Mehagina kći https://blog.dnevnik.hr/mehaginakci

utorak, 14.07.2020.

Jurjeva luka

Alfonso pise:Jedan je pisac reka da interesantne stvari covika umore, a ono sto je stvarno dosadno nikad ne umori. Mene je ova Mehagina umoria. Juce je isla do tunela gdje su nekad bili brodovi JNA, pa se sritna vratia. Ko zna koga je ona tam srela.Nisan je pratia. Pravia san se da me ne zanima đe će.

Mehagina pise: Juce sam napravila veliku kilometrazu. Isla sam u Pasadur, prosla hotel i otisla prema Jurjevoj luki koja je nekad bila pod JNA. Obisla sam kasarne, ozivila slike u glavi kako je to nekad bilo. Vidjela sam natpis ćirilicom" Garavo furunce", Beograd, jedan ogroman bunker, a onda sam oznacenom pl.stazom otisla do tunela gdje je Jug.mornarica drzala brodove i podmornice. E to treba vidjet, ali uzivo, jer potpuno je drugacije na fotkama. Dakle, kad pređes most od hotela Solitudo, ides lijevo i ulazis u zonu koja je nekad bila zabranjena turistima. Toplo preporucujem ovaj dio.

Sinoc mi je puh ukrao gel za dezinfekciju ruku. Tacno znam kad je to bilo. Popeo se na drvo i pokuso je otvorit, jer sam cula neku buku. Gel sam zatekla 5metara od satora. Pa vi recite da puhovi ne znaju za koronu.

Alfonso pise: Zaboravia sam kasti da Mehagina ima zagonetan osmih kad gleda u oni svoj telefon. Kad digne glavu odma se namrgodi. Mozdi se zajubia! E moja Mehagina, tio bi ti rec, al necu...ja jesan kriv za mnoge gluposti koe san napravia, al znan ja dobro ca je jubav. Kad ti je ko zadnji put reka da to zna, kad uvik cues oko sebe znan ja dobro ca je rat.



Oznake: Unesi oznakgg

14.07.2020. u 14:36 • 17 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.