AnaM

utorak, 05.12.2017.

Komleksi, kompleksi...

Kompleks inferiorosti…
Veliki savet, mala pomoć…
Ako imate manji kompleks inferiornosti, udjite u prvu prodavnicu odeće i pustite prodavačicu da se divi vašem manekenskom stasu, tenu uz koji svaka boja paše. Nije kratko, nego imate tako lepe noge da je šteta ih skrivati, a dekolte nije do pupka, nego pikantno popunjene ženskice imaju što za pokazivati.


Nije vam dosta??
Za jači kompleks, idite na neku mrežu, one za ribolov su najbolje,možete upecti nekoga soma. Možete i na društvene. Uzmite bilo koju svoju sliku, isfotošopirajte je, ali nije obavezno. Posle deset minuta pogledajte stanje na svom statusu. One lajkove zanemarite, i bacite se na čitanje komentara. Koje lepote, koje divote…. Nema miss Univerzice ili Miss bilo koje vrste i lepote koja će dobiti toliko komplimenata.
Ako je slika fotošopirana to je kraj.
Ako je realna druga faza je pogledati u inbox, izboksovaće vas pošta ili kako se modernije kaže mejlovi, sa svih strana sveta. Sve neki lepi, uspešni, bogati, a sami, eventualno sa psom ili vrtom punim cveća. Žele se sa vama upoznati. Prepuštam vas maštanju…

Za kraj, ali ne manje važno, nikako, baš nikako, ne smete pogledati u neoprano sudje, neispeglan veš, neskuvan ručak, ali, od svega najgore, pogledati se u ogledalo i to ono veliko gde se vidite od glave do pete. Gledanje u ogledalo izuzetno može biti odobreno ako nosite naočale…naravno pre gledanja ih skinuti.

- 08:47 - Komentari (36) - Isprintaj - #