Znakovi da su preminuli u vašoj blizini i žele vam nešto poručiti

16.05.2019.


slika: internet

''Jeste li se ikada zapitali zašto vam se događaju neke neobjašnjive stvari - nestaju vam stvari, dolaze vam čudne misli, imate osjećaj kako da vas netko gleda, a nikoga nema?

Preminuli se pokušavaju povezati s nama svaki dan. Ali, za primanje vodstva i utjehe od njih moramo biti otvoreni te svjesni znakova koje nam šalju. Kad se ja povežem s dušama preminulih, jedna od najvažnijih utješnih poruka koju šalju je ta da su i dalje s nama, da je smrt samo iluzija, kaže James Van Praagh, jedan od najpoznatijih svjetskih vidovnjaka i spiritualnih medija.

Duhovi umrlih ljudi prisutni su već tijekom pokapanja njihovih tijela. Često pokušavaju nekako utješiti ljude koje su ostavili na ovom svijetu i reći im da je njima zapravo dobro i da ne brinu. Na primjer, tijekom sprovoda se pojave leptiri, iako možda nije vrijeme kada ih se može očekivati.


slika: internet

Najčešći znakovi da su preminuli koje ste voljeli u vašoj blizini i žele nešto poručiti:

Osjećate da vas netko gleda, da je pored vas

Može se raditi o povjetarcu koji kao da dolazi od nikuda, zatim o posebnoj energiji koju odjednom osjetite u prostoriji ili nagloj težini na krevetu (kao da je netko sjeo pored vas) itd. Može vam se dogoditi i da se naglo probudite u točno vrijeme kada je voljena osoba umrla.

Stvari vam neobjašnjivo nestaju

To je onaj osjećaj kada ste potpuno sigurni da ste neku stvar ostavili na određenom mjestu, a tamo je nema. Može se raditi o tome da vam pokojnik pokušava pokazati da je pored vas ili se želi s vama našaliti.

Osjetite njihov specifični miris

To je najjača veza s njima. To je miris po kojem ih najviše pamtite, na primjer, parfem, neka hrana, miris duhana...

Dolaze vam u snove

Snovi su vrlo realni, a u njima vam pokušavaju nešto jasno poručiti. Slušajte što vam govore.

Pojavljuju vam se neobične misli

Tu se radi o mislima koje kao da nisu vaše, kao da netko drugi govori s vama unutar vašeg uma. U tim trenucima zastanite i dobro razmislite o mislima, možda shvatite poruku koju vam preminuli šalje.

Imate vizije

Na primjer, učini vam se da pokojnika vidite u sobi, vidite njegovo lice u ogledalu, na prozoru itd. On može izgledati pomalo prozirno ili bjelkasto. Ponekad se može u sekundi pojaviti na tuđem licu, kao da ga prekriva.

Čujete čudne zvukove

To je otprilike kao da vas netko, na primjer, doziva imenom, a znate da nikoga nema. Može se raditi o nekakvom upozorenju. Ponekad je moguće čuti i određenu glazbu, recimo, pojavi se u vašoj glavi ili zasvira negdje baš u trenutku kada ste razmišljali o nekome tko je umro, a ta pjesma mu je bila najdraža.

'Božje slučajnosti'

Radi se o neobjašnjivim i nevjerojatnim slučajnostima koje James Van Praagh naziva 'Božjim slučajnostima'. One mogu biti odgovor na vašu molitvu.

Vidite leptira, pticu ili dugu kad najmanje očekujete

Duhovi umrlih znaju slati takve signale kako bi vam pokazali da su uz vas. Na primjer, razmišljali ste o nekome tko je umro i baš tada na vas, ili jako blizu, dođe leptir. Ili, ugledate dugu baš na neki poseban datum.

Pojavljuju se određeni brojevi

To može biti datum rođenja ili smrti preminulog. Brojeve tog tipa, koji vam nešto znače, možete ugledati na satu, na nekom računu, tablicama automobila i slično.

Nailazite na ljude koji sliče onome tko je umro

I to baš u trenutku kada ste razmišljali ili pričali o njemu. To je još jedan znak kojim vam šalje poruku da je uz vas i da ne brinete.''


izvor:
https://www.24sata.hr/lifestyle/znakovi-da-su-preminuli-u-vasoj-blizini-i-zele-vam-nesto-poruciti-629558







<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.