ZAŠTO VOLIM SVOJ BLOG?

28.10.2021.


slika: digital art

"Peti vide Blog.hr kao idealno mjesto za promociju svojih tekstova." - tekst sa posta https://blog.dnevnik.hr/blog-admin/2020/04/1632286538/sto-bloghr-tebi-znaci.html

02.09.2005. sam otvorila blog https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul. Pisala pjesme iz zbirke "Sjena duše" http://www.digitalne-knjige.com/varga.php i prestala... ponovo sam se vratila krajem 2009. i od tada sam stalno ovdje na tom blogu. Dana 06.09.2011. sam otvorila i ovaj blog za pisanje svega, osim poezije.

Od prve knjige "Sjena duše" koja je cijela razasuta na blogu https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul u 1713 postova koliko ih ima, nanizane su pjesme iz još 19 samostalnih zbirki poezije i 6 zajedničkih zbirki napisanih sa drugim autorima.

Otkad sam na Facebooku obvezno link svakog posta stavim na moj zid Facebooka i u još nekih 11 pjesničkih grupa, dakle, link svake moje pjesme napisane ovdje na blogu je i na Facebooku i njemu pripadnim pjesničkim grupama čija sam članica.

Moj blog https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul je moj prozor u svijet, ovdje me čitaju oni koji vole što pišem, dakle, na tom blogu pišem samo poeziju i vidim da me čitaju iz cijelog svijeta, iz regije itd. itd.

Postoji i ovaj moj blog, https://blog.dnevnik.hr/moj-plavi-svijet/, gdje pišem sve, osim poezije. Na tom blogu je blogerska svaštara, a https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul je ciljano samo poetski blog.

Postoji i treći blog, fantasy blog BLUE WITCH SHADOW https://blog.dnevnik.hr/lepeze-slike-uspomene gdje pišem moje fantasy priče i sa kojeg su te priče skinute i pretočene u moju 19. knjigu PRIČE IZ NOĆNIH TIŠINA.



http://www.digitalne-knjige.com/varga19.php

Zašto sam sve ovo napisala? Iz jednostavnog razloga: imati ovako nešto osobno za sebe, a tako javno - to je nešto posebno. Blog je čitan, tu izražavam svoju kreativnost i volim na taj način podijeliti svoje misli ili stihove sa drugim ljudima, bez obzira hoće li netko komentirati sadržaj ili ne, jednostavno sam motivirana time, da svoje misli stavim u ovaj internetski dnevnik.

Čuvajmo, dragi blogeri, svoje blogove, jer oni nas i spajaju, oni neke čak i razdvajaju, ali naš blog je naš prozor u svijet i uvijek možemo koristiti ovaj blog, da bismo podijelili neka svoja iskustva, događaje, tuge, sreću, veselje, slike, stihove, priče.







<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.