijhovim uspjesima možete proćitati ovdje.

U Domu djeluje i oltimer klub "Zvonimir" koji njeguje stare automobile i motorkotače te organizira rally-e i druga druženja sa sličnom tematikom.

Na istoj adresi je i prijavljen KUD "Mravince" koji okuplja zborne pjavačice i pjevače raznih uzrasta pod pasahom č.s. Dulceline Plavše.

I na kraju iako nisu posljednji tu je i gimnastički klub "Salto" koji se također može pohvaliti dobrim rezultatima u prošloj godini o kojima možete proćitati više ako kliknete ovdje.





Post je objavljen 06.01.2010. u 11:20 sati.